• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Eskişehirsporlu baba, kızının doğum gününü maçta kutladı
Spor
Yayınlanma: 09 Kasım 2024 - 11:22
Güncelleme: 09 Kasım 2024 - 12:04

Eskişehirsporlu baba, kızının doğum gününü maçta kutladı

Eskişehir'de yaşayan Yunus Emre, kızı Öykü'nün 6. yaş gününü Eskişehirspor maçında ailesiyle birlikte tribünlerde kutlarken, maçta bulunan tüm taraftarlar karşılama esnasında "İyi ki doğdun Öykü" diye tezahürat etti.

Spor
09 Kasım 2024 - 11:22
Güncelleme: 09 Kasım 2024 - 12:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eskişehirsporlu baba, kızının doğum gününü maçta kutladı
Eskişehir'de yaşayan Yunus Emre, kızı Öykü'nün 6. yaş gününü Eskişehirspor maçında ailesiyle birlikte tribünlerde kutlarken, maçta bulunan tüm taraftarlar karşılama esnasında "İyi ki doğdun Öykü" diye tezahürat etti.

Eskişehir'de yaşayan 32 yaşındaki Yunus Emre, evli ve Elif Öykü ile Beren Ömür isminde iki kız çocuk babası. Ailesine ve Eskişehirspor'a sevdalı olan Emre'nin, en büyük eğlencesi ise Es-Es'in maçını izlemek. Babası gibi kızları da Eskişehirspor'u çok severken, her hafta sonu formalarını giyip tezahüratlar söyleyerek takımlarını destekliyorlar. Baba ve kızlarının en büyük hayali ise Kırmızı Şimşekler'i üst liglerde görmek.

Tribünlerin tezahüratı ile doğum günü kutladılar

Eskişehirspor sevdalısı ailenin ilk çocukları olan Öykü, geçtiğimiz günlerde, 6 yaşına girdi. Öykü Emre, babasına yeni yaşını geçtiğimiz hafta sonu Eskişehirspor Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan Ömeranlı maçında doğum gününü kutlamak istediğini belirtti. Kızının isteğini kırmayan Yunus Emre ailesiyle birlikte maça gitti. Üzerinde Eskişehirspor logosu bulunan pastanın mumlarını tribünlerde üfleyen Elif Öykü, yeni yaşını Es-Es tezahüratları eşliğinde kutladı. Son olarak durumu öğrenen taraftarlar, ailenin bulunduğu yöne dönerek, hep bir ağızdan "İyi ki doğdun Öykü" diye bağırarak tezahürat yaptı. Yapılan jestten dolayı oldukça mutlu olan aile maçı 4-1 kazanmanın kızlarına en büyük hediye olduğunu ifade ederek evlerine döndü.

"Yavrular bu yaşta Eskişehirspor sevdalısı oluyorlar"

Kızına tribünlerde yaptığı doğum günü sürprizi hakkında konuşan Yunus Emre, ailesi ve Eskişehirspor'un hayatının en değerlileri olduğuna dikkat çekti. Hem kızının yeni yaşını kutlamaktan hem de Eskişehirspor galibiyetinden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Emre şöyle konuştu: "Öykü'm 6 yaşına girdi. Her yıl bir karakterle doğum gününü kutladık. Mesela Elsa ve Pamuk Prenses ile kutlamıştık. Kızlarımla birlikte maçlara gidiyorduk. Öykü dedi ki, 'Babacım bu sene Eskişehirsporlu doğum günüm olsun.' Biz de onun istediğini yerine getirdik. Stadyumda Barış abimizin locasında bu maçta yavrularımla birlikte bir doğum günü kutladık. Taraftarımız ve Nefer grubu bizim bu mutluluğumuza dâhil oldu, onlar da destekledi ve tezahüratlarda bulundular çok. Onlara teşekkür ederim. Yavrularımızla beraber güzel bir gün geçirdik. Bekârken de ben maçlara gidip geliyordum zaten ama evlendik eşimle, yavrularımız olduktan sonra da onlarla gitmeye başladık. Eskişehirspor şu an Bölgesel Amatör Lig'de olmasına rağmen tribünlerinin bu kadar dolu olmasının sebebi bence tamamen bundan ibaret. Yavrular bu yaşta Eskişehirspor sevdalısı oluyorlar. Büyüdüklerinde de bu taraftarlığa devam ediyorlar, bırakmıyorlar. Bizim için ligin hiçbir önemi yok, birlikte mutluyuz. Eskişehirspor gol attığında çok seviniyoruz. Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim yani. Yavrularım da maça dikkatle ve ilgiyle yaklaştıkları için biz de mutluyuz."

"Taraftarlar, 'İyi ki doğdun Öykü' dedi"

Doğum günü kutlamalarına tribünlerinde kayıtsız kalmadığını ve "İyi ki doğdun Öykü" diye bağırdıklarını ifade eden Emre, "Yavrularımın bu şekilde bir anısı olarak kalması bizim için çok güzel ve değerli oldu. Genel olarak tribünde bulunduğumuz için tanıdıklarımız var. Tribün liderlerinden rica ettik ve Kubilay kardeşim de sağ olsun Öykü'mün doğum gününü kutlamak için birlik oldular. Güzel bir gün geçirdik. Bütün taraftarlar, 'İyi ki doğdun Öykü' dedi. Çok heyecanlı ve güzeldi. Benim 2 sevdam var, biri yavrularım diğeri aşkım ve Eskişehirspor'um. Hepsinin bir arada bulunması çok güzel oldu, benim için çok duygu dolu anlardı. Şimdi burada olan bütün maçlara gidiyoruz, olmayanları da evimizden ekrandan takip ediyoruz. O zaman bile tribüne gider gibi yine giyinip, hazırlanıyoruz ve güzel bir şekilde takımımıza destek veriyoruz. Bu sene beşte 5 yaptık ama geçen sene biz biraz üzülmüştük. Birkaç maç üst üste kaybedince biz de kızlarımız da çok üzülüyor. Ancak 'Sokakta oynasa da kaldırımda destekleriz' derler ya, işte biz o taraftarız. Eskişehirspor'un taraftarı hiçbir zaman bitmez. Bugün ilkokulların tamamına gidin sorun mesela, bir anket yapalım. Çocukların büyük bir bölümü büyük ihtimalle 'Eskişehirsporluyum' diyeceklerdir. O yüzden gönlümüz rahat bir şekilde göğsümüzü gere gere sokakta da oynasa biz kaldırımda destekleyeceğiz" dedi.

"Pastamın üstünde Eskişehirspor logosu ve şimşek vardı"

Babasının tribünde organize ettiği doğum günü kutlaması hakkında konuşan 6 yaşındaki Öykü Emre, "Biraz maç izledik. Ben tribündeyken Eskişehirspor 3 tane gol attı. Pastamın üstünde Eskişehirspor logosu ve şimşek vardı. Rengi sarıydı, siyah-kırmızıydı. Eskişehirspor gol atınca mutlu oluyorum" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
Başkan Çetinkaya: "Parkı yakanın suyu da, otobüs kartı da kesilecek"
Başkan Çetinkaya: "Parkı yakanın suyu da, otobüs kartı da kesilecek"
Eskişehir'de Kültür Yolu Festivali başlıyor
Eskişehir'de Kültür Yolu Festivali başlıyor
CENTCOM: "İran'a yönelik ablukada 70 geminin rotası değiştirildi"
CENTCOM: "İran'a yönelik ablukada 70 geminin rotası değiştirildi"
Iğdır'da 15 yıl hapis cezası bulunan kaçakçılık zanlısı yakalandı
Iğdır'da 15 yıl hapis cezası bulunan kaçakçılık zanlısı...
Global Sumud filosu Marmaris'ten Gazze'ye doğru yola çıktı
Global Sumud filosu Marmaris'ten Gazze'ye doğru yola çıktı
Kepez'de Atatürk Oratoryosu
Kepez'de Atatürk Oratoryosu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi