• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. CHP Genel Başkanı Özel, Kadın Kolları MYK üyeleriyle buluştu
Genel
Yayınlanma: 08 Aralık 2023 - 11:03

CHP Genel Başkanı Özel, Kadın Kolları MYK üyeleriyle buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Kadın Kolları MYK üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi

Genel
08 Aralık 2023 - 11:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Kadın Kolları MYK üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde Nazlıaka'nın organize ettiği toplantıda, Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, Kadın Kolları Genel Saymanı Armağan Akyüz, Kadın Kolları MYK üyeleri Necla Kacan, Suzan Çakırbeyli, Fevziye Şahin, Hürmüz Avcı, Nurşen Balcı, Nejla Erdem, Merve Kır, Azize Çeroğlu, Ayten Gülsever, Hatice Semerci, Cansu Bülbül, Yasemin Yılmaz, Füsun Sökmez, Çiğdem Gegeoğlu, Bahar Önal ve Merve Altınbaş Yılmaz ile bir araya geldi.

Toplantının ana gündemini, kadın kollarının çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler oluşturdu.

Kadın Kolları MYK üyeleri, yürüttükleri çalışmaları aktardı, yerel seçimlere yönelik sorumlu oldukları iller hakkında Özel'i bilgilendirdi.

- "Başkanlarımızın oy kullanma hakkı kazanmalarını önceliyoruz"

CHP Genel Başkanı Özel, burada yaptığı konuşmada, tüzükte yapılması planlanan değişikliklere ilişkin, "Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız MYK'nin doğal üyesi oluyor. Maalesef oy kullanma hakları bulunmuyor. Tüzükte yapacağımız değişiklikle başkanlarımızın oy kullanma hakkı kazanmalarını önceliyoruz." açıklamasını yaptı.

Nazlıaka ise CHP Kadın Kollarına yönelik SWOT analizi sunumunda en güçlü yönlerinin örgütlenme çalışması olduğunu belirterek, "303 ilçede parti tarihimizde ilk kez Kadın Kolları İlçe Başkanlığını kurduk. Göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 165 bin yeni kadın üye yaparak partimizdeki kadın temsil oranını yüzde 37'ye çıkardık. Yeni kadın üyelerimizin yüzde 72'sini ev kadınları oluşturdu." ifadelerini kullandı.

Parti içi eğitimler kapsamında her hafta salı günü "Demir Leblebi Sohbetleri" düzenlediklerini belirten Nazlıaka, bugüne kadar 120 eğitim etkinliği yaptıklarını, deprem, sel, yangın gibi afetler sonrasında hızla yardımlaşma ve dayanışma ağı kurduklarını aktardı.

"Bir Bot, Bir Mont", "Boş Tencere Eylemi", "İlk Oy Projesi", "Gülen 100'ler" gibi projelerle örgütü aktif ve dinamik tuttuklarını anlatan Nazlıaka, 81 ilde ve 973 eş zamanlı basın açıklaması yaptıklarını, ortalama her ay düzenlenen bu basın açıklamalarıyla kadın kollarının yerel basınla bağını güçlendirdiklerini bildirdi.

Nazlıaka, partinin politikalarını yaygınlaştırdıklarını ve Kadın Kollarını görünür kıldıklarını belirtti.

"YaşamHak" projesi kapsamında 2020'ten bu yana 20 binden fazla kadının hayatına birebir dokunduklarını bildiren Nazlıaka, kadın örgütleri ile yakın ilişkiler içinde olduklarını ifade etti.

Özel, CHP Kadın Kollarının kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirdiği "YaşamHak" projesinin üçüncü yıl dönümü nedeniyle Kadın Kolları yönetimine teşekkür etti.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda nisanda 35 binin üzerinde yolcuya hizmet verildi
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda nisanda 35 binin üzerinde...
Rekabet Hukuku Eskişehir Zirvesi düzenlendi
Rekabet Hukuku Eskişehir Zirvesi düzenlendi
Erzincan'da 220 üreticiye 779 bin 520 sebze fidesi dağıtıldı
Erzincan'da 220 üreticiye 779 bin 520 sebze fidesi dağıtıldı
Pursaklar'da 3 bin 500 vatandaşa ata tohumu fideler dağıtıldı
Pursaklar'da 3 bin 500 vatandaşa ata tohumu fideler dağıtıldı
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Azerbaycan'dan Ukrayna'ya altyapı yardımı
Azerbaycan'dan Ukrayna'ya altyapı yardımı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi