• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. DAKAF'24 her kesimi mutlu etti
Ekonomi
Yayınlanma: 05 Ocak 2024 - 09:51

DAKAF'24 her kesimi mutlu etti

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen 1. Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) herkesi mutlu etti.

Ekonomi
05 Ocak 2024 - 09:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen 1. Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) herkesi mutlu etti.

Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, "Yetenek Her Yerde" sloganıyla Van, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Siirt ile Muş üniversitelerinin paydaşlığında gerçekleştirilen 1. Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda, 200'ü aşkın kurum ve kuruluş stant açtı. İki gün süren fuara gösterilen yoğun ilgi herkesi mutlu etti. Fuar sonunda bir açıklamada bulunan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve İpekyolu Expo Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Güler, iki aylık bir çalışmanın ürünü olan fuara 200'ün üstünde stant açıldığını ifade ederek, "Şu ana kadar Van'da yaptığımız katılımcı olarak en büyük fuar. Bu fuarın ana teması Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine ediliyor ve bölgedeki Van, Bitlis, Muş, Iğdır, Hakkari ve Siirt illerindeki üniversitelerin sahipliğinde düzenlendi. Birinci gün yoğunluktan içeri girip çıkamaz hale geldik. 30 bin kişi aynı anda alanda bulundu. İkinci gün de yoğun bir şekilde geçti" dedi.

Düzenlenen her fuarın ilin tanıtımına büyük katkı sunduğunu vurgulayan Güler, "Bize göre bu fuarın en iyi çıktılarından biri, gençlerin burada olmasıydı. Gençlerin hem ticari hem ekonomik hem de gelecekteki kariyerlerini belirlerken büyük kurumları burada görmeleri çok büyük anlam ifade ediyor. Bu fuarı da Van'a kazandırmış olduk. Bu da çok büyük bir emeğin karşılığıdır. Bu tür büyük kurumlar bir fuara, bir ile karar verince oradaki altyapı ve oradaki kurumsallığı çok önemsiyorlar. Van için, bizim için iyi bir fuar oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Firma olarak fuara katılan Mehmet Avcı ise fuarın hem Van için hem bölge için anlamlı olduğunu belirterek, "Biz de fuarda hem yer alalım hem de panel düzenleyelim istedik. İki gün boyunca insan kaynakları koordinatörümüz ve yöneticilerimizle birlikte üniversite öğrencilerine hem staj imkanlarını hem de üniversite sonrası iş hayatına geçiş döneminde neler olabilir, neler katabiliriz bunun bilgisini verdik. Oldukça verimli geçti. Bu fuarın geniş kapsamlı düzenlenmesinden dolayı mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fuarı gezen Yönetmen Hamit Şahin de, "İlimiz için çok güzel bir şey. Güzel geçiyor, güzel bir katılım var. Stantlara ilgi büyük. Tabii bu tür fuarların yılda iki ya da üç defa düzenlenmesi lazım. Halkın bu kadar duyarlı olması önemli. İnşallah ileride daha da güzel şeyler olacaktır" şeklinde konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
KESOB'un dijital yüzü 100 bini geçti
KESOB'un dijital yüzü 100 bini geçti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi