• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Fatih Erbakan: Masa etrafında toplanan muhalefet partilerin iktidardan bir farkı yok
Siyaset
Yayınlanma: 26 Ocak 2023 - 23:35

Fatih Erbakan: Masa etrafında toplanan muhalefet partilerin iktidardan bir farkı yok

Siyaset
26 Ocak 2023 - 23:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fatih Erbakan: Masa etrafında toplanan muhalefet partilerin iktidardan bir farkı yok

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, muhalefet partilerini eleştirerek, "Masa etrafında toplanan muhalefet partilerinin de bu noktada mevcut iktidardan bir farkı olmadığını görüyoruz. Onlar da yayınladıkları deklarasyonda Avrupa Birliği'ne, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin içtihatlarına tam manasıyla teslim olacaklarını ifade ediyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Osmangazi İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresine katıldı. Burada konuşan Erbakan, "Bu mübarek günleri idrak ettiğimiz sırada İsveç'te kendini bilmez meczup Kur'an-ı Kerim'e saldırı yaptı. Asıl vahim olan tablo ise İsveç hükümeti gösteriye izin verip, polis tarafından koruma altına alarak nefret suçunun işlenmesine göz yumdu, zemin hazırladı. Bu acı yeni yaşanmışken, Hollanda'da kendini bilmez biri Kur'an'a saldırmaya kalktı. Resmi kurumların, devletin bunlara göz yumması, bunlara izin vermesi hatta bu çirkin suçlar işlenirken polis koruması ile koruma altına alması bizlere Milli Görüş'ün 50 yıldan beri savunduğu gerçeklerde haklı olduğumuzu gösterdi. Türkiye'deki iktidar da kendince bu yaşananlara sert bir tepki gösterdi. Bu sözlü kınamalar bizler için yeterli değil. Bu zihniyetler yaptırımdan anlarlar" ifadelerini kullandı.

6'LI MASAYA ELEŞTİRİ

Muhalefeti de eleştiren Fatih Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

"20 seneden beri Avrupa Birliği'nin, G-20'nin, Amerika'nın peşinde dolaşmışlardır. Çareyi Batı'da aramışlardır. Bu saatten sonra da D-8'in canlandırılması D-60'ın kurulması yeniden büyük Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliğinin kurulması noktasında herhangi bir adım atmayacaklardır. Diğer taraftan masa etrafında toplanan muhalefet partilerinin de bu noktada mevcut iktidardan bir farkı olmadığını görüyoruz. Onlar da yayınladıkları deklarasyonda Avrupa Birliği'ne, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin içtihatlarına tam manasıyla teslim olacaklarını ifade ediyor. Amerika'da yaptıkları hamburger yeme seferleri, İngiltere'ye yaptıkları para arama seferleri, IMF yetkilileriyle otel odalarında yaptıkları gizli görüşmeler küresel sömürü çarkının dış güçlerin merkezi olan Davos toplantılarına katılıp, oralardan yaptıkları açıklamaları görüyoruz. Bu noktada diyoruz ki; bu adımların atılabilmesi, yeniden büyük Türkiye'nin öncülüğünde D-60 ve İslam Birliği'nin kurulması ve İslam Birliğinin öncülüğünde adil bir dünyanın kurulması adımını ancak ve ancak milli görüşçüler atabilir, Yeniden Refah Partisi atabilir."

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Yunus Koçak güven tazeledi.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Son Haberler
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Edirne'de Regaip Kandili coşkusu
Edirne'de Regaip Kandili coşkusu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi