• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emrina A.Ş.'den Mekke'de yeni nesil konaklama modeli
Ekonomi
Yayınlanma: 21 Mayıs 2026 - 17:14
Güncelleme: 21 Mayıs 2026 - 17:16

Emrina A.Ş.'den Mekke'de yeni nesil konaklama modeli

Emrina Danışmanlık Organizasyon Reklam İnşaat ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. (Emrina A.Ş.), Mekke'de hayata geçireceği '7Days Residence Club-Mecca' projesiyle umre ve hac ziyaretlerine yönelik uzun vadeli bir konaklama modeli geliştirdiğini duyurdu.

Ekonomi
21 Mayıs 2026 - 17:14
Güncelleme: 21 Mayıs 2026 - 17:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Emrina Danışmanlık Organizasyon Reklam İnşaat ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. (Emrina A.Ş.), Mekke'de hayata geçireceği '7Days Residence Club-Mecca' projesiyle umre ve hac ziyaretlerine yönelik uzun vadeli bir konaklama modeli geliştirdiğini duyurdu.

Emrina A.Ş., Mekke'de Harem-i Şerif'e yakın lokasyonlarda hayata geçireceği '7Days Residence Club-Mecca' projesiyle umre ve hac ziyaretlerine yönelik uzun vadeli konaklama modeli geliştirdiğini duyurdu. Proje çerçevesinde 4 ve 5 yıldızlı oteller ile lüks 1+1 servisli dairelerin satın alınması, kiralanması ve yeniden renovasyona tabi tutulması amaçlandı.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Emrina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrah İnanç, üyelerine uzun yıllar boyunca her yıl 7 gün sabit fiyat avantajıyla konaklama imkanı sunmayı hedeflediklerinin altını çizerek, "Model kapsamında Mekke'de Harem-i Şerif'e yakın konumdaki tesisler yüksek konfor standartlarına uygun şekilde yeniden düzenlenecektir. 7Days Residence Club-Mecca kapsamında ilk etapta Mekke'de 97 odalı lüks bir otel projesi için sözleşme imzalandık. Her odası 2 kişilik olarak planlanan otel, ultra lüks 4 yıldızlı konfor standartlarına uygun şekilde yeniden tasarlanacak. Hac dönemi sonrasında başlayacak renovasyon sürecinin ardından otelin Ocak 2027 itibarıyla misafirlerine hizmet vermeye başlamasını hedefliyoruz. Bu projede üyeler, 9 yıl boyunca her yıl 7 gün konaklama hakkından yararlanabilecek" diye konuştu.

Masar projesi içerisinde 113 lüks 1+1 servisli daire

İnanç, proje ile yalnızca ticari bir konaklama modeli değil, aynı zamanda Mekke'ye gelen ziyaretçilere daha konforlu, planlı ve güvenli bir deneyim sunmayı hedeflediklerini söyleyerek, "Mekke'nin en prestijli gelişim alanlarından biri olan Masar projesi içerisinde Harem-i Şerif'e yaklaşık 850 metre mesafede yer alan 113 adet lüks 1+1 servisli daire projesi için de ortaklık konusunda anlaşmaya vardık. Ocak 2030 itibarıyla hizmete alınmasını planladığımız bu lüks residence dairelerde, ailelerin konforlu şekilde konaklamasına uygun geniş yaşam alanları sunacağız. Dairelerde 4 ila 6 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bir yapıyı hedeflerken, bu projede üyeler 11 yıl boyunca her yıl 7 gün kullanım hakkına sahip olacak. 2027 yılı içerisinde Mekke'de Harem-i Şerif'e yakın bölgelerde yaklaşık 30 otel projesini satın alma, kiralama veya iş birliği modeliyle portföyüne dahil ederek renovasyona tabi tutmayı hedefliyoruz. Bu projelerle üyelerimize uzun süreli, sabit fiyatlı ve uygun taksit imkanlarıyla Mekke'de konforlu konaklama ayrıcalığı sunmayı amaçlıyoruz. 7Days Residence Club-Mecca modeli sayesinde üyelerimiz, umre dönemlerinde otel arama, yüksek sezon fiyatlarıyla karşılaşma ve rezervasyon belirsizliği gibi sorunlardan uzaklaşarak, sabit tarihli veya esnek tarihli şekilde 7 günlük konaklama rezervasyonlarını kolaylıkla yapabilecek. Bu proje ile yalnızca ticari bir konaklama modeli değil, aynı zamanda Mekke'ye gelen ziyaretçilere daha konforlu, planlı ve güvenli bir deneyim sunma hedefindeyiz" açıklamasında bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ÇAYKUR sezonun ilk gününde 900 ton çay aldı
ÇAYKUR sezonun ilk gününde 900 ton çay aldı
Aydın Sanayi Odası'nda Ticaret Bakanlığı'ndan 'UR-GE İyi Uygulama' ödülü
Aydın Sanayi Odası'nda Ticaret Bakanlığı'ndan 'UR-GE İyi Uygulama' ödülü
Kamu işçilerinin ilave tediye ödemeleri bayramdan önce hesaplara yatacak
Kamu işçilerinin ilave tediye ödemeleri bayramdan önce hesaplara yatacak
Gediz'de bitki koruma ürünleri bayilerine yönelik denetim
Gediz'de bitki koruma ürünleri bayilerine yönelik denetim
Son Haberler
Türk Mutfağı Haftası'nda genç şefler hünerlerini sergiledi
Türk Mutfağı Haftası'nda genç şefler hünerlerini sergiledi
Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Demirkol, Türkiye'nin yerli ultrason üretimine başlayacağını duyurdu
Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Demirkol, Türkiye'nin yerli ultrason...
İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu aktivistleri İstanbul'a geldi
İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu aktivistleri İstanbul'a...
Bursa'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 355 gram metamfetamin ele geçirildi
Bursa'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 355 gram metamfetamin...
UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun enleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun enleri belli oldu
Yurda dönen tarihi eserler Muğla Müzesi'nde görücüye çıktı
Yurda dönen tarihi eserler Muğla Müzesi'nde görücüye çıktı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi