• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. bizz@kampüs'te 1002 takım Ülker Çizi için yarıştı
Genel
Yayınlanma: 14 Mayıs 2024 - 12:11

bizz@kampüs'te 1002 takım Ülker Çizi için yarıştı

Ülker Çizi için pazarlama odaklı yenilikçi fikirlerin yarıştığı bizz@kampüs'te Red Idear takımı birinciliği kazandı. 97 üniversiteden 1002 takım ve 2500'ten fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada ilk 3'e giren takımlar toplam 165 bin TL ödül ve uzun süreli staj hakkı kazandı.

Genel
14 Mayıs 2024 - 12:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ülker Çizi için pazarlama odaklı yenilikçi fikirlerin yarıştığı bizz@kampüs'te Red Idear takımı birinciliği kazandı. 97 üniversiteden 1002 takım ve 2500'ten fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada ilk 3'e giren takımlar toplam 165 bin TL ödül ve uzun süreli staj hakkı kazandı.

Her yıl farklı bir Ülker markası için fikirlerin üretildiği bizz@kampüs'te kazananlar belli oldu. Üniversite 3. ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencilerinin 2-3 kişilik takımlar kurarak katıldığı yarışmada fikirler Ülker Çizi için mücadele etti. Türkiye'deki 97 üniversiteden 2500'ten fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri Tutku Rüya Göktaş ve Ertuğrul Cenikli'nin yer aldığı Red Ideas takımının projesi birinciliğe layık görüldü. Yarışmada, Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım / Reklamcılık bölümü öğrencileri Betül Sena Dik ve Ömer Faruk Dişçeken'in kurduğu PRslay takımının projesi ikinci, Beykent Üniversitesi Görsel İletişimi ve Tasarımı bölümü öğrencileri Hümeyra Köroğlu, Dilruba Turpculu ve Seda Akbulut'un takımı Aşure Takımı üçüncü oldu. Ayrıca ilk 3'e giren takımlar uzun dönem staj hakkı da kazandı.

Toplam 165 bin TL'lik para ödüllü yarışmada birinciliği kazanan takım 60 bin TL, ikinciliği kazanan takım 55 bin TL, üçüncülüğü kazanan takım 50 bin TL'nin sahibi oldu. Birbirinden yenilikçi fikirlerin yarıştığı bizz@kampüs'ün final etkinliğine Ülker'in üst düzey yöneticileri gençlerin heyecanına ortak oldu. Finalde birinci takıma ödülünü Ülker İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, ikinci takıma Ülker Üretim Başkan Yardımcısı Kadir Kamadan, üçüncü takıma ise Ülker Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ali Sertakan verdi.

Öğrencilerin yarışmaya ilgisi giderek artıyor

Pazarlama alanına ilgi duyan ve profesyonel kariyerleri öncesi tecrübe kazanmak isteyen öğrencilerin yarıştığı 'bizz@kampüs'e başvurular bu yıl yüzde 27 arttı. 1002 başvurunun olduğu yarışmada takımlar önce ilk 50 arasına seçilebilmek için yarıştı. Fikirlerini en dikkat çekici şekilde sunma, planlama ve ikna etme konularında takımların deneyim kazandığı yarışmada ekipler "Marka Hikayesi" konulu webinara da katıldı. Finale kalan 10 takıma ise "Sunum Teknikleri Eğitimi" verilirken, mentor olarak atanan Ülker'in pazarlama ekibinden isimler, sunumlarını en iyi şekilde hazırlamaları için destek verdi. Takımlar, proje sunumlarını 9 Mayıs'ta Ülker'in Gebze'deki fabrikasında yaparken üretim tesisini de gezme fırsatı buldu. 10 Mayıs'ta da Çamlıca Kampüsü'nün final etkinliğinde sonuçlar açıklandı.

"İş hayatı öncesi önemli bir deneyim"

"bizz@kampüs" yarışmasında heyecan verici projelerle karşılaşmaktan mutluluk duyduklarını belirten Ülker CEO'su Mete Buyurgan sözlerine şöyle devam etti: "Öncelikle yarışmaya katılan, başarılı projeleriyle farkını gösterip dereceye giren tüm takımları tebrik ediyorum. Gençlerimiz ilk başvurularıyla başlayan beş aylık süreçte aldıkları bilgileri değerlendirip, araştırmalar yapıp, okul hayatında öğrendikleriyle harmanlayıp projeye dönüştürdüler. Finale kalanlar jüriyi en iyisi olduklarına ikna etmeye çalıştı. Bu projelerin her biri iş yaşamında gençlerimizin çalıştığımız alanlara neler katabileceğini bize gösteriyor. İş hayatına atılmalarına bir adım kala bu önemli deneyim fırsatının onların için çok faydalı olduğunu umuyor ve hepsine kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum."

Ülker Pazarlama Ekibi'nde staj deneyimi

Geçen sene başarılı olan ve şu anda ikramlık, sakız-şekerleme, kek kategorilerinde staj yapan Emine Ervan, Sıla Babacan ve Sevde Nur Omaç bizz@kampüs dönemi ile ilgili duygularını şöyle ifade ettiler: "Yarışma stratejik düşünme, rekabeti anlama, sunum becerileri kazanma, yenilikçi düşünme ve geri bildirimleri değerlendirme gibi önemli yetkinlikleri geliştirmemize katkı sağladı. Bir pazarlama kampanyasına 360 derece nasıl bakılacağını öğrendik. Elde ettiğimiz staj fırsatıyla önemli bir deneyim kazanıyoruz ve kariyerimizi nasıl şekillendireceğimizi artık biliyoruz. Pazarlama alanında deneyim kazanmak isteyenlere bizz@kampüs yarışmasına katılmasını tavsiye ediyoruz."


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın "Doğunun kızı" adlı romanı çıktı
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın...
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere dokundu
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere...
Edremit'te 300 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatı başladı
Edremit'te 300 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatı başladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi