• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Başkan Başdeğirmen, yeni stadyum müjdesini verdi
Siyaset
Yayınlanma: 08 Aralık 2023 - 21:13

Başkan Başdeğirmen, yeni stadyum müjdesini verdi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor yönetimi, futbolcuları, teknik heyeti ve 32 Gençlik Taraftar Grubu ile bir araya geldi. Yeni stadyum müjdesi veren Başkan Başdeğirmen, "Stadyumumuzun yerini değiştiriyoruz. Yerini aldık. Eski yerini kent ormanı yapacağız. 343 bin metrekare alanın anlaşmasını yapıyoruz. O alan içerisinde 100 bin metrekare alanı stadyum ve antrenman sahalarına ayırdık" dedi.

Siyaset
08 Aralık 2023 - 21:13
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Başdeğirmen, yeni stadyum müjdesini verdi
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor yönetimi, futbolcuları, teknik heyeti ve 32 Gençlik Taraftar Grubu ile bir araya geldi. Yeni stadyum müjdesi veren Başkan Başdeğirmen, "Stadyumumuzun yerini değiştiriyoruz. Yerini aldık. Eski yerini kent ormanı yapacağız. 343 bin metrekare alanın anlaşmasını yapıyoruz. O alan içerisinde 100 bin metrekare alanı stadyum ve antrenman sahalarına ayırdık" dedi.

Isparta 32 Spor'un her zaman yanında olan ve destek veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular, 32 Gençlik Taraftar Grubu ve takıma gönül verenlerle bir araya geldi. Buluşmada Isparta 32 Spor'un son durumu ele alınırken, Başkan Başdeğirmen, yeni projelerinden bahsetti. Ayrıca tüm Türkiye'ye örnek olmak amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in öncülüğünde stadyumlarda küfürsüz tribünler oluşturmak amacıyla slogan yarışması başlatıldı. Yarışmayla ilgili duyurular 32 Gençlik Taraftar Grubunun sosyal medya hesaplarından yapıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her zaman kulüp yönetimi, taraftarlar ve futbolcularla birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi. Amaçlarının şehri üst sıralara taşıyabilmek olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, her alanda Isparta'yı en iyi yere getirmek istediklerini dile getirdi. Şehirlerin bilinirliliğinin daha da artırılmasının günümüzde sanat ve spordan geçtiğine dikkat çeken Başkan Başdeğirmen, "Sporun en önemli kanatlarından birisi futbol. Dünyanın en ilgi gösterdiği spor dalı futbol. Biz de buradan Ispartaspor'umuzu ne kadar yukarı taşırsak o kadar çok isminin duyurulacağını, ülkemizde çok daha fazla tanınacağını, başarılarıyla da adından söz ettireceğine inanarak yola çıktık" diye konuştu.

Isparta 32 Spor için kulübe yakışan bir otobüs alarak yola çıktıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Güzel bir otobüs aldık, otobüsün giydirmelerini yaptık. O gün bir futbolcu arkadaşımız 'başkanım yürüyüşümüz değişti' dedi. Bugün o güzel otobüsümüzle her maça gidebiliyoruz. Maç Diyarbakır'daysa takımı oraya uçakla gönderiyoruz, orada otobüsümüz onları karşılıyor. Böyle güçlü bir takımız. Fenerbahçe, Galatasaray nasıl yapıyorsa biz de onu yapıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, en büyük hedeflerinden bir tanesinin yeni bir stadyum olduğunu ifade ederek, bu konudaki müjdesini paylaştı. Bu sırada taraftarlar 'Büyük başkan, seni çok seviyoruz' diyerek tezahüratta bulunurken Başkan Başdeğirmen, "Isparta'nın merkezinde çok güzel bir stadyumumuz var. Isparta şartlarında yeterli. Ancak merkezde olması ve diğer şehirlerdeki stadyumlar gibi güzellikte olmaması yeni stadyum istememizi sağlıyor. Stadyumumuzun yerini değiştiriyoruz. Yerini aldık. Eski yerini kent ormanı yapacağız. Ağaçlar ve yürüyüş yollarıyla hepimizin vakit geçirebileceği bir alan olacak. Orası şehrimizin oksijen deposu olacak. 343 bin metrekare alanın anlaşmasını yapıyoruz. O alan içerisinde 100 bin metrekare alanı stadyum ve antrenman sahalarına ayırdık" diye konuştu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaklaşık 2 ay önce taraftar grubunun kendisini ziyaret ettiğini, orada küfürsüz tribün çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, "Küfür etmeden Türkiye'de tek il olduğumuzu gösterecek şekle getirmek zorundayız. Isparta'mıza şampiyonluğumuzun yanında yakışan karşımızdaki kişilere davranışımız da çok önemli. Arkadaşlarımızla slogan yarışması başlattık. 15 Aralık'a kadar küfür etmemekle alakalı slogan yarışmamız var. En iyi 3 sloganı getiren kişiye ödül vereceğiz. O sloganları tüm maçlarımızda kullanacağız. Küfür yok, sevgi var. Amedspor maçında deplasmana gül lokumu gönderdik. O gül lokumlarını şeref tribününe dağıttılar, futbolcu arkadaşlarımız tribünlere attı. Bu halen konuşuluyor. Bu konuda çok teşekkür aldık. Sen çiçek at o da sana çiçek verecek. Bunu yapmak zorundayız. Küfür etmediğimiz sürece, deplasmana gelen arkadaşlarımıza elimizi uzattığımız sürece futbolun tadının ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bunun öncüsü de biz olacağız. O sloganlarınızı hazırlayın, ödüllerinizi ben vereceğim. Bu Türkiye'ye örnek olacak. Ne yapıyor Isparta? Gittiği yerlerde gül lokumu dağıtıyor, ne yapıyor Isparta? Küfür etmiyor. Ne yapıyor? Gelenlere hoş geldin diyor. Bu ne güzel bir şey. Gelin bunu yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin ve sporumuzun gelişmesine destek veren herkese sonuna kadar teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerinde bulundu.

Buluşma fotoğraf çekimiyle sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Avrupa borsaları yükselişle kapandı
Avrupa borsaları yükselişle kapandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi