• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Büyük Aile Platformundan "LGBT" tepkisi
Genel
Yayınlanma: 17 Haziran 2023 - 15:08

Büyük Aile Platformundan "LGBT" tepkisi

Platform Sözcüsü Zeynep Hatice Ses: - "Küresel emperyalist lobilerin LGBT propaganda ve dayatması üzerinden yürüttüğü kültür terörüne geçit vermeyeceğiz"

Genel
17 Haziran 2023 - 15:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyük Aile Platformu Sözcüsü Zeynep Hatice Ses, "Küresel emperyalist lobilerin LGBT propaganda ve dayatması üzerinden yürüttüğü kültür terörüne geçit vermeyeceğiz." dedi.

Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamayı Büyük Aile Platformu sözcüleri Nuriye Çakmak Çelik ve Zeynep Hatice Ses okudu.

Büyük Aile Platformunun farklı kesim ve ideolojilerden "aile" konusuna duyarlı vakıf ve derneklerin öncülüğünde kurulduğunu belirten Nuriye Çakmak Çelik, aileyi ve fertlerini tehdit eden unsurlara karşı mücadelede, aile yapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarda iş ve güç birliği yapan bir irade olduklarını ifade etti.

Çelik, Türkiye'yi parçalamayı hedefleyen, eli kanlı terör örgütlerine her türlü silah desteğini sağlayan yabancı devletlerin, aynı zamanda LGBT propagandasının da en önde gelen finansörleri ve destekçileri olduğunu savunarak, "Nice annenin evladını dağa kaçıran, nice gencimizi uyuşturucularla zehirleyen terör örgütlerinin ve onların destekçisi yabancı ülkelerin ve kuruluşların, LGBT paçavrasını binalarına, konsolosluklarına asması nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumuzun en açık göstergesidir." diye konuştu.

Zeynep Hatice Ses, global popüler kültürün tüm unsurlarıyla özellikle gençleri ve çocukları bireysel yaşamaya, evlilik dışı ilişkilere, cinsel kimlik karmaşasına, madde bağımlılığına, hedonizme, kimliksiz, şahsiyetsiz, cinsiyetsiz, milliyetsiz, devletsiz ve ailesiz yaşam tarzlarına teşvik ettiğini söyledi.

Mücadelelerinin ve itirazlarının muhatabının bireyler olmadığına vurgu yapan Ses, "Bizim mücadelemiz LGBT propaganda ve dayatmasını icra edenlerle onları himaye ve finanse eden yapılarladır. Özel hayatları toplumun önüne saçan LGBT lobisinin yatak odalarını sokağa taşımalarına asla sessiz kalmayacağız. " ifadesini kullandı.

Milletin birliğine, değerlerine savaş açanlara hep birlikte karşı duracaklarını anlatan Ses, "Marjinalliğin normalleştirilmesine izin vermeyeceğiz. Küresel emperyalist lobilerin LGBT propaganda ve dayatması üzerinden yürüttüğü kültür terörüne geçit vermeyeceğiz." dedi.

Zeynep Hatice Ses, hak, adalet, özgürlük, eşitlik kavramlarının içini boşaltan LGBT lobisinin "sözde onur yürüyüşü" sloganı ile "onur" kavramını daha önce içini boşaltıp bozdukları temel kavramlar gibi bozarak gençleri kendi propagandalarına alet etmek istediklerini söyledi.

Basın açıklamasının ardından Büyük Aile Platformunu oluşturan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hatıra fotoğrafı çekti.




AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Bakan Uraloğlu, İstanbul Havalimanı metro hattının Gayrettepe istasyonunda incelemelerde bulundu:
Bakan Uraloğlu, İstanbul Havalimanı metro hattının Gayrettepe istasyonunda incelemelerde bulundu:

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi