• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Fatih Erbakan: "Birçok problemin çözümüne vesile olduk"
Siyaset
Yayınlanma: 06 Mayıs 2023 - 15:35

Fatih Erbakan: "Birçok problemin çözümüne vesile olduk"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kütahya'da partisinin düzenlediği mitingde, "Birçok problemin çözümüne vesile olduk" dedi.

Siyaset
06 Mayıs 2023 - 15:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kütahya'da partisinin düzenlediği mitingde, "Birçok problemin çözümüne vesile olduk" dedi.

Partililer tarafından şehir merkezi girişinde karşılanan Erbakan, Sevgi Yolu üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Erbakan, daha sonra mitingde vatandaşlara hitap etti. Millet İttifakı'na yüklenen Erbakan, "Hepinizin bildiği gibi Yeniden Refah Partisi olarak seçimler öncesinde stratejik bir karar aldık. Ülkemizin, milletin inancıyla, değerleriyle, tarihiyle kavgalı olan 7'li masaya teslim edilmemesi için, LGBT'ye destek olan 7'li masaya teslim edilememesi için, 5-6 yaşındaki çocuklara Kur'an öğretilmesine çağdışılık diyen 7'li masanın, CHP'nin zihniyetine teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz. İnşallah Kütahyalılar 14 Mayıs'ta gerekeni yapacak ve sandıkta 7'li masaya gereken cevabı en güzel şekilde verecek. Başörtüsüne anayasal güvence getirilmesine laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle karşı çıkan, 28 Şubat zihniyetinin devamı olan bu 7'li masaya Bingöllü kardeşlerim geçit vermeyecek inşallah. Türkiye'nin yeniden 28 Şubat'ın karanlıklarına dönmesine Bingöllüler müsaade etmeyecekler inşallah" dedi.

Erbakan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeniden Refah Partimiz milletvekillerini seçtirecek Mecliste güçlü bir grupla milli görüşü hakkıyla temsil etmek ve ülkemin maddi ve manevi sıkıntılarını çözmeye vesile olacaktır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Meclis dışında dahi çok büyük hayırlara vesile olduk. EYT mağduriyetlerinin kısmen de olsa giderilmesi noktasında, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması noktasında, Ayasofya Camii'nin yeniden cami olarak ibadete açılması noktasında, LGBT sapkınlığına karşı uyanık olunması, farkındalık oluşması noktasında, pandemi sürecinde ne olduğu belli olmayan aşılardan milletimizin, yeni nesillerimizin korunması noktasında Yeniden Refah Partimiz gerçekten de hayırlara vesile oldu. Mecliste güçlü bir grupla temsil edildiğimiz zaman çok daha büyük hayırlara vesile olacak. Milletimizin zararına olacak çok sayıda şerre de engel olacağımızı biliyoruz ve bundan dolayı da büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu mutabakat metnimiz prensipler ve ilkeler üzerine oluşturulmuş bir metindir. Yeniden Refah Partisi'nin hayrına olsun diye değil milletimizin ezilenlerin ve hatta İslam aleminin hayrına olması muhtemel maddeler içermektedir. Dolayısıyla biz bir yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları el birliğiyle düzeltelim, eksikleri el birliği ile hep birlikte tamamlayalım diye bu ittifakın içerisinde yer aldık. İnşallah eksikleri tamamlama, yanlışları düzeltme adına bir mutabakat metnimiz var. Yeniden Refah Partisi olarak 5 seneden beri hemen hemen ifade ettiğiniz bütün söylemlerimizi ana meseleler noktasında bu mutabakat metninin içerisine koymuş olduk. İnşallah Mecliste güçlü bir grupla temsil edilerek, bu maddelerin uygulanmasının da takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MHP İlçe Başkanlığı'nın 14'üncü Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
MHP İlçe Başkanlığı'nın 14'üncü Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
Cudi'den Türkiye'ye kardeşlik çağrısı: "Şehitsiz ve Gazisiz bir Türkiye için omuz omuza"
Cudi'den Türkiye'ye kardeşlik çağrısı: "Şehitsiz ve Gazisiz bir Türkiye için omuz omuza"
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Sokağımızda devletin gücü dışında hiçbir güç istemiyoruz"
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Sokağımızda devletin gücü dışında hiçbir güç istemiyoruz"
Gaziantep'te partisinden istifa eden 300 kişi MHP'ye katıldı
Gaziantep'te partisinden istifa eden 300 kişi MHP'ye katıldı
Son Haberler
Karadeniz hırçınlaştı
Karadeniz hırçınlaştı
Evinde, av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu
Evinde, av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu
Dünya rekoru için 5 bin kişilik horon
Dünya rekoru için 5 bin kişilik horon
Manisa'da kamyonet küle döndü
Manisa'da kamyonet küle döndü
Türkiye üçüncüsü halk oyunları ekibinden Başkan Acar'a ziyaret
Türkiye üçüncüsü halk oyunları ekibinden Başkan Acar'a ziyaret
Çan'da Hıdrellez hayrı düzenlendi
Çan'da Hıdrellez hayrı düzenlendi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi