• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz
Genel
Yayınlanma: 22 Mayıs 2023 - 14:54

Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz

Genel
22 Mayıs 2023 - 14:54
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz
ESENYURT AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu seçimden sonra artık Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez yenilince de o partinin başında durmaz diye düşünüyorum. Ama ben bunu söyleyince vatandaşlarımız diyor ki Sayın Bakanım boşuna bekliyorsunuz. O partinin başından gitmez. 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığında, partililerle buluştu. Bakan Varank, "Bakıyorsunuz seçim döneminde sürekli yalan konuşan, seçim gecesi Türkiye'yi aldatmaya çalışan en fazla da kendi taraftarlarını aldatmaya, kandırmaya, umut tacirliği yapmaya çalışan belediye başkanları vardı. Seçim gecesini izlediniz değil mi sizler de? O ekranlara çıkan Belediye Başkanlarını gördünüz. 'Biz kazanıyoruz. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak' diye 3 kere değil, 4 kere, 5 kere ekranların karşısına çıktılar. Yalan söylediler. Vatandaşı kandırdılar. Günün sonunda yalan söyledikleri ortaya çıktı. Ama hiç özür dilediler mi? Bunların kitabında özür dilemek yok. Özür dilemeyi sadece iktidarın yapması gereken bir hasret olarak görüyorlar. Kardeşim siz bütün gece ekranlara çıktınız. Genel başkanınız biz öndeyiz diye sosyal medya paylaşımı yaptı. Ama önde olmadığınız, kazanamadığınız ortaya çıktı. Neden özür dilemiyorsunuz? Çıkın deyin ki ya şurada hata vardı. Onun için biz de yanılmışız. Vatandaşımızı aldatmışız. Bunu da demiyorlar. Ama o yalanları yanlarına kar kalacak zannediyorlar. İşte o yalanları konuşan Belediye Başkanı geçen gün çıkmış diyor ki: 'işte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde meclis AK Parti'de Cumhur İttifakı'nda, ben de belediye başkanlığı yapıyorum. Gayet güzel bir şekilde yapıyorum. Hiçbir sıkıntı yok.' İşte başka bir yalan da bu. Sen bundan 6 ay önce mecliste 'bizim altımızı oyuyorlar, belediye başkanlığı yaptırmıyorlar" demiyor muydun? 'Bizi çalıştırmıyorlar, belediyeyi batırmaya çalışıyorlar' diyen sen değil miydin? Meclisten çıkan kararları onaylamayan sümen altı eden sen değil miydin? İşte bu yalanlarla vatandaşımızı ikna edebileceklerini zannediyorlar. Ama bizim vatandaşımızın yalanlara karnı tok. Vatandaşımız kimin doğru söylediğini, kimin samimi olduğunu, kimin tiyatro oynadığını gayet iyi biliyor" dedi.

"CHP, DEĞİŞİM İSTİYORSA ÖNCE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU DEĞİŞTİRSİNLER"

Varank, "Değerli kardeşlerim, emin olun Millet İttifakı'na, Cumhuriyet Halk Partisi'ne de samimiyetle oy veren vatandaşlarımıza çok üzülüyorum. Gerçekten bir tane adam gelmiş, 11 seçim kaybetmiş, 11 seçim kaybetmesine rağmen o partinin başında durmaya devam ediyor. Bu Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlarımız da bu sefer belki bir değişim olur diye her seferinde gidip ona oy veriyor. Ben buradan kendilerine bir çağrı yapmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partililer değişim istiyorsa, önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu değiştirsinler. Hani bir laf var ya kılavuzu karga olanın diye. Gerisini getirmeyelim. Kılavuzunuz Kemal Kılıçdaroğlu olduğu müddetçe muhalefetin başarılı olma şansı yoktur. Onun için samimiyetle biz üzüldüğümüz için bu Elm Sokağı Kabusu'ndan onları uyandırmak istediğimiz için diyoruz ki gelsinler muhalefetteki arkadaşlarımız da başlarına doğru düzgün muhalefet yapabilecek, kendilerini kandırmayacak, yalan söylemeyecek bir muhalefet partisi lideri seçsinler. Hem Türkiye'nin enerjisini başka yerlere harcamayalım. Türkiye'de siyaset yerli yerine otursun. Biz de enerjimizi bu yalanları düzeltmek için harcamayalım. Onun için bu seçim, o seçimdir diye düşünüyorum. Bu seçimden sonra artık Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez yenilince de o partinin başında durmaz diye düşünüyorum. Ama ben bunu söyleyince vatandaşlarımız diyor ki Sayın Bakanım boşuna bekliyorsunuz. O partinin başından gitmez. 12 kere değil. 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz" diye konuştu.

 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
Taksim'de gece kulübünde dehşet anları: Alev alev yandılar
Taksim'de gece kulübünde dehşet anları: Alev alev yandılar

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi