• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Eskişehirsporlu taraftarlardan İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı'na çelenkli tepki
Spor
Yayınlanma: 12 Ağustos 2023 - 14:16
Güncelleme: 12 Ağustos 2023 - 14:16

Eskişehirsporlu taraftarlardan İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı'na çelenkli tepki

Eskişehirsporlu taraftarlar, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna'nın sosyal medyada İstanbul takımlarını destekleyici paylaşımlarına basın açıklamasıyla tepki gösterdi. Taraftarlar, İlçe Başkanlığına çelenk bırakarak Başkan Tuna'nın görevden alınmasını istedi.

Spor
12 Ağustos 2023 - 14:16
Güncelleme: 12 Ağustos 2023 - 14:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eskişehirsporlu taraftarlar, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna'nın sosyal medyada İstanbul takımlarını destekleyici paylaşımlarına basın açıklamasıyla tepki gösterdi. Taraftarlar, İlçe Başkanlığına çelenk bırakarak Başkan Tuna'nın görevden alınmasını istedi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna'nın kişisel sosyal medya hesabından İstanbul takımlarının şampiyonluk kutlama paylaşımları yapması ve evine bayrak astığı görüntüleri yayınlamasına basın açıklaması okuyarak tepki gösterdi. ETB Başkanı Murat Diri liderliğinden toplanan siyah-kırmızılı taraftarlar, yapılan açıklamada İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna'nın görevden alınmasını talep etti. ETB tarafından okunan basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli Eskişehirsporlular ve Eskişehir halkı. Biz Eskişehirspor ömrünü adamış şehrin yükünü omuzlarına almış, şehir şehir armasının peşinden gidip Eskişehir'in adını layıkıyla taşıyan Eskişehirspor sevdalıları olarak yıllardır göstermiş olduğumuz bir duruş var. Eskişehir'de sadece Eskişehirspor. Bu bağlamda şehrimizde Eskişehirspor bayrağını dalgalandırmayan, bu bayrağın gölgesinde serinlemeyen herkese karşı net bir tavır sergiliyoruz. Eskişehirspor bizlerin davası. Bu dava bizlere büyüklerimizden miras ve bizler de gelecek nesillere aktarılması için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Şehrimizi de sürekli bu tür açıklama yapmak ve şehrimizin gündemini meşgul etmek istemiyoruz. Bu bağlamda şehrimizde odalar, dernekler, atananlar, seçilenler, STK, vs. ne varsa Eskişehirsporlu olması tek gayemiz. Eskişehirspor'umuzun İstanbul hegemonyasına karşı kurulup, İstanbul dükalığının tahtını sallayarak Anadolu payesini aldığını unutanların veya bu duruşu benimsemeyen kimsenin bu şehirde bir konuma gelmesini istemiyoruz. Geçtiğimiz günlerde camia olarak başka bir siyasi partinin ilçe başkanının aynı konuda uyarmış bulunmamıza rağmen İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı'nın İstanbul takımları paylaşımları yapmasını hatta hiç utanmadan evinin balkonuna bayrak asarak şampiyonluk kutlama fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasını aciziyet olarak görüyoruz. Eskişehir'in bu tür insanların liderliğini asla ihtiyacı yoktur. Yaşadığı şehrin değerlerine uzak hatta yaşadığı şehre bu kadar uzak, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanının derhal istifa edip İstanbul Mecidiyeköy'de ilçe Başkanlığı için başvurmasını bekliyoruz. Bugün tüm şehrimizin bilmesini isteriz ki tüm sivil toplum kuruluşları, tüm partiler, odalar, dernekler, başkan seçerken Eskişehir hassasiyeti taşımayanları asla seçmesinler. Eskişehir çocuğu kendi değerlerine sahip çıkmazsa Eskişehir lobisini, Eskişehir'in bilincini oluşturmak asla mümkün değildir. Bizler için Eskişehir menfaatleri, Eskişehir hassasiyetleri her türlü siyasi görüşten üstündür. Bu duygu ve düşüncelerle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti İl Başkanı kıymetli ablamız Emine Edizgil ve tüm iyi partili dostlarımızdan mevcut İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanının derhal görevden alınmasını rica ediyoruz"

Taraftarlar daha sonra üzerinde 'Yazıklar olsun', 'Eskişehir'de sadece Eskişehirspor' yazılı çelengi Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanlığı kapısına bıraktı. Bir süre İyi Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna'nın istifa etmesine yönelik tezahürat eden taraftarlar, daha sonra bölgeden ayrıldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Son Haberler
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü gizli oda bulundu
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü...
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Manavgat Belediyesine yönelik yolsuzluk davasında karar yarın açıklanacak
Manavgat Belediyesine yönelik yolsuzluk davasında karar yarın açıklanacak
Kurbanlıklarda stres, besleme ve ayak sağlığına dikkat
Kurbanlıklarda stres, besleme ve ayak sağlığına dikkat
Askıda ekmek dijital hale geldi
Askıda ekmek dijital hale geldi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi