• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bakan Yerlikaya: Terörün başını ezeceğiz
Genel
Yayınlanma: 27 Haziran 2023 - 16:47

Bakan Yerlikaya: Terörün başını ezeceğiz

Genel
27 Haziran 2023 - 16:47
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Yerlikaya: Terörün başını ezeceğiz

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, "Biz, terör bitinceye kadar, mücadelemizi canla başla sürdüreceğiz. Çünkü 85 milyona, aziz milletimize, terörün bitirilmesi noktasında verilmiş sözümüz var. Biz, annelerin yüreği yanmasın diye, aziz milletimizden aldığımız güçle, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, kahraman ordumuz, jandarmamız, polisimiz, sahil güvenliğimiz, devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla beraber, göreceksiniz Allah'ın izniyle, terörün başını ezeceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da, Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Su ile basına kapalı toplantı yaptı. Bakan Yerlikaya'ya, AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya eşlik etti. Bakan Yerlikaya, daha sonra HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerle buluştu. Bakan Yerlikaya, ailelere kırmızı karanfil verip, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Bakan Yerlikaya, 4 yıldır süren evlat nöbetinin büyük ses getirdiğini ifade ederek, "Hacire Akar annemiz, bundan tam 1394 gün önce oğluna kavuşabilmek amacıyla, burada, evlat nöbeti süreci başlatmıştı. 3 Eylül 2019'dan beri Hacire annemiz öyle bir öncülük yaptı ki; 43 vilayetten 360 annemiz, onun çağrısıyla, anne şefkati, sabrı, dayanma gücüyle buraya geldiler. Dile kolay, 4 yıldan beri anneler evlatlarını çağırma noktasında buradalar. Bu çağrıya 42 evlat cevap verdi, annelerine kavuştular. Değerli kardeşlerim, annelerin çağrısı sadece burada değil, bu bina önünde değil, tüm yurtta ve dünyada büyük bir ses getirdi. Adeta çığlık oldu. 'Evladımızı istiyoruz' sözü, kulaktan kulağa, gönülden gönüle çağladı" dedi.

'85 MİLYONA TERÖRÜN BİTMESİ NOKTASINDA VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ VAR'

Bakan Yerlikaya, konuşmasında, "Bugün buradayız, annelerimizle beraber, Diyarbakır'ımızda, gönlümüzden tüm gönüllere kelimeler dökülüyor. Biz, terör bitinceye kadar, mücadelemizi canla başla sürdüreceğiz. Çünkü bizim 85 milyona, aziz milletimize, terörün bitirilmesi noktasında verilmiş sözümüz var. Biz, annelerin yüreği yanmasın, annelerimizin yüreği dağlanmasın diye, aziz milletimizden aldığımız güçle, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, kahraman ordumuz, jandarmamız, polisimiz, sahil güvenliğimiz, devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla beraber, göreceksiniz Allah'ın izniyle terörün başını ezeceğiz. Yarın Kurban Bayramı, bugün arife. Duaların kabul olduğu arifede, Diyanet İşleri Başkanımız vakfe duasını yaptılar. O duaların yüzü suyu hürmetine, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizin önündeki engel olan, bozguncu dil olan terörü lanetliyoruz ve onun bitmesi için dua ediyoruz. Burada bulunan, bulunmayan annelerimiz olmak üzere kıymetli Diyarbakır annelerimiz olmak üzere, bütün Diyarbakırlı kardeşlerimizin, ülkemizin, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Rabb'im birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi daima korusun diyorum. Bir olmak, iri olmak, diri olmak, kardeşlik noktasında biz, sizleri hep yanımızda gördük ve sizlerle beraber Allah'ın izniyle yürümeye, koşmaya hep devam edeceğiz. Hep sizin yanınızda olacağız" diye konuştu.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan'dan öğretmen ve yönetici atamalarına ilişkin açıklama
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan'dan öğretmen ve yönetici atamalarına ilişkin açıklama

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi