• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Büyük Zafer'in 101'nci yılı coşkuyla kutlandı
Genel
Yayınlanma: 30 Ağustos 2023 - 13:30
Güncelleme: 30 Ağustos 2023 - 13:31

Büyük Zafer'in 101'nci yılı coşkuyla kutlandı

Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 101'nci yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Genel
30 Ağustos 2023 - 13:30
Güncelleme: 30 Ağustos 2023 - 13:31
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 101'nci yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kutlama programları ilk olarak Atatürk için çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende Vali İsmail Ustaoğlu, Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Atatürk heykeline çelenk sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi. Çelenk Sunma Töreninin ardından Vali İsmail Ustaoğlu beraberinde Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Valilik Kuvayi Milliye Salonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Büyük coşkuyla kutlandı

Program, tebriklerin kabulünün ardından Kuvayi Milliye Meydanında düzenlenen Kutlama Töreni ile devam etti. Törende Vali İsmail Ustaoğlu, Garnizon Komutanı ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile vatandaşları selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günün anlam ve önemine ilişkin mesajı okundu. Daha sonra, Hava Savunma Binbaşı Mustafa Sağlam, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Al bayrakların coşkuya ortak olduğu törende daha sonra Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisi Ecem Karakılıç; Bu Vatan Kimin? adlı şiirini, Gençlik Merkezi Gönüllü Genci Burak Salman ise Cumhuriyet isimli şiirleriyle büyük alkış aldı. Tören Balıkesir Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bandosu'nun gerçekleştirdiği müzik dinltisi devam etti. Katılımcıların hep bir ağızdan bayraklarla eşlik ettiği gerçekleştirildi.

"Büyük Zaferin 101'nci yılını kutluyoruz"

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Hava Savunma Binbaşı Mustafa Sağlam mazisi kahramanlıkla dolu yüce Türk Milleti'nin ve kahraman Türk Ordusunun aziz vatanı işgal eden düşmanlara karşı tüm imkansızlıklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı 30 Ağustos zaferinin 101'nci yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadığını dile getirdi. Albay Süt konuşmasında şunları dile getirdi;

"Bugün tarih sahnesinde var olduğu günden beri bağımsızlığıyla tüm dünyaya örnek olmuş, mazisi kahramanlıklarla dolu Yüce Türk Milleti'nin ve Kahraman Ordumuzun kutsal vatan topraklarını istila ederek milletimizi tarih sahnesinden silmeye kalkışan düşmana karşı tüm imkansızlıklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan büyük zaferin 101'nci yıldönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Tören resmi geçit töreni ile sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Çay içmeye geldiler, fren yerine gaza basınca gözlükçüye daldılar
Çay içmeye geldiler, fren yerine gaza basınca gözlükçüye daldılar
Batman'da bir ilk: 71 yaşındaki hastaya biyolojik aort kapak ameliyatı yapıldı
Batman'da bir ilk: 71 yaşındaki hastaya biyolojik aort kapak ameliyatı...
Burhaniyeli avcılar Bahar Bayramında buluştu
Burhaniyeli avcılar Bahar Bayramında buluştu
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık Sigortası sistemlerinden birine sahiptir"
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık...
İstanbul Valiliğinden halka açık alanlarda alkol yasağı açıklaması
İstanbul Valiliğinden halka açık alanlarda alkol yasağı açıklaması

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi