• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkan adayı Yıldırım; "Denizlispor'u yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır"
Spor
Yayınlanma: 13 Mayıs 2024 - 18:34
Güncelleme: 13 Mayıs 2024 - 21:49

Başkan adayı Yıldırım; "Denizlispor'u yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır"

DENİZLİ (İHA) – Tarihinde ilk kez 3. Lige düşen Denizlispor'da yarın yapılan seçimli genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Ahmet Yakın Yıldırım; "Denizlispor'u, yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır" dedi.

Spor
13 Mayıs 2024 - 18:34
Güncelleme: 13 Mayıs 2024 - 21:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan adayı Yıldırım; "Denizlispor'u yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır"
DENİZLİ (İHA) – Tarihinde ilk kez 3. Lige düşen Denizlispor'da yarın yapılan seçimli genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Ahmet Yakın Yıldırım; "Denizlispor'u, yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır" dedi.

Denizlispor'un geçmiş ve gelecek tüm yönetimlerinin genel kurulda hesap vermek, geride kalan mali yılda yürütülen faaliyetleri şeffaflıkla anlatmak ve geleceğe dair vizyonlarını somut bir şekilde anlatmakla yükümlü olduğuna işaret eden Yıldırım, "Denizlispor'un kimliği bellidir. Denizlispor, en yüksek seviyeyi hedefleyen bir kulüptür. Her ne kadar içerisinde bulunduğumuz mevcut gerçekler ve zorluklar olsa da bu durum, ulaşmak istediğimiz hedeften bizleri bir adım bile uzaklaştıramaz. Bulunduğumuz bu dönemde bizler çok iyi biliyoruz ki; sportif başarı, idari başarı ve mali disiplin birbirinden ayrı düşünülemez. Hedefimiz, idari açıdan verimli, mali açıdan sürdürülebilir, kendine özgü etkinliklerle büyüyen bir Denizlispor'dur. Ancak ne yazık ki bugünkü gerçeklerimiz ise bu hedeflerden çok uzaktadır. Denizlispor genel kurulu, divan kurulu, sporcuları, üyeleri ve büyük taraftarıyla birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Önümüzdeki süreçte tüm iletişim kanallarımızı açarak, camiamızın iç iletişimini kuvvetlendireceğiz. Gelişen teknolojiyle beraber iletişim mecralarımızı güçlü hale getireceğiz. Bunu yaparken de camiamızın tüm paydaşları ile fikir alışverişinde bulunabileceğimiz ortamlar oluşturacağız. Şehrimizin en büyük markası olan Denizlispor'un, sorunlarını konuşarak çözecek, geleceğe yönelik adımları hep beraber atacağız" diye konuştu.

"Denizlispor hiç kimsenin ek işi olamaz, olmamalıdır" diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Denizlispor'u ancak ve ancak tek işi Denizlispor olanlar yönetmelidir.Kulübün borcunun büyüklüğü bizleri korkutmuyor, sizleri de korkutmasın. İçinden çıkılamayacak bir durum, asla söz konusu değildir.

Marka değeri düşünüldüğünde, çözümün de doğru projelerle sağlanabileceği çok açıktır. Denizlispor'u bir an önce huzura, sonra da başarıya götürecek yol bellidir. Yapacağımız ilk şey güven ortamını sağlamak olacaktır. Güven ortamını sağladıktan sonra ise Denizlispor'u, yine Denizlilerin projeleri ayağa kaldıracaktır. Kamu, belediye ,değerli Denizlili iş insanları ve Denizlispor'a gönül vermiş kişilerle uyumlu bir şekilde iş birliği yaparak Denizlispor'u hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi bile olmasın. Kelimelerin tükendiği zamanlarda en iyisi susmaktır, derler. Denizlispor için de artık kelimeler tükenmiştir. Bundan sonra icraat vaktidir. Artık kaybedecek tek bir günümüz bile yoktur. Biz çözüme katkıda bulunmak isteyen herkesle iş birliği yapmaya, beraber yol almaya hazırız"


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Son Haberler
Bingöl'de trafik kazası: 8 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 8 yaralı
Yağışlar kenti esir aldı, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Erzincan yolları kapandı
Yağışlar kenti esir aldı, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Erzincan yolları...
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Batman'da motosikletin çarptığı yaya ile sürücü hayatını kaybetti
Batman'da motosikletin çarptığı yaya ile sürücü hayatını...
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
UEFA Avrupa Ligi finalini Istvan Kovacs yönetecek
UEFA Avrupa Ligi finalini Istvan Kovacs yönetecek

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi