• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Damat Tween, 2026'ya kadar Atletico Madrid'i giydirecek
Spor
Yayınlanma: 13 Temmuz 2023 - 12:39

Damat Tween, 2026'ya kadar Atletico Madrid'i giydirecek

Türk giyim firması Damat Tween, İspanya 1

Spor
13 Temmuz 2023 - 12:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türk giyim firması Damat Tween, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Atletico Madrid ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Atletico Madrid'in Civitas Metropolitano Stadı'nda yapılan sponsorluk anlaşmasında Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Atletico Madrid Kulüp Başkanı Enrique Cerezo bir araya geldi.

İspanya'da geçmişte Deportivo Alaves kulübü ve İspanya Futbol Federasyonu Hakem Komitesi ile de benzer sponsorluk anlaşmaları gerçekleştiren Damat Tween, bu kez Atletico Madrid ile Haziran 2026'ya kadar geçerli bir ortaklık yaptı.

Türk giyim firması, Atletico Madrid'in futbolcu ve teknik kadrosuna "kulübün mirasını, tutkusunu ve azmini yansıtan inovasyon ve tasarım odaklı yepyeni bir stil oluşturacağını" duyurdu.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Atletico Madrid'in büyük ve başarılı grafik çizen bir kulüp olduğuna dikkati çekerek, "Birlikte, futbol ve moda dünyasının standartlarını yeniden tanımlayacağız. Stil, mükemmeliyet ve centilmenlik içerecek bu iş birliği aynı zamanda unutulmaz anlarla dolu heyecanlı bir sezonun da vaadi." ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'in "yenilmezlik ruhuna ve olağanüstü geçmişine mükemmel uyum sağlayacaklarını" belirten Orakçıoğlu, şunları kaydetti:

"Dünya futbolu ve modasının iki köklü markası Damat Tween ve Atletico Madrid’in iş birliği hayırlı, uğurlu olsun. Damat Tween ile küresel arenadaki büyümemiz, Atletico Madrid ile imzaladığımız güçlü stratejik ortaklıklarla devam ediyor. Aynı zamanda moda ve futbol dünyası arasında dinamik bir bağ kurma fırsatı da sağlayan Atletico Madrid ile Damat Tween iş birliğinin, her iki köklü markaya değer katacağına gönülden inanıyorum."

- "Türkler çok iyi dostumdur"

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ise "Damat Tween'in konforu son moda trendlerle birleştiren önerileri, Atletico Madrid olarak seyahatlerimizde ayrıcalık, zarafet ve varlık hissi sağlayacak. Orka Holding'in bize duyduğu güvene minnettarız ve birlikte yeni spor başarılarını kutlayacağımıza eminim. Türkler çok iyi dostumdur. Bu zamana kadar çok iyi iş birlikleri yaptık. Bunun da bir iş ortaklığının yanı sıra uzun bir dostluğun başlangıcı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'de kısa bir süre önce transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü de forma giyiyor.



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ASFİM'de yaz sezonu kayıtları başladı
ASFİM'de yaz sezonu kayıtları başladı
Ernest Muçi, Trabzonspor'a katkı vermeye devam ediyor
Ernest Muçi, Trabzonspor'a katkı vermeye devam ediyor
Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'u uzatmalarda yenerek seride 3-2 öne geçti
Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'u uzatmalarda yenerek seride 3-2 öne geçti
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Özköse'den Yeşilyurtspor'a final desteği
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Özköse'den Yeşilyurtspor'a final desteği
Son Haberler
Dağda bulduğu yeni doğmuş buzağıyı sahibine ulaştırdı
Dağda bulduğu yeni doğmuş buzağıyı sahibine ulaştırdı
Kars'ta konut satışları Nisan ayında 328'e ulaştı
Kars'ta konut satışları Nisan ayında 328'e ulaştı
Tavşanlı'da okul güvenliği masaya yatırıldı
Tavşanlı'da okul güvenliği masaya yatırıldı
Patnos'ta çevreyi kirletenlere geçit yok
Patnos'ta çevreyi kirletenlere geçit yok
İspak Ambalaj, yenilikçi çözümleriyle Interpack 2026'da
İspak Ambalaj, yenilikçi çözümleriyle Interpack 2026'da
Mevlana Meydanı rengarenk
Mevlana Meydanı rengarenk

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi