• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Çocuklara online olarak İngilizce eğitimi veriyorlar
Eğitim
Yayınlanma: 02 Haziran 2023 - 10:45
Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 10:45

Çocuklara online olarak İngilizce eğitimi veriyorlar

Eğitim
02 Haziran 2023 - 10:45
Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 10:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çocuklara online olarak İngilizce eğitimi veriyorlar
-  Çocuklara İngilizce eğitimini online olarak sunan Novakid, CPD onaylı kursu ile eğitmenlerin çocuklara ikinci dil olarak İngilizce öğretmek konusunda uzmanlaşmasını sağlarken, öğrencilerinin nitelikli eğitim ihtiyacını karşılıyor. Akademiyle birlikte eğitmenlerin çocuklara başarılı bir şekilde çevrimiçi ders vermek için ihtiyaç duydukları becerileri kazanmasının önünü açıyor.  

My Class Tracks'in paylaştığı verilere göre, dünyada 378 milyon kişinin ana dili olan İngilizce, 743 milyon kişi tarafından da ikinci dil olarak benimseniyor. İnternetteki içeriklerin ise yüzde 54'ünün İngilizce olduğu dikkat çekiyor. Bu yüzden birçok ebeveyn, çocuklarının evrensel bir dil haline gelen İngilizce'yi erken yaşta, pratik bir şekilde donanımlı eğitmenler tarafından öğrenebilmesi için arayışa giriyor.

4-12 yaşlarındaki çocuklara İngilizce eğitimini online olarak sunduklarını söyleyen Novakid Öğretmen Operasyonları Müdürü Elena Campanella, mesleğe henüz başlamış İngilizce öğretmenleri için öğretmen akademisindeki ilk kursu başlattıklarını ifade etti. Campanella, sürekli mesleki gelişim alanında bağımsız bir onay kuruluşu olan The CPD Certification Service tarafından onaylı Çocuklara Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretimi (Teaching English to Young Learners | TEYL) kursuyla, eğitmenlerin çocuklara ikinci dil olarak İngilizce (ESL) öğretmek konusunda uzmanlaşmasını sağlarken, çocukların da nitelikli eğitim ihtiyacını karşılayacaklarını ifade etti.

KATILIMCILAR KURSU KENDİLERİNE EN UYGUN ZAMANDA TAMAMLAYABİLECEK

İngilizce öğretmek ve online eğitim konusunda uzman olduklarını söyleyen Campanella "Online eğitim, kendi zamanınızı ve kazanım potansiyelinizi idare edebilme fırsatını sunuyor. Bu yüzden uzmanlarımız ve en iyi eğitmenlerimizle bir araya gelerek ESL dünyasına ilk adımını atacak öğretmenlere yardımcı olacak Novakid Öğretmen Akademisi kurs materyallerini hazırladık. Herkesin kendi temposuyla tamamlayacağı bu kursa katılanlar, yapılandırılmış bilgilere, en başarılı yöntemlerin kullanıldığı örneklere ve pratik eğitim bilgilerine erişecek" dedi.

KURSLA BAĞLANTISI OLMAYAN ÖĞRETMENLER DE BİRİKİMİNİ PAYLAŞABİLECEK

Campanella, akademinin ikinci odak noktasında kurs kütüphanesinin yer aldığını belirterek "Katılımcılar, 2023'ün eylül ayı itibarıyla kendi temposuna göre ya da bir paketin parçası olarak tamamlayabileceği, kısa ve eşzamanlı olmayan, hem online hem de yüz yüze olarak gerçekleştirilen sertifikalı kurslara erişebilecek. Kursla bağlantısı olmayan tüm öğretmenler de Novakid Öğretmen Topluluğu ile platforma erişerek en başarılı yöntemleri paylaşabilecek ve diğer öğretmenlerle etkileşime geçebilecek. Tüm katılımcılar topluluk sayesinde kursu kendi temposuna göre tamamlarken, desteğe ihtiyaç duyduğu anda birbirleriyle iletişim kurabilecek. Özel etkinliklere de ayrıcalıklı olarak erişebilecek" ifadelerini kullandı. 

Campanella'dan edinilen bilgilere göre kursa katılan öğretmenler, 60 gün içinde kendilerine uygun olan zamanda tamamlayarak 35 saatlik kurs tamamlama sertifikasının sahibi olacak. Eğitmenler, üç temel alana odaklanacak. Bunların ilk sırasında çocuğuna evde ders veren ebeveynlerden kamu kuruluşu çalışanlarına kadar uzanan farklı kategorilerdeki müşterilere yönelik olarak hazırlanan Öğretmen Sertifikası kapsamındaki CPD onaylı Novakid müfredatı bulunuyor. Bu sayede çocuklara başarılı bir şekilde çevrim içi ders vermek için ihtiyaç duyulan beceriler kazanılabilecek.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kocaeli'deki tek Psikoloji Bölümü ilk mezunlarını verdi: Üçüncü lisansında üniversite birincisi oldu
Kocaeli'deki tek Psikoloji Bölümü ilk mezunlarını verdi: Üçüncü lisansında üniversite birincisi oldu
Efeler Belediyesi'nden özel eğitim personeline psikolojik destek
Efeler Belediyesi'nden özel eğitim personeline psikolojik destek
Yıldırım belediyesi'nden istihdama güçlü destek
Yıldırım belediyesi'nden istihdama güçlü destek
Belediye personeline motivasyon eğitimi
Belediye personeline motivasyon eğitimi
Son Haberler
Husiler: "Suudi Arabistan, İran'a ait sivil uçağı engellemek amacıyla hava sahamızı ihlal etti"
Husiler: "Suudi Arabistan, İran'a ait sivil uçağı engellemek...
Amasya'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Amasya'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Terme'de halk oyunları şenliği başladı
Terme'de halk oyunları şenliği başladı
Eskişehir merkezli dolandırıcılık operasyonunda 10 tutuklama
Eskişehir merkezli dolandırıcılık operasyonunda 10 tutuklama
Arıza yapan kamyonete çarpıp kaçtı: 1 yaralı
Arıza yapan kamyonete çarpıp kaçtı: 1 yaralı
Aydın'da kalp rahatsızlıkları ile ilgili çalıştay düzenlendi
Aydın'da kalp rahatsızlıkları ile ilgili çalıştay düzenlendi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi