• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. CW Enerji EIF'de ürünlerini katılımcılarla buluşturdu
Ekonomi
Yayınlanma: 20 Kasım 2023 - 11:28

CW Enerji EIF'de ürünlerini katılımcılarla buluşturdu

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yerini alırken, CV Charging Vehicles markasını da Go Green Türkiye Fuarı'nda katılımcılarla buluşturdu.

Ekonomi
20 Kasım 2023 - 11:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yerini alırken, CV Charging Vehicles markasını da Go Green Türkiye Fuarı'nda katılımcılarla buluşturdu.

CW Enerji, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda platin sponsor olarak yerini aldı ve Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünlerini katılımcılarla bir araya getirdi.

Firma, hayata geçirdiği CV Charging Vehicles markası ile TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı'nda (Go Green Türkiye) araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında sundukları çözümleri katılımcılarla buluşturdu.

EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda Platin Sponsor

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda Platin Sponsor olarak katılım sağladıklarını ve fuarda Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini belirterek, "Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Fuarda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle çeşitli görüşmeler yapma şansı da yakaladık. Ayrıca fuarda yeni ürünümüz lityum batarya kabinini de sergiledik. Ürünümüz 60 kWh lifepol batarya kimyasına sahip. 50 kW hybrid invertör çıkışlı bir kabin. İçerisinde klima ve yangın söndürme cihazı mevcut" dedi.

"Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz"

Hayata geçirdikleri CV Charging Vehicles markası ile de elektrikli araçlar şarj istasyonları sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getiren Sarvan, bu alanda son yıllarda kullanımı gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmeti verdiklerini söyledi.

Sarvan, "CV Charging Vehicles markamızla elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında detaylı çözümler sunuyoruz. Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz. Bu alandaki fuarlarda da boy gösteriyoruz. Bu çerçevede Go Green Türkiye Fuarı'na katılım sağladık. Çalışmalarımızı fuarda katılımcılara yakından sunma imkanı bulduk ve gelişmeler hakkında detaylı bilgiler aktardık" diye konuştu. Sarvan, elektrikli araç şarj istasyonu ile elektrikli araçların şarj ihtiyacını temiz ve sürdürülebilir bir şekilde sunmayı ve daha temiz bir dünyaya katkı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Sektörlerini ilgilendiren fuarlarda yer almaya devam edeceklerini belirten Sarvan; çalışmaya, üretmeye, yeni projeleri hayata geçirmeye, yerli ve milli üretim ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Espressolab, 1 milyonuncu üyesine ömür boyu kahve hediye edeceğini duyurdu
Espressolab, 1 milyonuncu üyesine ömür boyu kahve hediye edeceğini duyurdu
Haksız hacze rekor tazminat
Haksız hacze rekor tazminat
Çukurova'da arazilerini dolu vuran üretici mısırı söküp ayçiçeğine yöneldi
Çukurova'da arazilerini dolu vuran üretici mısırı söküp ayçiçeğine yöneldi
Aksa Doğalgaz balkon kapatma tadilatlarında bacaya dikkat edilmesi gerektiğini duyurdu
Aksa Doğalgaz balkon kapatma tadilatlarında bacaya dikkat edilmesi gerektiğini duyurdu
Son Haberler
Şuhut'ta Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi bilgilendirmesi
Şuhut'ta Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi bilgilendirmesi
Hayalden Gerçeğe Fikir Yarışması" finali gerçekleştirildi
Hayalden Gerçeğe Fikir Yarışması" finali gerçekleştirildi
Çatıksu'da modern büyükbaş ahırı inşa ediliyor
Çatıksu'da modern büyükbaş ahırı inşa ediliyor
Kartepe'de çocuk parkları yenileniyor
Kartepe'de çocuk parkları yenileniyor
AFAD: "Su baskınlarının yol açtığı olumsuzlukları bertaraf etmek üzere bin 513 personel ve 196 AFAD gönüllüsü ile müdahale hizmetleri yerine getirilmiştir"
AFAD: "Su baskınlarının yol açtığı olumsuzlukları bertaraf...
Nemrut'a mevsimin ilk karı yağdı
Nemrut'a mevsimin ilk karı yağdı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi