• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Manavgat İlçe Başkanlığı'nda konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 01 Aralık 2023 - 19:44

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Manavgat İlçe Başkanlığı'nda konuştu:

"Biz emeklileri, kadınları, çocukları, gençleri, Manavgat'ı, Antalya'yı, Türkiye'yi ve bu bayrağı seviyoruz. Hep birlikte Atatürk'ün partisini Türkiye Cumhuriyeti'nde iktidar yapmaya yürüyoruz, söz veriyoruz"

Siyaset
01 Aralık 2023 - 19:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz emeklileri, kadınları, çocukları, gençleri, Manavgat'ı, Antalya'yı, Türkiye'yi, bu bayrağı seviyoruz. Hep birlikte Atatürk'ün partisini Türkiye Cumhuriyeti'nde iktidar yapmaya yürüyoruz, söz veriyoruz." dedi.

Özel, Antalya'daki programlarının ardından Manavgat ilçesine giderek, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Caddede kurulan platformdan konuşan Özel, Antalya kampında iki gün, yerel yönetimlerde ne yapacaklarını, bütçe görüşmelerini, Meclis'teki muhalefeti ve ülkedeki sorunlara nasıl etkili, samimi, cesaretle çözüm odaklı yaklaşacaklarını konuşacaklarını söyledi.

Nasıl iktidara yürüyeceklerini konuşacaklarını aktaran Özel, ayağının tozuyla çalışacakları yere gitmeden önce babaevine, partilerine geldiklerini ifade etti.

Herkesi partilerine çağıracaklarını vurgulayan Özel, "Kapıları ardına kadar açıyoruz. Dara düşen, başı sıkışan gelsin." ifadesini kullandı.

- "Yükselen umudu ve heyecanı büyütün"

Çalışmanın sonunda yol haritasının belirleneceğini bildiren Özel, şunları kaydetti:

"Yol haritasının sonu inşallah iktidara çıkacak. Bu hazırlık için bize görevler düşüyor ama hangi siyasi partiden olursa olsun Türkiye'de herkese görev düşüyor. 31 Mart günü yerel seçimler var. Yerel seçimlerde biz muhalefet olarak, Türkiye'deki beş yıl önceki belediyelerimizi aynen korursak, üstüne yeni belediyeler alırsak, oyumuzu artırırsak, moralimizi yükseltirsek, Türkiye'de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek. Oradan aldığımız güçle bu yoksulluğun, işsizliğin, güvencesizliğin, bu gelecekten endişenin üzerine kararlılıkla gideceğiz ve en sonunda bu ülkedeki mağdurların ve mazlumların, orta direğin, esnafın, çiftçinin, otelde çalışan garsonun, kominin ve bu ülkeyi sırtında taşıyan milyonların sorunlarını çözüp, onları iktidara getireceğiz. Bunun için hepinize görev düşüyor. Bu yükselen umudu ve heyecanı büyütün. Herkesi oy kullanmaya, daha önce oy verse de bu sefer iktidara sarı kart göstermeye, iktidara geçmişte oy verenlerin de dikkatini çekmeye ve sorunların çözülmesi için sandıkta birleşmeye çağırın."

Manavgat'ın seçimler için hep birlikte çalışacağının altını çizen Özel, Türkiye üzerinde tüm ülkelerin planı olduğunu, hesap yapıldığını dile getirdi.

CHP'deki değişimden sonra her hafta partiye kaydolan on binlerce kişinin yüzde 90'ının 30 yaşın altındaki gençler olduğunu anlatan Özel, "Biz emeklileri, kadınları, çocukları, gençleri, Manavgat'ı, Antalya'yı, Türkiye'yi ve bu bayrağı seviyoruz. Hep birlikte Atatürk'ün partisini Türkiye Cumhuriyeti'nde iktidar yapmaya yürüyoruz, söz veriyoruz." diye konuştu.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Uraloğlu: " 2 bin 450 metre uzunluğundaki pisti 3 bin metreye uzatıyoruz"
Bakan Uraloğlu: " 2 bin 450 metre uzunluğundaki pisti 3 bin metreye uzatıyoruz"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı lanetliyoruz"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı lanetliyoruz"
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Son Haberler
KUMSmall'da engeller değil yetenekler sahnedeydi
KUMSmall'da engeller değil yetenekler sahnedeydi
Yıldırım düşen çatıda tamirat yapan 2 işçi yaralandı
Yıldırım düşen çatıda tamirat yapan 2 işçi yaralandı
Engellilerin yaşadığı zorlukları anlamak için 'Empati Parkuru' kuruldu
Engellilerin yaşadığı zorlukları anlamak için 'Empati Parkuru'...
7 ülke, tek hedef
7 ülke, tek hedef
Cehaletin böylesi: Fethiye'de meyhane açılışını duayla yaptılar
Cehaletin böylesi: Fethiye'de meyhane açılışını duayla yaptılar
İSTANBUL-FATİH'TE OTOMOBİLİN MOTOSİKLETLİ KURYEYE ÇARPMA ANI KAMERAYA YANSIDI
İSTANBUL-FATİH'TE OTOMOBİLİN MOTOSİKLETLİ KURYEYE ÇARPMA ANI KAMERAYA YANSIDI

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi