• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bodrum'da 2025 Yılı Çalışma Takvimi toplantısı yapıldı
Genel
Yayınlanma: 22 Kasım 2024 - 10:32
Güncelleme: 22 Kasım 2024 - 11:08

Bodrum'da 2025 Yılı Çalışma Takvimi toplantısı yapıldı

2025 yılında Bodrum ilçesinde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Bodrum Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve ilgili kurum amirleri arasında toplantı yapıldı.

Genel
22 Kasım 2024 - 10:32
Güncelleme: 22 Kasım 2024 - 11:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bodrum'da 2025 Yılı Çalışma Takvimi toplantısı yapıldı
2025 yılında Bodrum ilçesinde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Bodrum Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve ilgili kurum amirleri arasında toplantı yapıldı.

Bodrum Belediyesi Yalıkavak Fen İşleri Müdürlüğü binasında başta altyapı ve üstyapı çalışmaları olmak üzere Bodrum genelinde planlanan çalışmalar hakkında toplantı yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya MUSKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı (Bodrum ve Milas) Koordinatörü Meclis Üyesi Abdullah Engin Başol, İlçe Hizmetleri 1. Bölge Daire Başkanı Kadriye Erkal Yıldırım, MUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkan Vekili Serdar Aldemir ve MBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı Bodrum İlçe Hizmetleri Şube Müdür Vekili İzzet Mert Kallem, MUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Şube Müdür Vekili Tayfur Başaran, MUSKİ Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı 1. Bölge İşletme Şefi Murat Çatal; Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Şahin, Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Dış Kurumlar Koordinasyon Sorumlusu Cevdet Özer ve ADM Elektrik Dağıtım Hizmetleri Bodrum-Milas Bölge Müdürü Mustafa Akdağ ve şirket yönetimi ile iletişim yetkilileri katıldı.

Toplantıda Bodrum Yarımadası için planlanan çalışmaların detaylı analizi yapılarak ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliğinde çalışmaların yürütülmesinin önemi vurgulandı. Toplantıda Bodrum özelinde önemli çalışmaların planlaması yer alırken özellikle Bodrum Yarımadası Ana İsale Hattı İsale Hattı Yenileme Projesi, Bodrum İlçesi Müskebi Yahşi Mahallesi Oyder-Kargı Caddesi CTP İsale (Ring) Hattı ile Gümbet Mahallesi Çelik İsale (Ring) Hattı Yenilemesi, Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesi Terfili ve Cazibeli İsale Hatları ile Sanat Yapıları Yapım İşi, Bodrum Yarımadası Ring Ayrım Hatları Rehabilitasyon Yapılması İçin Montajlı Mal Alımı ile ilgili detaylar konuşuldu.

Başta ADM Elektrik olmak üzere iletişim şirketlerinin 2025 yılında Bodrum için planladığı yatırımlarla ilgili detayların da paylaşıldığı toplantıda Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi koordineli bir şekilde çalışmalara başlamasının gerekliliğinin altı çizildi.

Kurum içi değerlendirmeleri yapılmasının ardından 2. toplantının 4 Aralık Çarşamba günü yapılması planlanıyor.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Espressolab, 1 milyonuncu üyesine ömür boyu kahve hediye edeceğini duyurdu
Espressolab, 1 milyonuncu üyesine ömür boyu kahve hediye edeceğini...
Türkiye'nin ilk koku müzesi Isparta'da 4 bin 500 yıllık parfüm formülü sergileniyor
Türkiye'nin ilk koku müzesi Isparta'da 4 bin 500 yıllık parfüm...
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini adına üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapmaktadır"
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini...
Mersin Şehir Tiyatrosu, 'Misafir' oyun ile Silifkeli sanatseverlerle buluştu
Mersin Şehir Tiyatrosu, 'Misafir' oyun ile Silifkeli sanatseverlerle...
Aydıntepe'de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı öğrendi
Aydıntepe'de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı öğrendi
Kadına şiddet suçundan aranan şahıs yakalandı
Kadına şiddet suçundan aranan şahıs yakalandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi