• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası
Genel
Yayınlanma: 16 Mayıs 2023 - 08:43

Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası

Genel
16 Mayıs 2023 - 08:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası
- EYÜPSULTAN'da gece saatlerinde eşi, 18 aylık kızı ve 2 yeğeni ile ilerleyen Mehmet Asan'ın aracı, iddiaya göre seçim müziği çaldığı gerekçesiyle saldırıya uğradı. Asan'ın aracı saldırı sonucu hasar görürken, olaya karışan 3 kişi sokaktan uzaklaştı. Eşi ve çocukların korku yaşadığı o anları görüntüleyen Asan, saldırganlardan şikayetçi oldu. 

Olay, dün saat 01.20 sıralarında Eyüpsultan Karadolap Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi, 18 aylık kızı ve 2 yeğeni ile ağabeyi Mehmet Asan'ın evinden çıkıp kendi evine gitmek isteyen Murat Asan(24), evine yaklaşık bir kilometre uzaklıkta saldırıya uğradı. İddiaya göre, araçta çalınan Uğur Işılak'ın AK Parti için hazırladığı seçim şarkısından rahatsız olan bir kişi araca tekme attı. Asan, yoluna devam etti ancak evinin önüne gelince bu kez kendisini takip eden siyah otomobilden inen kişi tarafından saldırıya uğradı. Asan, o esnada polisi ararken saldırganların sayısı 3'e yükseldi. Asan'ın aracının ön camına alkol şişeleri ile defalarca vuruldu. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar ayrılırken, saldırgan grup olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Asan eşi ve çocukları ile birlikte darp raporu alarak şikayetçi oldu. 

"'SEN BU MAHALLEDE BU ŞARKIYI NASIL DİNLERSİN' DEDİLER"

Yaşananları anlatan Asan, "Saat 01.20 civarlarında ağabeyimden çıkıp kendi evime gitmek istedim. Araçta Uğur Işılak'ın şarkısı açıktı. Mahalleye girmeden müziği kapattım. Araçta çocuk varken ne kadar müziği açabilirim, ne kadar rahatsız edebilirim. Araçta 18 aylık kızım, 5 aylık hamile eşim, 2 tane de 9 ve 13 yaşında yeğenim vardı. Evime 1 kilometre kala 45 yaşlarında kır saçlı bir adam, aracın sol arka çamurluk kısmına tekme attı. Eşim hamile olduğu için arabada çocuk olduğu için durmadım. İlerlemek isterken, 30 saniye geçmeden aracımın ön camına darbe aldım. Cam parçaları kızımın ayak topuğunu kesti. Orada yine durmadım. Evimin önüne gelince arkama siyah bir araç geldi. Ben yardım etmek için geldiğini sandım. Adam bağırıp çağırmaya başladı. Kendisine sarhoş olduğunu söyledim. Bana, 'Sen nasıl mahallede bu şarkıyı dinlersin, sen bu mahallenin nasıl olduğunu bilmiyor musun?' diyerek ağıza alınmayacak küfürler etti. Eşim korkup ağlamaya başladı. O sırada ben polisi aramak isterken kendisi arkadaşlarını çağırdı. 3 kişi daha geldi, boğazıma yapıştı. Site sakinleri araya girmek istedi. Beni içeri aldılar ama tekrar saldırmak istediler. Mahalle sakinleri de bana şikayetçi olmamam gerektiğini söyledi. Başıma bela olacaklarını belirttiler. İçeri geçtiğimiz sırada 3 el havaya ateş açtılar. Bana bira şişesi fırlattılar. Videoda da elinde bira şişesi olduğu gözüküyor" dedi.

Polisin kaçan 3 şüpheliyi aradığı öğrenildi.

(FOTOĞRAF)


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Kars'ta kütüphane yatırımları yerinde incelendi
Kars'ta kütüphane yatırımları yerinde incelendi
Biga'da 'Bugün Okulumda Kan-panya Var' etkinliği
Biga'da 'Bugün Okulumda Kan-panya Var' etkinliği
Ankara Demirspor Futbol Akademisi seçmelerine 3 binin üzerinde katılım
Ankara Demirspor Futbol Akademisi seçmelerine 3 binin üzerinde katılım
İnegöl tarımı el birliği ile güçleniyor
İnegöl tarımı el birliği ile güçleniyor
Çanakkale'de Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı incelendi
Çanakkale'de Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı incelendi
İSTANBUL - EYÜPSULTAN'DA SEÇİM ŞARKISI ÇALAN ARACA SALDIRI İDDİASI
İSTANBUL - EYÜPSULTAN'DA SEÇİM ŞARKISI ÇALAN ARACA SALDIRI İDDİASI

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi