• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Ayakları yerden kesen festival
Genel
Yayınlanma: 08 Temmuz 2023 - 12:40

Ayakları yerden kesen festival

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yamaç Paraşütü Festivali'nde vatandaşların ayakları yerden kesildi.

Genel
08 Temmuz 2023 - 12:40
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Samsun İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yamaç Paraşütü Festivali'nde vatandaşların ayakları yerden kesildi.

Samsun'un İlkadım Belediyesi tarafından ilk kez Yamaç Paraşütü Festivali düzenlendi. Düzenlenen festivalde 33 yamaç paraşütü pilotu vatandaşları sırayla ücretsiz olarak uçurdu. Tatil bölgelerinde ve festivallerde ücretli olarak yapılan yamaç paraşütü deneyimini vatandaşlara ücretsiz sundukları için mutlu olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, seneye daha profesyonel bir festivale imza atacaklarını söyledi.

"Festivale çok yoğun ilgi var, seneye daha iyisini yapacağız"

Bir sonraki festivali daha geniş kapsamlı yapacaklarını belirten Başkan Demirtaş, "Yamaç Paraşütü Festivali'ni bu sene ilk defa yapıyoruz. Bir nevi antrenman niteliğinde. Daha iyisini yapmak için eksikliklerimizi de görmek istiyoruz. Seneye daha güzelini yapacağız. Milletimizin dikkatini çekmesi için ücretsiz yaptık. Vatandaşlar çok yoğun bir ilgi gösterdi. Bu kadar yamaç paraşütü meraklısı olduğunu bilmiyorduk. İnsanlara dokunmak istiyoruz. Yamaç paraşütü ile de vatandaşlarımıza dokunmak istedik. Ben de bu festivalde uçacağım. Herkese keyifli vakit geçirmelerini diliyorum" dedi.

"Türkiye'de ilk kez vatandaşlar ücretsiz olarak uçuruldu"

Diğer illerde yapılan festivallerde vatandaşlardan uçuş ücreti alındığına dikkat çeken Samsun Uçuş Kulübü Başkanı Köksal Akman, "Türkiye'de ilk defa ücretsiz uçuş festivalini İlkadım Belediyesi ile Samsun Uçuş Kulübü ile birlikte yaptı. Tüm festivallerde uçak isteyen halktan ücret talep ediliyor. Başkan Necattin Demirtaş, uçuşların halka ücretsiz olmasını istedi. Şehrimize katma değer sağlaması için bizler de elimizden gelen desteği verdik. Halk çok yoğun ilgi gösteriyor. Günler öncesinden gören herkes uçuş için ismini yazdırdı. 8 çift, 25 tane de tek uçan yamaç paraşütü pilotumuz var. Hava müsaade ederse tüm uçmak isteyen vatandaşları uçarak hayallerini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Hayatlarında ilk kez yamaç paraşütü ile uçan vatandaşlar ise "İlkadım Belediyesi'ne bu etkinlik için teşekkür ediyoruz. Tatil bölgelerinde yamaç paraşütü ile uçmak çok masraflı oluyor. Halk olarak bunu karşılamakta zorlanıyorduk. Burada ücretsiz uçma fırsatı bulduk. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandılar.

3 günlük festivalde 9 Temmuz Pazar günü de dahil hava şartları müsaade ettiği sürece vatandaşlar ücretsiz olarak uçurulmaya devam edecek.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Park halindeki 5 otomobile çarpan sürücü aracını bırakarak kayıplara karıştı
Park halindeki 5 otomobile çarpan sürücü aracını bırakarak kayıplara...
Büyükşehir'den üniversite öğrencilerine final haftası boyunca sıcak çorba ikramı
Büyükşehir'den üniversite öğrencilerine final haftası boyunca...
Trafik kazalı sosyal dolandırıcılık
Trafik kazalı sosyal dolandırıcılık
Şarampole devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı
Şarampole devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı
Nilüfer'de engeller sevgi ile aşılıyor
Nilüfer'de engeller sevgi ile aşılıyor
Akdeniz Üniversitesi, depremde kaybettiği 20 öğrencisinin ismini yaşatacak
Akdeniz Üniversitesi, depremde kaybettiği 20 öğrencisinin ismini yaşatacak

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi