• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Dükkana girip, ürünlere çamaşır suyu ile motor yağı döken eski çalışana çifte ceza
Asayiş
Yayınlanma: 25 Nisan 2023 - 11:12

Dükkana girip, ürünlere çamaşır suyu ile motor yağı döken eski çalışana çifte ceza

Asayiş
25 Nisan 2023 - 11:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dükkana girip, ürünlere çamaşır suyu ile motor yağı döken eski çalışana çifte ceza

SİVAS'ta hac malzemeleri satan dükkana girip, elbiselere çamaşır suyu, esanslara ise motor yağı döken eski çalışan Hasan Şahin, 2 farklı suçtan hapis ve para cezasına çarptırıldı.

Eskikale Mahallesi Ulu Camii Sokak'ta hac malzemeleri satışı yapan Volkan Yıldız, 10 Haziran 2021 günü iş yerinde çalışırken elbiselerde leke olduğunu fark etti. Elbiselere çamaşır suyu döküldüğünü anlayan Yıldız, güvenlik kamerasını kontrol etti. Dükkana gece saatlerinde birinin anahtar ile girdiğini gören Yıldız, polise haber verdi. Şüphelinin eski çalışan Hasan Şahin, olduğu tespit edildi. Yıldız'ın suç duyurusunun ardından Hasan Şahin hakkında Sivas 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Dükkana girip, elbiselere çamaşır suyu, esanslara ise motor yağı döken Şahin, yargılama sonunda suçlu bulundu. 2 yıl sonra karara bağlanan davada; Şahin, 'iş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu ceza, 6 bin lira para cezasına çevrildi. Ayrıca 'mala zarar verme' suçundan da 2 bin lira para cezası verildi.

'BANA YAPILMIŞ BİR KOMPLO'

Mahkemede savunma yapan Hasan Şahin, suçu kabul etmediğini belirterek, "Görüntülerdeki ben değilim. Bu benim ticaretten çekilmem için yapılan bir komplodur. İş yerinin anahtarları bende mevcuttu. Ancak bu anahtarları teslim ettim. Hatta bu konuda ses kaydı vardır. İşten çıkarıldığım günün ertesi günü bu anahtarları teslim ettim. Atılı suçları işlemedim" dedi.

'ADALET YERİNİ BULDU'

Dükkan sahibi Volkan Yıldız ise karara sevindiğini belirterek, "Pandemi sürecinde dükkanımıza girmişti. Tabii o zaman kamera görüntülerini almıştık ve şikayetçi olmuştuk. 2 yılın sonunda artık bir karar çıktı. Karar da bizim lehimize geldi. Bu işi yapanın eski elemanımız olduğu ortaya çıktı. Adalet yerini buldu. Kendisine hapis cezası verildi. Ceza da maddi bir cezaya döndü. İnşallah bundan sonraki süreçte de maddi, manevi tazminat davamızı açacağız. Kendisi suçu kabul etmiyordu, 'ben yapmadım' diyordu. Biz de adalete güvendik. Elimizdeki bütün delilleri ortaya sunduk. Haklının biz olduğu ortaya çıktı. Kayıtları ilk başta izlediğimizde onun olduğunu tespit ettik. Esanslarımıza motor yağı dökmüştü. Elbiselerimizin üzerine çamaşır suyu dökmüştü" diye konuştu.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Tarım işçilerini taşıyan minibüs tıra çarptı: 12 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs tıra çarptı: 12 yaralı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Muş İl Özel İdaresi araç filosunu güçlendirdi
Muş İl Özel İdaresi araç filosunu güçlendirdi
Tutuklu sanık Murat Kapki: "Konuş çık dediler, her şeye 'evet' dedim ama bırakmadılar"
Tutuklu sanık Murat Kapki: "Konuş çık dediler, her şeye 'evet'...
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün tıra arkadan çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün tıra...
İzmir futbolunda Bornova ve Aliağa sevinci
İzmir futbolunda Bornova ve Aliağa sevinci

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi