• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Avrupa'dan Folkart'a 4 büyük ödül
Ekonomi
Yayınlanma: 10 Temmuz 2023 - 11:58

Avrupa'dan Folkart'a 4 büyük ödül

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: - "Projelerimizin ve çalışmalarımızın bu şekilde ödüller kazanması, attığımız adımların doğruluğunu gösteriyor"

Ekonomi
10 Temmuz 2023 - 11:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni'nden (European Property Awards) ikisi Avrupa birinciliği olmak üzere 4 büyük ödülle döndü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Folkart, Avrupa merkezli gayrimenkul geliştirici firmalarının yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde her yıl olduğu gibi bu sene de önemli bir başarıya imza attı.

Folkart, Londra'da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri töreninde 4 farklı kategoride ödül alan tek marka oldu.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde yarışılan her kategoride yüzde 80 üzerinde puan alanlar "Award Winner (en yüksek puanı alanlar)" ilan edilirken, en yüksek puanı alan bir proje ise "5 Yıldız" ödülünü almaya hak kazandı.

Folkart, "Türkiye En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi Folkart Nova" ve "Türkiye En İyi Pazarlama Çalışması - Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası" başvurularıyla "5 Yıldız-Avrupa Birinciliği" ödülüne layık görüldü.

Şirket, "Türkiye Karma Kullanım Yapı - Folkart Vega" ve "Türkiye Web Sitesi www.folkart.com.tr" başvurularıyla da Award Winner Ödülü'ne değer bulundu.

- "Verilen ödüller attığımız adımların doğruluğunu gösteriyor"

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, geçen yıllarda Çeşme'deki Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri ile de farklı dallarda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ni kazandıklarını anımsattı.

Bu sene de Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 4 farklı ödüle layık görülmenin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Sancak, "Projelerimizin ve çalışmalarımızın bu şekilde ödüller kazanması, attığımız adımların doğruluğunu gösteriyor. Başta ekip arkadaşlarımız olmak üzere, çözüm ortaklarımız, paydaşlarımız ve sonrasında da bizi tercih eden değerli Folkart dostlarının 'duyduğu güven' başarımızın temelini oluşturuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve herkesi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

- Dünya birinciliği için yarışacak

Verilen bilgiye göre, kazananlar, yarışma için sunulan portfolyoların Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri jüri heyeti tarafından titizlikle incelenmesi sonucunda belirlendi. Jüri heyetinde farklı deneyimlere sahip 100'ün üzerinde üye yer aldı. Yarışmanın jüri listesi, organizasyonun şeffaflık ilkesi çerçevesinde web adresinde açıklandı.

Folkart, "5 Yıldız Ödülü-Avrupa Birinciliği" aldığı iki kategoride, Afrika, Arabistan, Asya Pasifik, Kanada, Karayipler, Orta ve Güney Amerika, İngiltere, Amerika'daki değerlendirmelerde "5 Star" alan rakipleriyle, bu kez dünya lideri olabilmek için yeniden jüri karşısına çıkacak. Yapılacak değerlendirme sonrası her kategoride "Dünyanın En İyileri" 22 Şubat 2024'te Londra'da ilan edilecek.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çameli'nde ilk emek, ilk ekmek vatandaşla buluştu
Çameli'nde ilk emek, ilk ekmek vatandaşla buluştu
Kars'ta konut satışları Nisan ayında 328'e ulaştı
Kars'ta konut satışları Nisan ayında 328'e ulaştı
İspak Ambalaj, yenilikçi çözümleriyle Interpack 2026'da
İspak Ambalaj, yenilikçi çözümleriyle Interpack 2026'da
Bursa'da "Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla Eğitimde Kamu ve Özel Sektör Buluşması" gerçekleştirildi
Bursa'da "Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla Eğitimde Kamu ve Özel Sektör Buluşması" gerçekleştirildi
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Toplantısı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği...
Terme'de kurulan kurulan taş ocağı üretime başladı
Terme'de kurulan kurulan taş ocağı üretime başladı
Başiskele'de kadınlara özel konser
Başiskele'de kadınlara özel konser
Çameli'nde ilk emek, ilk ekmek vatandaşla buluştu
Çameli'nde ilk emek, ilk ekmek vatandaşla buluştu
Dağda bulduğu yeni doğmuş buzağıyı sahibine ulaştırdı
Dağda bulduğu yeni doğmuş buzağıyı sahibine ulaştırdı
Zonguldak'ta selin yol açtığı hasar gideriliyor
Zonguldak'ta selin yol açtığı hasar gideriliyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi