• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP ve MHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti
Siyaset
Yayınlanma: 11 Nisan 2024 - 15:19

CHP ve MHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti

Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP heyetleri, AK Parti'yi ziyaret etti.

Siyaset
11 Nisan 2024 - 15:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP heyetleri, AK Parti'yi ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında AK Parti'yi CHP ve MHP heyetleri ziyaret etti. Ziyaretçiler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

AK Parti'nin ilk ziyaretçileri, CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir başkanlığındaki heyet oldu. Bayram tebriklerinin dile getirilmesinin ardından konuşan Belgin Uygur, bayramın Türkiye ve mazlum coğrafyalar için umut olmasını diledi. Buruk bir bayram olduğunu söyleyen Uygur, Filistin'deki soykırımın, katliamın yaklaşık 6 aydır sürdüğünü ifade ederek, "Kadın-çocuk ayrımı gözetilmeksizin, bütün uluslararası hukuk kuralları ihlal edilerek, bütün dünyanın gözü önünde orada bir zulüm yaşanıyor. Bu, ramazanda da devam etti, bayramda da devam ediyor" dedi.

Uygur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde 22 yıllık iktidarları döneminde bütün coğrafyalarda zulme uğrayan mazlumlar için dik ve net duruş sergilendiğini belirtti. Filistinlilerin en temel haklarına bile ulaşırken İsrail'in engellemeleriyle karşılaştığını vurgulayan Uygur, "Bundan sonra da Türkiye olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde net ve dik duruşumuz uluslararası alanda devam edecek. Bundan önce olduğu gibi oraya insani yardım ulaştırılması noktasında mücadelemize devam edeceğiz. Mazlum coğrafyalara umut olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Seçim sürecini hatırlatan Uygur, "Millet iradesi sandığa tecelli etti. Biz seçimimizin de, seçim sonuçlarımızın da ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

CHP'li Demir, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi

Filistin'deki zulmün bir an önce durdurulmasını istediklerini dile getiren Demir, "Dünyadaki tüm ülkeler tarafından mazlum insanların öldürülmesinin engellenmesini temenni ediyoruz. Bununla ilgili tüm adımların ivedi atılması konusunu da hem takip ediyoruz hem destek veriyoruz" ifadelerine yer verdi.

MHP'den ziyaret

AK Parti'nin ikinci konukları MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet oldu. Heyetlerin karşılıklı bayram tebriklerinde bulunmasının ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, buruk bir bayrama girildiğini, Filistin'de 6 ayı aşkın zamandır İsrail zulmünün devam ettiğini söyledi.

Durmaz ise bayramların mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olmasını diledi. Durmaz, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin konusunda atacağı adımların arkasında olduklarını dile getirdi. Durmaz, "Dünyanın gözü önünde bir soykırım yapılıyor. Artık devlet demek mümkün değil. Terör devletiyle karşı karşıyayız. Türkiye şu anda en fazla yardım yapan ülkeyken birilerinin bunu farklı değerlendirip istismar konusu yapması da kabul edilebilir değil" ifadelerini kullandı.

Durmaz, 1,5 yıldır devam eden seçim sürecinin de geride kaldığını belirterek, eksiklerin, noksanların tamamlanacağı seçimsiz dört yıllık döneme girildiğini aktardı.

Uygur deprem bölgesinin yaralarının sarılması için de hızlı adımlar attıklarını belirterek, bölgedeki vatandaşların en kısa sürede evlerine kavuşacağını söyledi.

Seçim sonuçlarının da analizlerini yaptıklarını anlatan Uygur, gelecekteki 4,5 yıllık seçimsiz süreçte millet için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Durmaz bu seçimde ilk defa birilerinin seçim sonuçlarına itiraz etmediğini belirterek, "'Tek adam rejimi var, o nedenle böyle bir sonuç çıktı' demediler. 'Trafoya kedi girdi, o yüzden böyle bir sonuç çıktı' demediler. Demek ki Türkiye'de tek adamlık rejimi filan yokmuş. Bunun idraki için CHP'nin birinci parti olması da gerekmiyor" açıklamalarında bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kaymakam Güldoğan'dan vatandaşlara yangın uyarısı
Kaymakam Güldoğan'dan vatandaşlara yangın uyarısı
Denizli CHP'de görevden alınan 2 başkan disipline sevk edildi
Denizli CHP'de görevden alınan 2 başkan disipline sevk edildi
ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Caine, Anıtkabir'i ziyaret etti
ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Caine, Anıtkabir'i ziyaret etti
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Yeni Parti' açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Yeni Parti' açıklaması
Son Haberler
Köyceğiz'de görev yapan Talay, il birincisi oldu
Köyceğiz'de görev yapan Talay, il birincisi oldu
Hindistan'da sel bilançosu ağırlaşıyor: Assam'da can kaybı 41 oldu
Hindistan'da sel bilançosu ağırlaşıyor: Assam'da can kaybı...
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'den yeni parti cevabı
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'den yeni parti cevabı
Malatya'da anız yangını
Malatya'da anız yangını
Beyoğlu'nda lüks cip aydınlatma direğine çarpıp yan yattı: Sürücü yaralandı
Beyoğlu'nda lüks cip aydınlatma direğine çarpıp yan yattı:...
Bodrum'da havadan ceza yağdı
Bodrum'da havadan ceza yağdı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi