• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı
Çevre
Yayınlanma: 07 Mayıs 2024 - 15:48
Güncelleme: 07 Mayıs 2024 - 16:45

Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları' kapsamında Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda 19 Mahallenin Muhtarı ve Kurum Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt'ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Çevre
07 Mayıs 2024 - 15:48
Güncelleme: 07 Mayıs 2024 - 16:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları' kapsamında Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda 19 Mahallenin Muhtarı ve Kurum Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt'ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt Belediyesi ile muhtarlar arasında sürekli bir iletişim ve iş birliği oluşturma hedefine katkıda bulunmak amacıyla 'Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları' adı altında istişare toplantıları başlatıldı. Mahallelerin mevcut durumlarını ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları tüm boyutlarıyla ele almanın yanı sıra sorunları hızlıca çözümü için başlatılan istişare toplantılarının ilki Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

19 muhtar ve kurum idarecileri katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Bentbaşı, Cevatpaşa, Çarmuzu, Çavuşoğlu, Dilek, Merkez Fatih, Gazi, Hoca Ahmet Yesevi, İlyas, İnönü, Kaynarca, Kiltepe, Koşu, Melekbaba, Salköprü, Seyran, Topsöğüt, Yaka ve Yeşilkaynak Mahalle Muhtarları katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, TEDAŞ, MOTAŞ, TELEKOM, MEGSAŞ, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol-Asfalt Daire Başkanlığı, MASKİ ve AKSA Doğalgaz İl Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı toplantıda, mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni dönemde planlanan yatırımlar hakkında bilgi verildi. Muhtarlar, mahallelerinin ihtiyaç ve taleplerini doğrudan Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit ile kurum idarecilerine ileterek, çözüm önerileri üzerinde durdular.

"Sorununu çözmeyeceğimiz tek bir mahalle kalmayacak"

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen mahalle muhtarlarına yeni dönem için başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt'ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Mahalle muhtarlarıyla işbirliği halinde olup iletilen tüm talepleri kalıcı çözümlerle gidermek için çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Başkan Geçit, "6 Şubat 2023 tarihindeki büyük depremlerde ciddi yaralar alan Yeşilyurt'umuzun tüm mahallelerindeki sorunları belirli bir planlamaya doğrultusunda teker teker çözüme kavuşturacağız. Yeşilyurt'u topyekün ayağa kaldırmak için önceliğimiz birlik ve beraberlik içerisine hareket etmek olacaktır. Sorunu çözülmeyen tek bir mahalle kalmayana kadar çalışacağız. Hizmetlerimizi hayata geçirirken her zaman ifade ettiğimiz gibi birlikte karar vereceğiz, birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Mahallelerimizdeki hem sorunları kökten çözüme kavuşturmak hem de yaşam kalitesini artırmak için muhtarlarımızla aramızdaki iletişimi ve iş birliğini güçlü tutacağız. Bugünde bunun ilk adımını atarak mahalle muhtarlarımızla verimli ve güzel bir toplantı yaptık. Şehrimizdeki kurumlardan gelen yetkililerimizle birlikte muhtarlarımızı teker teker dinledik, notlarımızı aldık, iletilen talepleri mutlaka yerine getireceğiz. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Hemşehrilerimizin yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahallelerimizin her bir ihtiyacını titizlikle ele alacağız. Toplantılarımıza bundan sonra devam edeceğiz. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaşlarımıza katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mahallelerinin ihtiyaçlarını dile getiren Mahalle Muhtarları, düzenlenen toplantıdan dolayı Başkan Geçit'e teşekkürlerini sundular.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Yağmur sonrası gökkuşağı manzarası
Yağmur sonrası gökkuşağı manzarası
Onikişubat'ta kurban satış ve kesim noktaları açıklandı
Onikişubat'ta kurban satış ve kesim noktaları açıklandı
Isparta'da sağanak etkili oldu
Isparta'da sağanak etkili oldu
Son Haberler
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli...
Irak'ta yeni Başbakan Zeydi yemin ederek göreve başladı
Irak'ta yeni Başbakan Zeydi yemin ederek göreve başladı
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis engeli: 2 tutuklama
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis...
Gazipaşa'da kurallara uymayan 4 araç trafikten men edildi
Gazipaşa'da kurallara uymayan 4 araç trafikten men edildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi