• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bilecik'te köpek katliamı: Belediye gerekeni yaptı
Yaşam
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 - 13:53

Bilecik'te köpek katliamı: Belediye gerekeni yaptı

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, dün kentte yaşanan köpek katliamıyla ilgili Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanı 3 kişinin iş akdini sonlandırarak, ilgili müdürü açığa aldıklarını söyledi.

Yaşam
25 Kasım 2023 - 13:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, dün kentte yaşanan köpek katliamıyla ilgili Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanı 3 kişinin iş akdini sonlandırarak, ilgili müdürü açığa aldıklarını söyledi.

Olay, dün Bilecik-Sakarya istikameti 2. Tünel mevkiinde yol kenarında 14 köpeğin ölü, 1 köpeğin yaralı bulunması üzerine Cumhuriyet başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanı 2'si kadın toplam 5 şahıs gözaltına alınmıştı. Yaşanan süreç hakkında değerlendirme yapan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, "Son günlerde yaşanan olaylar, sizleri olduğu gibi beni de derinden etkilemiştir. Bu açıklamayı yapmak, yaşanan üzücü olaylara dair duyduğumuz acıyı ifade etmek, aynı zamanda doğru adımların atılacağına dair güvenceler vermek amacındayım. Belediyemizin Veterinerlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen 15 köpeğin iğneyle öldürülerek yol kenarına atılması olayı, sadece bir hayvansever ve hayvan sahibi olarak değil, bu toplumun bir ferdi olarak da beni oldukça derinden yaralamıştır. Bu tür acı olayların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Ayrıca sokak hayvanlarına sahip çıkmak ve onları iyileştirmek için hayata geçirdiğimiz birçok örnek proje ve çalışmalarımıza gölge düşüren bu vahşeti sizler gibi ben de lanetliyor ve kınıyorum. Bizler can dostlarımızı korumaya, onları iyileştirmeye ve onlar için üretmeye devam edeceğiz" dedi.

"Bu olaya karışan 3 personelin iş akdini sonlandırdık ve ilgili müdürü açığa aldık"

Subaşı açıklamasının devamında, "Bu olaya karışan 3 personelin iş akdini sonlandırdık ve ilgili müdürü açığa aldık. Adaletin yerini bulması için sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Ancak bu sürecin, sadece bir cezalandırma süreci olmayacağını, aynı zamanda daha etkili önlemler alarak benzer olayların önüne geçmeye çalışacağımızı belirtmek isterim. Bilecik Belediyesi olarak asla suçluların yanında veya arkasında yer almayacağımızı vurgulamak istiyorum. Gözlerinin içine bakarak, omuz omuza, güven ve samimiyet ortamı olduğuna inandığım personellerimizin bu tür bir suç işlemesi, işlenen suçun yalanla kapatılmaya çalışılması ve son ana kadar yalan söylenmesi ise bizleri oldukça derinden yaralamıştır. Siz değerli kamuoyunun huzurunda bir daha böyle bir suç ve ihmalin belediyemizde yaşanmayacağına dair söz veriyorum. Can dostlarımızın sağlığı ve güvenliği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hisarcık'lı hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı
Hisarcık'lı hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı
Nilüfer'de engeller sevgi ile aşılıyor
Nilüfer'de engeller sevgi ile aşılıyor
İnegöl'deki gizemli mezarın sırrı yıllardır çözülemiyor
İnegöl'deki gizemli mezarın sırrı yıllardır çözülemiyor
Samsun'da genç nüfus oranı yüzde 13,6 oldu
Samsun'da genç nüfus oranı yüzde 13,6 oldu
Son Haberler
Eskişehir'de konut satışları arttı
Eskişehir'de konut satışları arttı
Beyaz Saray: "Trump ve Xi, Hürmüz Boğazı'nın 'açık kalması gerektiği' konusunda anlaştı."
Beyaz Saray: "Trump ve Xi, Hürmüz Boğazı'nın 'açık...
Nizip'te 2 gündür kayıp olan çocuk Fırat Nehri'nde ölü bulundu
Nizip'te 2 gündür kayıp olan çocuk Fırat Nehri'nde ölü...
Bakan Göktaş: "Yaşlılık alanındaki çalışmalarımızı, geleceğin Türkiye'sini hazırlayan stratejik bir politika alanı olarak ele alıyoruz"
Bakan Göktaş: "Yaşlılık alanındaki çalışmalarımızı, geleceğin...
Talas'ta Uluslararası Türkoloji Zirvesi
Talas'ta Uluslararası Türkoloji Zirvesi
Bakan Kacır: 182 girişime toplam 590 milyon lira yatırım yaptık
Bakan Kacır: 182 girişime toplam 590 milyon lira yatırım yaptık

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi