• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. BBP Genel Başkanı Destici, İstanbul'da Vatandaşlarla Buluşma Programı'nda konuştu:
Genel
Yayınlanma: 09 Mayıs 2023 - 00:27

BBP Genel Başkanı Destici, İstanbul'da Vatandaşlarla Buluşma Programı'nda konuştu:

"(Büyük İstanbul Mitingi) Oradaki 1 milyon 700 bin İstanbullu sadece yedili masanın ortaklarını değil, dünyayı da onlara destek veren ABD'sini de İngiltere'sini de emperyalistleri de kapitalistleri de siyonistleri de teröristleri de korkuttu"

Genel
09 Mayıs 2023 - 00:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BBP Genel Başkanı Destici, İstanbul'da Vatandaşlarla Buluşma Programı'nda konuştu:
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi'ne ilişkin, "Oradaki 1 milyon 700 bin İstanbullu sadece yedili masanın ortaklarını değil, dünyayı da onlara destek veren ABD'sini de İngiltere'sini de emperyalistleri de kapitalistleri de siyonistleri de teröristleri de korkuttu." dedi.

Sancaktepe'de bulunan İspir ve Pazaryolu Dernekler Birliğinde (İSPADER) vatandaşlarla buluşan Destici, Avrupa'nın hemen hemen her ülkesinde nükleer santraller olduğunu, Mersin'deki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde de yakında elektrik üretilmeye başlanacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Erzurum'da dün düzenlenen "Halk Buluşması"nda yaşanan gerginlikle ilgili değerlendirmede bulunan Destici, "Sen İstanbul'un belediye başkanısın. Senin ne işin var Erzurum'da? Millet sana İstanbul'un imkanlarıyla Erzurum'a git, orada PKK'yla, terör örgütleriyle, HDP'yle işbirliği yapan bir cumhurbaşkanı adayı için oy topla, miting yap, milleti karşı karşıya getir, ülkeyi karıştır diye mi oy verdi? Yoksa İstanbul'a hizmet etmeye mi oy verdi?" diye konuştu.

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'da düzenlediği "Büyük İstanbul Mitingi"nin 14 Mayıs'taki zaferin ayak sesleri olduğunu ifade eden Destici, "Oradaki 1 milyon 700 bin İstanbullu sadece yedili masanın ortaklarını değil, dünyayı da onlara destek veren ABD'sini de İngiltere'sini de emperyalistleri de kapitalistleri de siyonistleri de teröristleri de korkuttu. Onun için bu tür provokasyonlar yapmaya başladılar." şeklinde konuştu.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Edirne'de Engelliler Haftası kutlamalarında renkli görüntüler oluştu
Edirne'de Engelliler Haftası kutlamalarında renkli görüntüler...
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı lanetliyoruz"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı...
Denizli'de 19 Mayıs coşkusu AK Parti'nin şöleniyle yaşanacak
Denizli'de 19 Mayıs coşkusu AK Parti'nin şöleniyle yaşanacak
Yılın hemşireleri ödüllendirildi
Yılın hemşireleri ödüllendirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk Dünyası'nın ortak kültürel hazinelerini, fikirlerini, eserlerini ve manevi miraslarını gelecek nesillere aktarmayı müşterek sorumluluğumuz olarak görüyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk Dünyası'nın ortak kültürel...
Nijerya'dan oy pusulaları Türkiye'ye gönderildi
Nijerya'dan oy pusulaları Türkiye'ye gönderildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi