• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir-Galatasaray maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 23 Eylül 2023 - 23:42

Başakşehir-Galatasaray maçının ardından

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: - "İlk yarıyı 0-0 bitirebilsek, yapacağımız dokunuşlarla daha farklı bir maç olabilirdi"

Spor
23 Eylül 2023 - 23:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup olan RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, ilk yarı sonunda yedikleri golün maçın gidişatını değiştirdiğini söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, "Maçın ilk 10 dakikasına kötü başladığımızı söyleyebilirim. Pres, temas ve uzun topları alma konusunda zorlandığımız bir maç oynadık. Oyunun 20-45. dakikaları arasında, golü yediğimiz zamana kadar 4-5 tane çok net pozisyona girdik. Karzev'in direkten dönen pozisyonu, belki Serdar'ın kariyerinde çok az başına gelecek şekilde topun ayaklarına dolaşması. İlk yarıyı 0-0 bitirebilsek, yapacağımız dokunuşlarla daha farklı bir maç olabilirdi." dedi.

Ziyech'in pres anlamında kırılmalarına etken oyunculardan bir tanesi olduğunu aktaran Atan, "Blok arasında iyi toplarla buluştu. Stoperimiz Ba ona yakın oynayınca, etkinliğini de kırdık. Maalesef kaliteli bir ayaktan yediğimiz güzel golle ilk yarıyı geride kapattık. Rakibe set hücumundan fazla şans vermedik. İki takım da birebir pres yapmayı sevdiği için pas sayısı düşük maçlar oluyor. 2-0'dan sonra da mücadeleye devam ettiğimiz bir oyun oldu. İlk yarı daha üretken olduğumuz, ikinci yarı çok üretken olamadığımız bir maçtı." ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in 5 maçta 4. yenilgisini alması hakkında da konuşan Atan, "Sezona başlangıcımız çok alışılagelir bir durum değil. 3'te 0'la başladık. Bunun altından kalkmaya çalışıyoruz. Geçen hafta galip gelmiştik. Bunun moraliyle daha coşkulu bir oyun bekliyordum. Oyuncularım yine de çok efor sarf etti. Fikstürümüz zor, önümüzde Fenerbahçe ve Kayseri deplasmanları var. Bu iki maçtan iyi sonuçlarla ayrılıp, evimizdeki Gaziantep FK maçının ardından kafamızdaki oyun setlerini oturtup, milli aradan sonra çok daha iyi bir Başakşehir izleteceğimizi düşünüyoruz. Pres anlamında çok memnun değilim. Bizim için üzücü bir maç oldu. Galatasaray'ı galibiyetinden ötürü kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Çağdaş Atan, "Takımın en önemli transferlerinden biri olan Piatek hala golle buluşamadı. Ne zaman beklediğiniz seviyeye gelebilir?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"İstek ve arzu konusunda beklentimizin altında değil. O da gol atmak için burada, gol atmak için doğmuş bir oyuncu. Oynadığı her yerde yeterli gol sayılarına ulaşmış biri. O da bunun farkında ama çok çalışıyor. Çalışkanlığından çok memnunum. Bu işin biraz da ketçap gibi olduğunu düşünüyorum. Gelmeye başladıktan sonra devamının geleceğini düşünüyorum. Net pozisyonlara giriyor. O da biz de gol atacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Gol yükünü ona bırakmış değiliz. Hücum anlamında çok zengin oyuncularımız var. Gol sayısında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Piatek'in de belirli gol sayısına ulaşacağını düşünüyorum."

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü, Galatasaray'ın kazandığı penaltı hakkında, "Bana göre penaltı verilmeyebilirdi. Dördüncü hakem çok net penaltı olduğunu söyledi. Çok yakından izlemedim ama eğer Ba topuğuna basmadıysa, penaltı olduğunu düşünmüyorum. Ama dördüncü hakem çok net penaltı olduğunu söyledi, biz de itiraz etmedik. Verilebilir de verilmeyebilir de." şeklinde konuştu.

Çağdaş Atan, A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Vincenzo Montella'nın getirilmesiyle ilgili bir soruya ise, "Federasyonumuzun aldığı karara saygı duymak gerekir. Montella, Adana Demirspor'da iki sene iyi hizmet etti. İnşallah milli takıma da iyi hizmet eder. Bize düşen ona tamamen destek olmak. Çünkü konu milli takım. Katılmamız gereken bir Avrupa Şampiyonası var. O yüzden alınan karara saygı duymak gerekir." yanıtını verdi.



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Kerem Demirbay: "Çok iyi kalitemiz var"
Kerem Demirbay: "Çok iyi kalitemiz var"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi