• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı
Siyaset
Yayınlanma: 21 Kasım 2023 - 14:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Aşkınan Koşan Yorulmaz" isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı.

Siyaset
21 Kasım 2023 - 14:14
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Aşkınan Koşan Yorulmaz" isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2020 yılından bu yana çalışmalarını kitaplaştıran İletişim Başkanlığı Erdoğan'ın bu yılın Ocak-Haziran dönemindeki yoğun mesaisini konu alan bir kitap hazırladı.

Eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatılıyor. Ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine de yer veriliyor.

2023 yılının ilk 6 ayı için hazırlanan kitapta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak ettiği, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunduğu, 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Eserlerde ayrıca okuyucu her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde çalışmalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Bu yılın ilk 6 ayı için hazırlanan kitabın ön sözünde şu ifadelere yer veriliyor:

"Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olan 2023, hem geçmişe dönük yapılan eserlerin yüz akı hem de geleceğe atılacak olan dev bir adımın başlangıç yılı olacaktır. Yıllardır hayal ve hedeflerini Türkiye Yüzyılı için inşa eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışan eserlerin gururuyla, yeni bir yüzyılın da vizyonunu başlattı. Türkiye'nin son yıllarda maruz kaldığı terörü bitirmeye yönelik attığı adımlar ve karşılaştığı siyasi ve küresel krizlerle başarılı mücadelesinin haklı gururuyla, Türkiye Yüzyılı'nın sağlam bir temel üzerine inşa edileceğinin teminatı verilmiş oldu. Milletimizin verdiği destek ve güvenle daha güçlü bir Türkiye için yoluna devam eden Cumhurbaşkanımız, dünya arenasında Türkiye'nin stratejik önemine haiz hamleleriyle adeta yeni bir doğuşun da sinyallerini verdi."

Türkiye'nin gerek yatırımları gerekse yeni yüzyıla yakışacak stratejik hamleleri sayesinde sadece kendi krizlerinin üstesinden gelebilen bir ülke değil, aynı zamanda küresel krizlere kendi imkanlarıyla karşı koyabilen bir ülke haline geldiği belirtilen ön sözde, "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen ve vatandaşların yaşamını yitirdiği depremlerin 2023 yılının en acı veren olayı olduğuna işaret ediliyor.

Felakette devletin tüm imkanlarını seferber ettiği, depremin yaralarının sarıldığı, şehirlerin yeniden inşa edildiği aktarılırken şu ifadelere yer veriliyor:

"Dünyada eşi benzeri görülmemiş bu felaket hem birlik ve beraberliğimizin hem de ülke olarak istikrar ve gücümüzün tekrar ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu süreçte dünyanın da sorunu haline gelen dezenformasyonla mücadele konusunda da etkin adımlar atılmaya başlandı. Yanlış haber ve bilginin, olumsuz sonuçlarının askeri, siyasi ve toplumsal alanda nelere mal olabileceği konusu daha çok gözler önüne serildi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde geliştirilen yerli ve milli projeler ile teknoloji ve savunma sanayiinde çok kıymetli adımlar atıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ile birlikte çalışmalarına da hız kesmeden devam etmektedir. 2023 yılının ilk altı ayında, 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak etmiş, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunmuş. 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirmiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki oy oranını 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde artırarak mutlak bir zafer elde etti. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, milletimizden aldığı destekle 'yola devam' diyen Cumhurbaşkanımız, Türkiye üzerine oynanan tüm oyunları bertaraf ederek tarihî bir başarıya imza atmış oldu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılı'nda, belirlenen hedeflere güçlü adımlarla yürümeye devam edilecektir."

"Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıl boyunca yürüttüğü tüm çalışmaların büyük bir titizlikle 4 ciltlik bir eser haline getirildiğini söyledi. Altun, şunları kaydetti:

"Ömrünü milletine adayan, milletine sevdalı liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıllık tüm mesaisini kitaplaştırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletine hizmet sevdasıyla yaptığı tüm çalışmaları vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Yıllardır bu aziz milletin hayalini kurduğu tüm projeleri, çalışmaları hayata geçiren ve Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı'nı başlatan Cumhurbaşkanımız geleceğimiz için de dev bir adım attı. Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı'nın özünü milletimizin iradesinden alan sağlam bir temel üzerine inşa edileceğini aziz milletimize göstermiştir. İnşallah milletimizin verdiği en güçlü destek ve güvenle de Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek. Bizler de 'Aşkınan koşan yorulmaz' şiarıyla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz."


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık Sigortası sistemlerinden birine sahiptir"
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık Sigortası sistemlerinden birine sahiptir"
Son Haberler
The AI Awards 2026'nın kazananı Quick Sigorta oldu
The AI Awards 2026'nın kazananı Quick Sigorta oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir...
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Küresel Sumud Kara Filosu, Gazze için yarın yola çıkıyor
Küresel Sumud Kara Filosu, Gazze için yarın yola çıkıyor
Simav'da traktör takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Simav'da traktör takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Araç parkı tartışmasında meslektaşını çakıyla yaralayan doktor serbest
Araç parkı tartışmasında meslektaşını çakıyla yaralayan doktor serbest

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi