• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Boşanma aşamasındaki eşini öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi
Asayiş
Yayınlanma: 22 Kasım 2023 - 10:43

Boşanma aşamasındaki eşini öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Asayiş
22 Kasım 2023 - 10:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Boşanma aşamasındaki eşini öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

İZMİR'de boşanma aşamasındaki eşi Recibe Koluman'ı (39), 4 yaşındaki kızının gözü önünde tabanca ile başından vurarak öldüren Kutbettin Koluman (50) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Olay, 28 Nisan'da saat 08.00 sıralarında Konak ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. Tezgahtar olarak çalıştığı fırına gitmek için yanına aldığı küçük kızı ile evinden çıkan yaşları 4 ile 16 arasında değişen 4 çocuk annesi Recibe Koluman'ı, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi inşaat işçisi Kutbettin Koluman takip etti. Bir süre sonra belinden tabancasını çıkartan Kutbettin Koluman, arkasından yaklaştığı Recibe Koluman'ın başına ateş etti. Kanlar içinde yerde kalan Recibe Koluman'ın öldüğünden emin olmak isteyen Koluman, yaklaşıp, çocuğunun gözü önünde 2 el daha eşinin başına ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştı. Recibe Koluman hayatını kaybetti, şüpheli aynı gün polise gidip teslim oldu.

'EVDEN ÇIK' BASKISI

Recibe Koluman'ın 18 yıllık eşinden şiddet gördüğü için boşanma davası açtığı, Kutbettin Koluman'ın eşine pay vermemek için birlikte yaşadıkları evi 25 Ağustos 2022'de bir akrabasına sattığı, eşi ile çocuklarını öldürmekle tehdit edip, evin duvarına 'X' işareti kazıdığı öğrenildi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Kutbettin Koluman'ın, dava sürecinde çocukları ile satılan evde yaşamaya sürdüren eşine konutu boşaltması için baskı yaptığı belirtildi.

OLAY GÜNÜ, SOKAK BAŞINDA BEKLEMİŞ

Tutuklanan Kutbettin Koluman hakkındaki soruşturma tamamlandı. Koluman hakkında 'tasarlayarak eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı. İddianamede, Kutbettin Koluman'ın olay günü eşini sokak başında beklediği, evde çıkmasının ardından da peşinden giderek kızının gözü önünde ateş ederek öldürdüğü görgü tanıkları ve güvenlik kameraları görüntülerince tespit edildiğine yer verildi. Koluman'ın Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki ifadesine de iddianamede yer verildi.

'BARIŞMAK İSTEDİM, KABUL ETMEDİ'

18 yıllık evli oldukları eşi ile ailevi problemler yaşadıklarını belirten Koluman'ın ifadesinde, "Eşimin 10 ay kadar önce açtığı boşanma davası sürüyor. Dava öncesinde de eşim beni eve almamaya başlamıştı. Ayrı bir ev tutup, orada kalmaya başladım. Bu süreçte defalarca boşanma davasını geri çekmesini istedim. Barışmak istediğimi söyledim ancak kabul etmedi. 27 Nisan gecesinde oldukça çok alkol aldım. Sabahında eşim ile tekrar konuşmaya karar verip, evinin önüne gidip, dışarı çıkmasını bekledim. Küçük kızı Esma ile dışarı çıktı. Başta beni görmemesi için geriye çekildim. Sonrasında koşarak arkasından yetişip, 'Nereye gidiyorsun' diye sordum. 'S..tir git' diye karşılık verdi. Bunun üzerine 2 ay önce aldığım ruhsatsız tabancayla ateş ettim. Ardından olay yerinden ayrılıp, polis merkezine gidip, teslim oldum" dedi.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
İzmir'de iş yerinde çıkan yangında tüpler patladı
İzmir'de iş yerinde çıkan yangında tüpler patladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi