• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. CHP'li meclis üyelerinden dayak iddiası
Asayiş
Yayınlanma: 09 Eylül 2023 - 20:20

CHP'li meclis üyelerinden dayak iddiası

CHP üyesi Niyazi Örnek, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alperen Taşdelen'i sosyal medyada eleştirdiği için CHP'li meclis üyeleri Yeliz Aşçı ve Cem Baloğlu tarafından darp edildiğini iddia etti.

Asayiş
09 Eylül 2023 - 20:20
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP üyesi Niyazi Örnek, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alperen Taşdelen'i sosyal medyada eleştirdiği için CHP'li meclis üyeleri Yeliz Aşçı ve Cem Baloğlu tarafından darp edildiğini iddia etti.

CHP üyesi Niyazi Örnek, oy verdiği Çankaya Belediye Başkanı Alperen Taşdelen'in hizmetlerinden memnun olmadığını sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yayımladı. Çankaya'nın Dikmen semtinde yaşayan Örnek, Çankaya Belediyesini ilgilendiren bir konudan ötürü belediyenin yolunu tuttu. Problemin çözümü için meclis üyelerinin yer aldığı belediyenin 9'uncu katına çıkan Örnek, hayatının şokuyla karşılaştı. Örnek, Belediye Başkanı Taşdelen'i eleştirdiğini öğrenen CHP'li meclis üyeleri Yeliz Aşçı ve Cem Baloğlu tarafından darp edildiğini iddia etti. Örnek, yaşadığı korku dolu anları İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlattı.

"Hakaret, küfür, tekme ve tokat her şey vardı"

Örnek, yaşadığı problemden dolayı Çankaya Belediyesine gittiğini belirtti. Meclis arkadaşlarının yanına bilgi almak için çıktığını söyleyen Örnek, "Sağ olsun beni karşılayan ilk hanımefendi derdimizle ilgilenmek istedi. Bizi yönlendirmek istedi hanımefendi. Tam koridordan geçerken saldırıya uğradım. Özellikle grup başkanı Yeliz Aşçı ve Cem Baloğlu aşırı şekilde üzerime yüklendiler. Orası gerçekten aşırı şekilde kalabalıktı. Dün de Belediye meclis üyeleri toplantıları vardı. Çok büyük bir arbede yaşandı. Beni zor kaçırdılar oradan. Diğer vatandaşlar ve arkadaşlar araya girdiler. Hakaret, küfür, tekme ve tokat aklınıza ne gelirse her şey vardı" dedi.

"Çankaya Belediyesinden hizmet alamadık"

Yıllardır Çankaya Belediyesi için CHP'ye oy verdiğini aktaran Örnek, "Ülkemiz için çalıştık, ülkemiz için emek verdik ama Çankaya Belediyesinden hizmet alamadık ve maalesef oradan kovulduk. Benim için çok kırıcı oldu. Ben eleştiri hakkımı kullandım. Hiç kimseye hakaret etmedim" diye konuştu.

"Hiç kimse sevmez ve yanında hiç kimse barınamaz"

Örnek, Taşdelen'i sosyal medya hesabından seviyeli şekilde eleştirmesine rağmen CHP'li meclis üyelerinin saldırısına uğradığına dikkati çekerek, "Alperen Taşdelen'e beceremediğini vurguladım. Bunların zorlarına gitmiş ve 'Nasıl böyle şeyler paylaşırsın' dediler. Biz eleştirmeyecek miyiz? Ben bu olmamış demeyecek miyim? Ben hiçbir zaman kimseye, arsız ve hırsız demedim. Bir defa kibir abidesi bir adam. Hiç kimse sevmez ve yanında hiç kimse barınamaz" ifadelerini kullandı.

Olaydan sonra avukatıyla beraber hastanenin yolunu tuttuğunu dile getiren Örnek, tedavisinin ardından avukatıyla beraber savcılığa şikayette bulunmaya gittiklerini belirtti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Malazgirt'te "Kapı, Fetih ve Kök: Hafıza Mekanları" sempozyumu düzenlendi
Malazgirt'te "Kapı, Fetih ve Kök: Hafıza Mekanları"...
Kars'ta tefecilik operasyonu: 21 milyonluk çek-senet, tapular ve uyuşturucu ele geçirildi
Kars'ta tefecilik operasyonu: 21 milyonluk çek-senet, tapular ve...
MTK öğrencileri Kaunos Antik Kenti ve DEKAMER'i ziyaret etti
MTK öğrencileri Kaunos Antik Kenti ve DEKAMER'i ziyaret etti
Şemdinli'de minibüs yoldan çıktı: 3 yaralı
Şemdinli'de minibüs yoldan çıktı: 3 yaralı
Dışişleri Bakanlığı: "İsrailli bir bakanın, beraberindeki bir grup yerleşimciyle Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskını kınıyoruz. Müslümanlara ait kutsal bir mekan olan Mescid-i Aksa'nın tarihi ve hukuki kimliğini ihlal eden bu provokatif eyle
Dışişleri Bakanlığı: "İsrailli bir bakanın, beraberindeki...
Genç sağlıkçı motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç sağlıkçı motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi