• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi
Asayiş
Yayınlanma: 29 Ocak 2023 - 11:38
Güncelleme: 29 Ocak 2023 - 11:41

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 9 Ağustos 2022 tarihinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) kayınpederinin evinde av tüfeğiyle vurarak öldüren Gencay Korur (41) için düzenlenen iddianamede savcı, 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u öldürdükten sonra sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur, 12 Ağustos 2022 tarihinde Çanakkale İl

Asayiş
29 Ocak 2023 - 11:38
Güncelleme: 29 Ocak 2023 - 11:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 9 Ağustos 2022 tarihinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) kayınpederinin evinde av tüfeğiyle vurarak öldüren Gencay Korur (41) için düzenlenen iddianamede savcı, 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u öldürdükten sonra sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur, 12 Ağustos 2022 tarihinde Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sırada Emniyet çıkışında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, "Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm" demişti.

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde geçen yıl 9 Ağustos'ta Gencay Korur, kayınpederinin evine geldi ve boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşe Korur ile konuşmak istediğini söyleyerek eve girdi. Ayşe Korur'u tüfekle vuran Gencay Korur, daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan Ayşe Korur, Ezine Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından 'Ayşe Korur hakkın rahmetine kavuştu, ben namusumu temizledim, herkese duyurulur' yazıp, 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur, polis ekiplerince İzmir'in Dikili ilçesinde yakalanıp, tutuklandı.

Tutuklu Gencay Korur hakkında düzenlenen iddianamede savcı, 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. İddianamedeki ifadesinde sanık Gencay Korur, eşiyle barışmak için yanına gittiğini öne sürerek, "Eşim ile hem aramızın açık hem de ailesinin kalabalık olması nedeniyle tüfekle gittim. Tüfeği kayınvalidemin bahçesindeki hurda aracın içine bıraktım. Olay yeri olan kayınvalidemin evine gittiğimde, eşimi dışarıda tek başına otururken gördüm. Saklandığım için beni görmedi. Saklandığım yerde eşimin telefonunu dinlemeye başladım. Eşimin bir erkekle konuştuğundan şüphelendim. Tüfeği sakladığım yerden aldım ve eşim eve girdikten sonra pencereden içeri bakarak, 1 el ateş ederek çekyattaki Ayşe'yi vurdum. Olay yerinden hızlıca uzaklaştım. Ardından İzmir'e gitmek için yola çıktım. Daha sonrasında ise polis ekipleri İzmir'e bağlı Dikili ilçesinde beni yakaladı" dedi.

Sosyal medyadaki paylaşımına ilişkin ise sanık Gencay Korur, "Dosya içeriğindeki bütün paylaşımları ben yaptım. Eşimi öldürdüğüm için pişmanım" diye konuştu.

Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaptı

Boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u öldürdükten sonra sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur, 12 Ağustos 2022 tarihinde Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sırada Emniyet çıkışında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, "Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm" demişti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Trump: "Xi, ABD'yi gerileyen bir ülke olarak görmekte haklıydı"
Trump: "Xi, ABD'yi gerileyen bir ülke olarak görmekte haklıydı"
Samsun'da yaşlı kadın ırmak kenarında ölü bulundu
Samsun'da yaşlı kadın ırmak kenarında ölü bulundu
Küçükçekmece'de bir otomobil dur ihtarına uymadı: 1 polis yaralandı
Küçükçekmece'de bir otomobil dur ihtarına uymadı: 1 polis yaralandı
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya neden oldu
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya...
Eşini öldürüp, sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi
Eşini öldürüp, sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi