• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Başkan Böcek: "Hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yok"
Yaşam
Yayınlanma: 04 Ağustos 2024 - 12:34
Güncelleme: 04 Ağustos 2024 - 12:35

Başkan Böcek: "Hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yok"

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde bu yıl 26'ncısı düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Koray Avcı ve Nazlı Öksüz'ün sahne aldığı şenliklerde binlerce Antalyalı yaylada şenlik havası yaşadı. Konyaaltılı ve Antalyalı hemşehrilerini yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğini

Yaşam
04 Ağustos 2024 - 12:34
Güncelleme: 04 Ağustos 2024 - 12:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde bu yıl 26'ncısı düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Koray Avcı ve Nazlı Öksüz'ün sahne aldığı şenliklerde binlerce Antalyalı yaylada şenlik havası yaşadı. Konyaaltılı ve Antalyalı hemşehrilerini yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğini belirterek: "5 yıl önce beni bağrınıza bastığınızda Türkiye'nin bütçesine göre en borçlu belediyesini devralmıştık ama biz belediyemizde tasarruflarımızı yaptık ve bugün günü geçmiş hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yoktur" dedi.

"Herkesin başkanı olmaya devam edeceğim"

Hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Bugün burada bir kez daha tozlu yollarında yürüdüğüm, yaylaların yaylası Feslikanımızda buluşmamıza sebep olan sizlersiniz. 30 yıldır çalmadan çaldırmadan yoluma devam ettiğim için 31 Mart seçimlerinde yine yörük çocuğu olarak, köylü çocuğu olarak hemşehrinizi bağrınıza bastığınız için hepinizden Allah razı olsun. Bu 5 yıllık süreç içerisinde de sizlerin verdiği kutsal oyları namusum gibi korumaya devam edeceğim. Kurulduğu günden beri ilk defa üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini verdiniz ve 16 ilçe belediye başkanımıza görev verdiniz. 20 belediyenin 17'sini sizlerin desteğiyle kazandık. Önce bizleri aday eden Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e, sevgili Antalyalılara ve yol arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrinde herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim" dedi.

Hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yok"

Seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Böcek sözlerini şöyle sürdürdü: " 5 yıl önce beni bağrınıza bastığınızda Türkiye'nin bütçesine göre en borçlu belediyesini devralmıştık ama biz belediyemizde tasarruflarımızı yaptık ve bugün günü geçmiş hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yoktur. 15 bin 500 çalışanımız teri soğumadan maaşlarını alırlar. SGK'ya hiçbir borcumuz yoktur. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugün burada Cem Kotan kardeşimle iş birliği içerisinde bu yaz şenliklerini düzenledik. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, güvenlik güçlerimize, dağda bayırda ülkemizin güvenliğini, bayrağımız, bizleri koruyan Mehmehçiklerimize teşekkür ediyorum. Ben seçim meydanlarında Cem Kotan kardeşime ve Konyaaltılı hemşehrilerime söz vermiştim. Bu yıl destek olacağımı söyledim. Bundan sonra da Cem kardeşim şenliklere devam edecektir. Ben de yanında olmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Feslikan Yaz Şenlikleri konuşmaların ardından Nazlı Öksüz konseri ile devam etti. Türk Halk Müziği'nin birbirinden güzel türkülerini seslendiren Öksüz, yaylada türkü ziyafeti sundu. Şenliğe katılan Antalyalılar ile birlikte Öksüz'ün türkülerine eşlik eden Başkan Böcek, vatandaşlarla karşılıklı oynadı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yılmaz, Şirinevler'de kadınlarla bir araya geldi
Yılmaz, Şirinevler'de kadınlarla bir araya geldi
Alanya'da yaz havası sahilleri doldurdu
Alanya'da yaz havası sahilleri doldurdu
BEUN'da Türk-Macar dostluğunu güçlendiren anlamlı buluşma
BEUN'da Türk-Macar dostluğunu güçlendiren anlamlı buluşma
BEUN'a "Marmara Kariyer Fuarı 2026"da yoğun ilgi
BEUN'a "Marmara Kariyer Fuarı 2026"da yoğun ilgi
Son Haberler
Erzincan'da 220 üreticiye 779 bin 520 sebze fidesi dağıtıldı
Erzincan'da 220 üreticiye 779 bin 520 sebze fidesi dağıtıldı
Pursaklar'da 3 bin 500 vatandaşa ata tohumu fideler dağıtıldı
Pursaklar'da 3 bin 500 vatandaşa ata tohumu fideler dağıtıldı
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Kandilli Sıra Dağları'ndaki çığın izleri havadan görüntülendi
Kandilli Sıra Dağları'ndaki çığın izleri havadan görüntülendi
Yılmaz, Şirinevler'de kadınlarla bir araya geldi
Yılmaz, Şirinevler'de kadınlarla bir araya geldi
Kamyonet yangını söndürüldü
Kamyonet yangını söndürüldü

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi