• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, "İBB hizmetlerin önüne set çekiyor"
Siyaset
Yayınlanma: 29 Mart 2024 - 10:32

Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, "İBB hizmetlerin önüne set çekiyor"

Çekmeköy'de 3 dönemdir Çekmeköy Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Poyraz, İBB'nin yapılan hizmetlerin önüne set çektiğini söyledi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 5 yıldır görevde olan İBB yönetimi kendi başarısızlığını örtmek için algı ve manipülasyonlarla engellendiklerini her mecrada ifade etti.

Siyaset
29 Mart 2024 - 10:32
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çekmeköy'de 3 dönemdir Çekmeköy Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Poyraz, İBB'nin yapılan hizmetlerin önüne set çektiğini söyledi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 5 yıldır görevde olan İBB yönetimi kendi başarısızlığını örtmek için algı ve manipülasyonlarla engellendiklerini her mecrada ifade etti.

Poyraz, "Çekmeköy'de 5 yılın sonunda dikili ağacı olmayan İBB yönetimi rahmetli Kadir ağabey döneminde başlamış ve belirli bir seviyeye getirilmiş projeleri tamamlayıp kendi yapmış havası oluşturmak dışında hiçbir adım atmıyor. Tüm Çekmeköylü hemşehrilerimizin malumudur, kreş yapacağız dediler, yapamayınca yer vermiyorlar ki yapalıma çevirdiler olayı. Engelleniyoruz diyenlere Çekmeköy'ün en değerli iki arsasını tahsis ettik. Yıllardır çalışmaya başlamadılar. Seçime 3 ay kala yine göstermelik temel attılar. İBB yöneticilerine CHP'li meclis üyelerine her mecrada 'Çekmeköy'e hizmet yapılacaksa orada ilk biz oluruz, taşın altına elimizi değil gövdemizi sokarız' diye ilettik. Ama kendileri hizmet etmek şöyle dursun bizim yapmaya çalıştığımız işleri de engelliyorlar" dedi.

"Asfaltı dökülen yol trafiğe açılamıyor"

Mehmet Akif Mahallesi Kapalı Pazar alanı yanında bulunan Ezgi Sokağ'ın ulaşım ve trafik açısından tetkikinin yapılması amacıyla İBB Ulaşım ve Koordinasyon Müdürlüğü ekiplerince sokağımızda inceleme yapıldı. Yapılan inceleme neticesinde söz konusu sokağımızda yapılacak olan tüm çalışmalar için geçici sirkülasyon projesi hazırlanması gerektiği belirtildi. Hazırladığımız sirkülasyon projesini UTK'nın kararı alınması için kendilerine sunduk. Fakat üzerinden 2 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen dönüş alamadık. Dönüş alamadığımız için asfaltı dökülen sokağı trafiğe açamıyoruz. Vatandaşlarımızda bizde bölgede oluşan trafik yoğunluğundan şikayetçiyiz ve bir an önce çözüme kavuşturmak istiyoruz.

"Palamutdere Güzergahı İle İlgili İBB 'den 10 aydır dönüş alamadık"

Poyraz, "Taşdelen Mevkii Palamutdere güzergâhı ve çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca 7 Nisan 2023- 8 Mayıs 2023 tarihleri arasında askıya çıkartılmıştı. Bu bölgeye İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı da eş zamanlı olarak 7 Nisan 2023 tarihinde de askıya çıkartıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında askıya çıkartılan Taşdelen Mevkii Palamutdere Güzergâhı ve Çevresine İlişkin İmar Planı değişikliklerine askı süresince yapılan itirazlara ek olarak başkanlığımıza yapılan 9 adet itiraz değerlendirilmesi ve sonucu bağlanması üzerine 9 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına iletildi. Ama gelin görün ki bu tarihten itibaren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından itirazlara ilişkin herhangi bir karar alamadık" ifadelerini kullandı.

Başkan Poyraz sözlerini şöyle devam etti; "Biz her zaman söylediğimiz gibi söz konusu halka hizmetse taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarız. Çekmeköy'e, hemşerilerimize hizmet eden herkese de Allah razı olsun deriz. Algı ve manipülasyonların bitirilip kendileri hizmet etmiyorsa bizim önümüzü açmalarını temenni ediyoruz. Vatandaş hizmet bekler. Çekmeköy'e çakılacak ufacık bir çivi dahi kişisel hırsların önünde olmalıdır. "dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kaymakam Güldoğan, 4 mahallede talepleri dinledi
Kaymakam Güldoğan, 4 mahallede talepleri dinledi
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Terör, uyuşturucu ve çete konularını kapatmak istiyoruz"
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Terör, uyuşturucu ve çete konularını kapatmak istiyoruz"
Kasapoğlu: "Ana gündemimiz her daim 'erişilebilirlik' olmalıdır"
Kasapoğlu: "Ana gündemimiz her daim 'erişilebilirlik' olmalıdır"
Bakan Göktaş: "1 milyar 844 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık"
Bakan Göktaş: "1 milyar 844 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık"
Son Haberler
Başkan Büyükkılıç, Bakan Gürlek'i ağırladı: "Kayseri, bir cazibe merkezi"
Başkan Büyükkılıç, Bakan Gürlek'i ağırladı: "Kayseri,...
Eskişehir'de 'Gençlik Haftası' coşkusu
Eskişehir'de 'Gençlik Haftası' coşkusu
Erzincan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı
Erzincan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı...
Meyve yüklü kamyon devrildi
Meyve yüklü kamyon devrildi
Sivas'ta dere taştı: Sera ve bahçeler sular altında kaldı
Sivas'ta dere taştı: Sera ve bahçeler sular altında kaldı
836 gram reçine esrarı ayakkabısına sakladı
836 gram reçine esrarı ayakkabısına sakladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi