• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emlak Katılım geçen yılın aynı dönemine göre karını yüzde 322 artırdı
Ekonomi
Yayınlanma: 25 Mayıs 2023 - 13:09

Emlak Katılım geçen yılın aynı dönemine göre karını yüzde 322 artırdı

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü İlker Sırtkaya: - "Müşterilerimizin, ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörlerin ihtiyaç duyduğu yeni ürünleri hayata geçirmeye devam ederek bu başarımızı sürdürmeye devam edeceğiz"

Ekonomi
25 Mayıs 2023 - 13:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Emlak Katılım, 2023 yılının ilk çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıkladı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunarak, başta gayrimenkul sektörü ve onunla kesişen sektörler olmak üzere tüm endüstrilerde sürdürülebilir ve yenilikçi finansman modellerini yaygınlaştırıyor.

Sektöre benzeri olmayan ürünler kazandırarak müşteri kitlesini ve ürün gamını genişletmeye hız kesmeden devam eden banka, bu ürün ve hizmetlerini dijital kanalları üzerinden ulaşılabilir hale getirerek müşterilerinin bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmelerini sağlayacak çözümler de üretiyor. İlk çeyrekte 1.340 çalışan sayısına ulaşan banka, şu an itibarıyla 90 şube ile hizmet vermeye devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü İlker Sırtkaya, Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinden dolayı ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bu süreçte yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşıyor ve bu zor günlerin üstesinden dayanışma ile geleceğimize inanıyorum. Emlak Katılım olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek için 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası kapsamında AFAD’a yaptığımız 1 milyar TL bağışın yanı sıra konteyner ev, karavan ve diğer birçok elzem ihtiyaç malzemesini de bölgeye en hızlı şekilde ulaştırdık. Müşterilerimizin finansal ödemelerini öteleyip ödeme planlarında düzenlemeler yaparak ilk günden itibaren depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlarımıza, müşterilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza gereken tüm desteği azami düzeyde sağlamaya gayret ettik. Kısa orta ve uzun vadeli ihtiyaçlar konusunda desteklerimizle dayanışmanın bir parçası olmaya ve birlikteliğimizden güç alarak yaralarımızı beraber sarmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- "Ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz"

Depremden dolayı yaşanılan bu zorlu sürece rağmen Türkiye’nin gücüne güç katmak için azimle çalışmaya ve finansal çözümler üretmeye devam ettiklerini vurgulayan Sırtkaya, şunları kaydetti:

"Bankamız büyüme stratejisine bağlı olarak şubeleşmeye, dijitalleşmeye ve yeni ürünler ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. 2022 yılı ilk çeyreğinde 222,4 milyon TL olan karımız bu yıl yüzde 322 artarak 938,8 milyon TL’ye çıkarken aktif büyüklüğümüz geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 139,8 artışla 116,9 milyar TL olmuştur. Öz kaynaklarımız ise yüzde 207,6 artarak 2,339 milyar TL’den, 7,197 milyar TL seviyesine yükselirken sermaye yeterlilik oranımız da yüzde 24,25’tir. Yine geçen yılın aynı dönemine göre toplanan fonlarımız yüzde 152,9 artışla 91 milyar TL’ye ulaşırken nakdi ve gayri nakdi olmak üzere kullandırdığımız fonlar ile ülke ekonomisine sağladığımız katkı geçen yıl ilk çeyrekte 31,8 milyar TL iken bu yıl 60,5 milyar TL olmuştur. Müşterilerimizin, ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörlerin ihtiyaç duyduğu yeni ürünleri hayata geçirmeye devam ederek bu başarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Batman'da motosikletin çarptığı yaya ile sürücü hayatını kaybetti
Batman'da motosikletin çarptığı yaya ile sürücü hayatını...
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
Kağıthane'de 'Kur Sonu Etkinlik Programı' yapıldı
Kağıthane'de 'Kur Sonu Etkinlik Programı' yapıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na...
Borsa günün ilk yarısında yükseldi
Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi