• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. DEPSAŞ Enerji Erkek Voleybol Takımı 1. Lig'e yükseldi
Spor
Yayınlanma: 04 Ağustos 2023 - 16:38
Güncelleme: 04 Ağustos 2023 - 16:43

DEPSAŞ Enerji Erkek Voleybol Takımı 1. Lig'e yükseldi

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor. Kulübün erkekler 2. Lig 6. Grup'ta mücadele eden voleybol takımı, gösterdiği yüksek performans sayesinde 1. Lig'e yükseldi.

Spor
04 Ağustos 2023 - 16:38
Güncelleme: 04 Ağustos 2023 - 16:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor. Kulübün erkekler 2. Lig 6. Grup'ta mücadele eden voleybol takımı, gösterdiği yüksek performans sayesinde 1. Lig'e yükseldi.

Mardin'de gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda ise kulübün sporcularından Muhammed Bilal Okay gençler kategorisinde şampiyon oldu. Öte yandan Samsun'da düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası'nda gençler kategorisinde Fahrettin Can Al Türkiye Şampiyonu olurken, yıldızlar kategorisinde Zeynep Kılıç ve küçükler kategorisinde yarışan Bade Nil İlhan birincilik madalyası kazandı.

Kulübün kick boks branşındaki sporcularından Muhammed Bilal Okay ise Mardin'de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda gençler kategorisinde şampiyon oldu. Aynı turnuvada Yakut Yılmaz gençler kategorisinde ve Kutalmış Çiftcioğlu büyükler kategorisinde Türkiye 3'üncüsü ünvanlarını kazandı. Sezon boyunca forma terleten sporcuların gösterdiği üstün başarı, kulübün çeşitli spor dallarında sporcuların kabiliyetlerini arttıran bir merkez olduğuna dikkat çekti.

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupası'nda da üstün başarılara imza atarak kupadan üç şampiyon ile döndü. Gençler kategorisinde Fahrettin Can Al'ın, Türkiye şampiyonu olduğu turnuvada Bade Nil İlhan ise küçükler kategorisinde birincilik elde etti. Turnuvada yıldızlar kategorisinde yarışan Zeynep Kılıç da birincilik madalyasını kazanan isim oldu.

"Sporcularımızın başarıları ile gururlanıyoruz"

Ligde ve şampiyonalarda üstün başarı gösteren sporcular hakkında konuşan DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, "Her yaş grubundan sporcularımızın gösterdikleri yüksek performans sonucunda kazandıkları başarılarıyla gururlanıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz illerde, spora gösterilen ilginin daha da artması için her geçen gün daha fazla çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda kulübümüzün elde ettiği başarıların katlanarak artması için desteklerimizi sürdüreceğiz. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet İpek'i ve kıymetli sporcularımızı kutluyorum. Bilhassa şampiyon voleybol takımımıza 1. Lig'de başarılar diliyorum" dedi.

Disiplin ve uyum, başarıyı getirdi

Sporcularının başarılarını değerlendiren Başantrenör Mehmet İpek ise, "Öncelikle antrenörlerinin de emekleriyle çok çalışarak önemli başarılara imza atan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımız katılmış oldukları müsabakalarda üstün başarı göstererek çalışmalarının karşılıklarını aldı. Şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen voleybol takımımız, disiplin ve uyum içinde hareket eden yetenekli sporculardan oluşuyor. Sporcularımız Muhammed Bilal Okay ve Yakut Yılmaz ülkemizi Balkan Şampiyonası'nda temsil edecek, onlara şimdiden başarılar diliyorum. Kulübümüzü gerek ulusal gerek uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" ifadelerinde bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Didim'de 19 Mayıs coşkusu Mavişehir'de yaşanacak
Didim'de 19 Mayıs coşkusu Mavişehir'de yaşanacak
Aydınlı sporcular Uşak'tan madalya ile döndü
Aydınlı sporcular Uşak'tan madalya ile döndü
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Son Haberler
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu...
Osmaniye'de otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Osmaniye'de otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları...
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını...
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli memur sayısı 82 bin 880'e ulaştı"
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli...
Alışveriş yaptığı marketten 16 bin lira çaldı; o anlar kamerada
Alışveriş yaptığı marketten 16 bin lira çaldı; o anlar kamerada

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi