• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Beyzbol sopalı saldırıda taksiciye 4 ay 29 gün hapis cezası
Asayiş
Yayınlanma: 11 Mart 2023 - 10:59

Beyzbol sopalı saldırıda taksiciye 4 ay 29 gün hapis cezası

Asayiş
11 Mart 2023 - 10:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beyzbol sopalı saldırıda taksiciye 4 ay 29 gün hapis cezası

İZMİR'in Konak ilçesinde Gülsema Kalaycı (22) ile erkek arkadaşı O.İ.'ye (31) 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışmada beyzbol sopasıyla saldırdığı iddia edilen taksi şoförü Önder T. (42), her iki kişiye yönelik 'silahla kasten yaralama' suçundan, indirimle 4 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, 'silahla tehdit' suçundan ise beraat etti.

Konak'ta 2 Haziran günü erkek arkadaşı O.İ. ile taksiye binen Gülsema Kalaycı, şoför Önder T.'ye gidecekleri yeri söyledi. Taksi şoförü Önder T., iddiaya göre 'kısa mesafe' olduğu gerekçesiyle 'Yürüseydiniz' dedi. O.İ. ile Gülsema Kalaycı, Cumhuriyet Bulvarı'nda inmek istedikleri yeri söyledi. Şoför Önder T. bu kez de inmek istedikleri noktadan dönüş yapamayacağını belirtti. Önder T., ikiliyi inecekleri yere yaklaşık 800 metre kala araçtan indirmek istedi. Bu sırada O.İ. ile Önder T. arasında tartışma çıktı. Taksiden inen Gülsema Kalaycı ise fotoğraf çekip, aracın plakasını almak istedi. Şoför Önder T. de beyzbol sopasıyla ikiliye saldırdı. Çevredekiler araya girerek Önder T. sakinleştirildi. Darbedilen Kalaycı ile O.İ. polise giderek şikayetçi oldu.

Taksi şoförü Önder T. polise verdiği ifadesinde, ikilinin olay günü bir banka önünde inmek istediğini belirterek, "O tarafa dönüş olmadığını söyledim ve bir kafeteryanın önünde kendilerini indirmeyi teklif ettim. 10 metre yürüyüp, yürüyemeyeceklerini sordum. Onlar da kabul etti. Erkek olan kişi, arabadan indiği sırada küfretti. 'Küfrü bana mı ettin?' diye sorunca, 'Evet' dedi. Daha sonra aramızda arbede çıktı. Üzerime atılı iddiaları kabul etmiyorum. Ben de şikayetçiyim" dedi.

Taksi şoförü Önder T. hakkında her iki kişiye yönelik 'Silahla kasten yaralama' ve 'Silahlı tehdit' suçlarından toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası istemiyle İzmir 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 2 Mart'ta görülen duruşmada, Önder T., her iki kişiye yönelik 'Silahla kasten yaralama' suçundan, indirimlerle birlikte 4 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı, 'Silahla tehdit' suçundan ise beraat etti ve hükmün açıklanması geri bırakıldı.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Artvin'de sınır hattında termal dron dönemi
Artvin'de sınır hattında termal dron dönemi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle vatandaşlarımızdaki denetim algısını iyileştirmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle...
Silahlı saldırı sanıklarına ceza yağdı
Silahlı saldırı sanıklarına ceza yağdı
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Dayı arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğenini öldürdü
Dayı arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğenini öldürdü
İSTANBUL- ARNAVUTKÖY'DE CEMEVİNE PENCEREDEN GİREN HIRSIZ KAMERADA 
İSTANBUL- ARNAVUTKÖY'DE CEMEVİNE PENCEREDEN GİREN HIRSIZ KAMERADA 

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi