• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bu dernekte bir elin verdiğini diğer el görmüyor
Yaşam
Yayınlanma: 01 Eylül 2023 - 10:37

Bu dernekte bir elin verdiğini diğer el görmüyor

Elazığ'da 2 yıl önce kurulan Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, 1 yılda 10 bin ailenin ihtiyaçlarını karşılayarak destek olmaya devam ediyor.

Yaşam
01 Eylül 2023 - 10:37
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Elazığ'da 2 yıl önce kurulan Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, 1 yılda 10 bin ailenin ihtiyaçlarını karşılayarak destek olmaya devam ediyor.

Elazığ'da 9 Ekim 2021 tarihinde kurulan Elaziz Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kent genelinde yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam ediyor. Açıldığı günden itibaren ihtiyaç sahibi aileleri araştıran dernek, hayırseverlerin de desteğiyle 1 yılda 10 bin ailenin nakdi ve ayni ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kıyafet, gıda, hijyen ve engelli bireyler için tekerlekli sandalye yardımında bulunan dernekte yapılan yardımları ise veren el ile alan el görmüyor. Alan el ile veren el arasında köprü kurduklarını aktaran Derneğin Kurucu Başkanı Onur Şahin, yardım yaptıkları ailelerin hiçbirini yardım gönderenleri tanımadıklarını söyledi.

Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin 2021 yılında kurulduğunu aktaran Dernek Kurucusu Onur Şahin, "Derneğimizde dul, yetim ve öksüz ailelerimize nakdi ve ayni yardımlar yapılmaktadır. Nakdi yardımlar statüsünde olan aile sayımız şuan da 350 iken ayni yardımlarımız da ise kendilerinin ve çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz şekilde tüm yardımları yapılmaktadır. Derneğimizin kırmızıçizgisi, alan el ile veren el arasında köprü kurmaktır. Burada yardım yaptığımız ailelerimizin hiçbiri yardımı gönderen iş adamlarını tanımamaktadır. Yardım yapan iş insanları tarafından tüm bilgilerinin kendilerine aylık düzenli bir şekilde gönderilen bir dernektir. Burada diğer bir konu ise yardım yaptığımız ailelerimizi hiçbir şekilde ikinci şahıslar bilmiyor. Derneğimizde ailelerimizin çocuklarına yönelik iç çamaşırından tutun da pantolon, tişört ve çorap gibi yardımlarımız var. Gıda anlamında ailelerimizin evlerinin tüm ihtiyaçlarını giderebileceğimiz yardımlarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda evdeki hijyen eksikliklerinin giderilmesi için malzemelerimiz bulunmaktadır. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ailelerimize de tekerlekli sandalye yardımlarımız bulunmaktadır. Ailelerimizin tüm ihtiyaçlarını giderebilen bir derneğiz. Buraya gelen yardımlar ihtiyaç sahibi ailelerimize gönderiliyor. Dernek olarak yıllık 10 bin ailenin üzerinde nakti ve ayni yardımlar yapmaktayız. Kahramanmaraş depreminde ise Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da destek çalışmalarımızı yaptık bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Adıyaman'da '4. En Özel Şenlik' düzenlendi
Adıyaman'da '4. En Özel Şenlik' düzenlendi
Jandarmadan vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti
Jandarmadan vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti
Kars'ta kütüphane yatırımları yerinde incelendi
Kars'ta kütüphane yatırımları yerinde incelendi
MSKÜ'lü genç yazarın kaleminden duygu dolu ilk eser
MSKÜ'lü genç yazarın kaleminden duygu dolu ilk eser
Son Haberler
Emet MYO'da KADES uygulaması ve dolandırıcılıkla mücadele eğitimi
Emet MYO'da KADES uygulaması ve dolandırıcılıkla mücadele eğitimi
Aziz İhsan Suç Örgütü davasında mütalaasın açıklayan cumhuriyet savcısı, görevlerinden uzaklaştırılan Seyhan Belediye Başkanı tutuklu sanık Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanı tutuksuz sanık Kadir Aydar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı tutuksuz sanık Zey
Aziz İhsan Suç Örgütü davasında mütalaasın açıklayan cumhuriyet...
Emet MYO'dan Emet Bor İşletmesine teknik gezi
Emet MYO'dan Emet Bor İşletmesine teknik gezi
Kestel'den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek
Kestel'den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına...
İBB'nin yeniledik dediği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda korkutan görüntüler devam ediyor
İBB'nin yeniledik dediği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda korkutan görüntüler devam ediyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi