• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Davinson Sanchez: "Benim için özel bir maç"
Spor
Yayınlanma: 06 Kasım 2024 - 18:21
Güncelleme: 06 Kasım 2024 - 22:04

Davinson Sanchez: "Benim için özel bir maç"

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, Tottenham maçının kendisi için özel bir karşılaşma olacağını söyledi.

Spor
06 Kasım 2024 - 18:21
Güncelleme: 06 Kasım 2024 - 22:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, Tottenham maçının kendisi için özel bir karşılaşma olacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray yarın sahasında İngiliz ekibi Tottenham ile mücadele edecek. Bu maç öncesinde Galatasaray'ın Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kendisi için özel bir maç olduğunu söyleyen Sanchez, "Bu seviyede bir rakiple mücadele edeceğimizin dışında benim de orada yaşadığım bir dönem vardı. Onlarla tekrar karşı karşıya geleceğim. O açıdan da özelliği var benim için bu maçın. İyi bir futbol oynamak istiyoruz. Onların da iyi futbol oynadığını biliyoruz. Agresif olacaklardır. Seyir zevkinin yüksek olacağını tahmin ediyorum. Galatasaray olarak sahada kendimiz olacağız. Son maçlardaki performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Çok yüksek potansiyeli olan oyuncularımız var. Uluslararası deneyimi yüksek olan oyuncularımız var. Çok keyifli bir maç olacağına inanıyoruz. Bu tarz oyunlar bizim için keyiflidir. Yarınki maçı da dört gözle bekliyorum. Benim için özel bir maç. Yüksek seviyede olacak. Sezon boyunca iyi oynamamız lazım. Büyük bir takıma karşı mücadele edeceğimizi biliyoruz. Premier Lig, yüksek seviyede bir lig. Avrupa Ligi'nde keyifli bir maç olacak. Tam bir takımlar. Çok yetenekli genç oyuncuları var. Takım arkadaşlarımı ne ile uyarırsınız derseniz, bu ciddiyetle ilgili olur. Ciddiyeti eğer sağlarsak herkese karşı mücadele ederiz" ifadelerini kullandı.

"Herkese karşı oynayabilecek bir takımız"

Galatasaray'ın her sene geliştiğini vurgulayan 28 yaşındaki futbolcu, "Bu tip turnuvalar için her zaman çalışıyoruz. Bu tip turnuvalar da zor. Kulübün bir potansiyeli var. Biz de favorilerden biriyiz. En üste çıkmak istiyoruz. Her sene daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dışarıda Türk futbolunu izledikleri zaman inşalar ne görüyorlar, buna bakmak gerekiyor. Herkese karşı oynayabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Savunmada 4'lü ve 3'lü savunma sistemiyle oynamaya adapte olmaları gerektiğini ifade eden Kolombiyalı futbolcu, "Her gün antrenman yapıp, yeteneklerimizi geliştirip, bu özelliklerimizin üzerine gitmemiz gerekiyor. Bu sayede 3'lüyü kim daha iyi oynayacak, 4'lüyü kim daha iyi oynayacak diye birbirimizle mücadele etmiş de oluyoruz" dedi.

"Şu anda vücudumla, aklımla ve ruhumla Galatasaray'dayım"

Avrupa'nın büyük takımlarının kendisiyle ilgilendiğine yönelik çıkan haberlerin sorulması üzerine Davinson Sanchez, "Bunlar spekülasyonlar. Bunlar tabii çok konuşuluyor. Ben Galatasaray'a odaklanmış durumdayım. Böyle söylentiler, yazın Amerika Kupası'nda da vardı. Büyük takımlardan ilgi olması güzel bir şey. Bu iyi çalıştığımızı, takımın iyi olmasını gidiyor olmasını gösteriyor. Ben şu anda vücudumla, aklımla ve ruhumla Galatasaray'dayım" diye cevap verdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Galatasaray, Tottenham maçı hazır
Galatasaray, Tottenham maçı hazır

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi