• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum İtfaiyesine Üstün Başarı Ödülü
Yaşam
Yayınlanma: 27 Eylül 2023 - 09:44
Güncelleme: 27 Eylül 2023 - 09:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum İtfaiyesine Üstün Başarı Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İtfaiye Daire Başkanlığı'nı üstün başarı hizmet belgesi ile ödüllendirdi.

Yaşam
27 Eylül 2023 - 09:44
Güncelleme: 27 Eylül 2023 - 09:47
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum İtfaiyesine Üstün Başarı Ödülü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İtfaiye Daire Başkanlığı'nı üstün başarı hizmet belgesi ile ödüllendirdi.

Erdoğan'ın üstün başarı hizmet ödülü belgesi ve 'Devlet Üstün Fedakârlık Hizmet Madalyası'nı Başkan Sekmen, İtfaiye Teşkilatı'nın 309. yıl dönümünde itfaiye erlerine takdim etti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Mehmet Sekmen Başkanımız sayesinde Erzurum İtfaiye Başkanlığımız da başarılı, teknik açıdan çok yüksek ve her alanda büyük bir ivme kat eden altın dönemi yaşamaktadır" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, "309 yıl önce tulumbacılar olarak o dönemin şartlarına göre donatılan ve sadece yangınlara müdahale eden bu teşkilat, günümüzde gelişmiş araç, gereç ve modern teknolojiye sahiptir. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığımız bünyesinde yer alan İtfaiye Daire Başkanlığımız, alanında yetkin ve eğitimli personellerle deprem, yangın, afet, sel baskını, trafik kazalarına müdahale ile su üstü ve su altı arama kurtarma faaliyetlerini yürütmektedir" diye konuştu.

"Erzurum itfaiyesi gurur vesilemizdir"

Başkan Mehmet Sekmen, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak Merkez İtfaiye Grup Amirliği ve İlçe İtfaiye İstasyonlarında toplamda 213 personel ve 65 araç ile Erzurum halkı ve bölgemize hizmet vermekteyiz" kaydını düştü. "Büyükşehir Belediyesi olarak; kurum, kuruluş ve okullarda yangın önleme faaliyetleri çerçevesinde vermiş olduğumuz eğitimlerle de afet, yangın ve depremle mücadelede konusunda daha bilinçli bir toplum oluşturmayı hedeflemekteyiz" diyen Başkan Sekmen, şunları kaydetti: "Erzurum İtfaiyesi olarak Bingöl, Elazığ, Van, Artvin, İzmir, Sinop, Antalya ve son olarak da Hatay gibi birçok ilde meydana gelen deprem, orman yangınları ve sel gibi her türlü doğal afete müdahale eden, alanında yetkin bir kadroya sahibiz. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay İline ilk giden Erzurum İtfaiyesi ve ERAKUT ekibi olarak nice canlarımızı beton yığınlarının altından sağ salim çıkardık. Hatay ilindeki başarılı çalışmalarımızdan dolayı, Devlet Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Beyefendi tarafından arama ve kurtarma ekibimize 'Devlet Üstün Fedakârlık Hizmet Madalyası' verildi. Huzurlarınızda gece gündüz demeden canla başla görev yapan itfaiye teşkilatımızın tüm kahramanlarını yürekten kutluyorum. İlçelerimizde 300 kişinin üzerinde gönüllü İtfaiye ekipleri kurduk. Profesyonel ekiplerimiz tarafından kırsalda özellikle lojistik destek anlamında da eğitim ve materyal desteği sağladık. Bu gönüllü ekiplerimiz Hatay'da adeta destan yazdı. Gücümüz nispetinde teknolojinin sağladığı imkânları sizlerin emrine sunmaya ve araç, gereç ve teçhizatımızı modernize etmeye devam ediyoruz."


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice'de tamamlandı
Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice'de tamamlandı
Son Haberler
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis engeli: 2 tutuklama
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis...
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana'ya getirildi
Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana'ya getirildi
16 ildeki uyuşturucu operasyonlarında 99 şüpheli yakalandı
16 ildeki uyuşturucu operasyonlarında 99 şüpheli yakalandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi