• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Deprem endişesi konteyner ev talebini artırdı
Ekonomi
Yayınlanma: 16 Ağustos 2023 - 11:50

Deprem endişesi konteyner ev talebini artırdı

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer: - "Türkiye'nin her bölgesinden deprem sonrası konteyner evlere özel bir ilgi oluştu. Depremzedelerin konteyner evlerden memnun olduklarını belirtmeleri bu ilgiyi daha da artırdı"

Ekonomi
16 Ağustos 2023 - 11:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, Türkiye'nin her bölgesinden deprem sonrası konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu, depremzedelerin memnuniyetlerini belirtmelerinin bu ilgiyi daha da artırdığını bildirdi.

Karmod'tan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yüceer, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından güvenli ikinci bir ev sahibi olmak isteyenlerin konteyner evleri tercih ettiğini belirtti.

Yüceer, Türkiye'nin her bölgesinden deprem sonrası konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu aktardı.

Depremzedelerin konteyner evlerden memnun olduklarını belirtmelerinin bu ilgiyi daha da artırdığını vurgulayan Yüceer, "Yaşanan bu büyük afet ister istemez halkımızda endişelere neden oldu. Bundan hareketle yapı güvenliğiyle öne çıkan konteyner ev vatandaşlarımız için güvenilir bir liman olarak görülüyor." ifadelerini kullandı.

Yüceer, konteyner ev fiyatlarının da diğer konut modellerine göre çok ekonomik oluşunun talebi ekstra artırdığına işaret ederek, "Bize gelen vatandaşlarımız şehirde yaşasalar bile köylerinde veya kırsal bölgelerde konteyner ev sahibi olmak istediklerini belirtiyor. İkinci evlerini bu dönemde yazlık olarak kullanıyorlar. Olası deprem riski durumunda da bu evlerle mağdur olmadan barınma sorununa hazır çözüm getirmeyi arzu ediyorlar." değerlendirmesini yaptı.

- "Oturuma hazır konseptiyle konteyner ev sahibi olmak çok kolay"

Karmod Genel Müdürü Yüceer, oturuma hazır üretimli konseptiyle konteyner ev sahibi olmanın çok kolay olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Müstakil konut sahibi olmak isteyenler için 1+1 ve 2+1 planda konteyner ev modellerimiz bulunuyor. Bu modellerin her biri tesisat sistemlerine varana kadar yapıya özel projelendirilmiş vaziyette. Konutlarımızı hiç kaynak kullanmadan cıvata somun ve geçmeli sistemle üretiyoruz. Kapı ve çift camlı pencereleriyle elektrik ve su tesisat uygulamalarına varana kadar kalite kontrol sistemi altında tüm işçilikleri fabrikada tamamlıyoruz. Sevk edildiği yerde araçtan indirilerek önceden hazırlanmış zemin betonu üzerine konulduğunda oturuma hazır hale geliyor. Elektrik tesisatıyla birlikte atık ve sıhhi tesisatları bağlantıya hazır modeliyle merkezi şebeke entegrasyonu çok kolay."

Konteyner evin iklimlendirme kolaylığı ve enerji tasarrufuyla öne çıktığını vurgulayan Yüceer, duvar ve çatı panellerinin yalıtımlı sandviç panel sistemi kullanılarak üretildiğini, yapıya özel tam kapama sağlayan panel kapı ve çift camlı PVC pencerelerin de iklimlendirmeye kolaylık sağladığını aktardı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Asansörlerde iç kapı artık zorunlu
Asansörlerde iç kapı artık zorunlu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi