• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Dursun Mirza Bandırma Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı
Siyaset
Yayınlanma: 03 Nisan 2024 - 17:38
Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 18:52

Dursun Mirza Bandırma Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Bandırma Belediye Başkanı olarak seçilen Dursun Mirza mazbatasını aldı. Daha sonra Bandırma Belediyesi'nde devir teslim gerçekleşti.

Siyaset
03 Nisan 2024 - 17:38
Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 18:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dursun Mirza Bandırma Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Bandırma Belediye Başkanı olarak seçilen Dursun Mirza mazbatasını aldı. Daha sonra Bandırma Belediyesi'nde devir teslim gerçekleşti.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP'li Dursun Mirza, %50.95'lik oranla toplam 49.280 oy alarak Bandırma Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Dursun Mirza ve Belediye Meclis Üyeleri İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatalarını aldılar.

Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Bandırmamıza hayırlı olsun. Şimdi Bandırma'nın yükünü hep beraber omuzlayacağız. Artık vaat ettiğimiz projeleri yapma zamanı. Çok mutluyuz. Bandırma halkına, bize ilgi gösteren, oy veren tüm yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereği oldu, halk iradesi tecelli etti. İnşallah ülkemiz daha güzel günlere gider. Bandırmamızın daha güzel günler görmesi için biz çok mücadele edeceğiz, çok çalışacağız. Arkadaşlarımızla birlikte çok çalışma sözü veriyoruz," dedi.

Resmi olarak Bandırma Belediye Başkanı olan Dursun Mirza, mazbatasını aldıktan dakikalar sonra sahaya indi. Adaylığı sürecinde söz verdiği gibi Cumhuriyet Meydanı'nda tadilat başlatan Dursun Mirza, "Bu geçici bir tadilat. Meydanı ve Sevgi Yolu'nu tamamen yenileyeceğiz," diye konuştu.

Bandırma Belediyesi'nde devir teslim gerçekleşti

Bandırma Belediyesi'nde yeni dönem başladı. Görev süresi sona eren Tolga Tosun, mazbatasını alan Dursun Mirza'ya Bandırma Belediyesi'ni devretti. Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkanı olarak resmen görevi başına geçti.

Dursun Mirza, ekibiyle beraber belediyeye yürüdü. Belediye personelleri tarafından belediyenin girişinde karşılanan Dursun Mirza, personellere karanfil dağıttı. Dursun Mirza'ya da personel tarafından çiçek takdim edildi. Belediyenin içinde ise konfetiler ve alkışlar ile karşılanan Dursun Mirza, personeli selamlayarak başkanlık makamına çıktı. Dursun Mirza, başkanlık makamında Tolga Tosun ile bir araya geldi. Her iki başkan da birbirine çiçek takdim etti.

Tolga Tosun yaptığı konuşmada, "Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin evladıyız. Bugün hizmetimizi tamamladık. Şimdi başkanıma devredeceğiz. Kalıcı eserler yapılıyor ama buradaki fikri, mantığı oturtmak önemli. Bandırma Belediyesi güzel, güçlü bir belediye. Kasamızda 38 milyon lira kadar bir paramız var. Çok borcumuz yok," dedi.

Dursun Mirza da Tolga Tosun'a hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, "Nice yıllar birlikte çalıştık. Bandırma'ya eserler kazandırdık. Verdiği hizmetler için, yaptığı görev için, Bandırma'ya kattıkları için Tolga Tosun'a teşekkür ediyorum. İnşallah çok başarılı olacağız," ifadesinde bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
Son Haberler
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın "Doğunun kızı" adlı romanı çıktı
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın...
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere dokundu
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere...
Sındırgı'da yeni Başkan Serkan Sak göreve başladı
Sındırgı'da yeni Başkan Serkan Sak göreve başladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi