• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük Başkanı Hurma, takımın bu sezonki performansından memnun değil:
Spor
Yayınlanma: 31 Mayıs 2023 - 11:03

Fatih Karagümrük Başkanı Hurma, takımın bu sezonki performansından memnun değil:

"Bizim takımın kadro kalitesi, her şey vasat gitseydi bile 5. olacak seviyedeydi" - "Bundan önce olduğu gibi kulübümüze yakışan bir teknik direktörle anlaşacağız"

Spor
31 Mayıs 2023 - 11:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BOZHAN MEMİŞ - Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, takımın bu sezonki performansından memnun olmadığını ve kulübe yakışan yeni bir teknik direktörle anlaşacaklarını söyledi.

Fatih Karagümrük'ün kadro kalitesinin çok iyi olduğunu vurgulayan kırmızı-siyahlı kulübün başkanı, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"Biz beklediğimiz yerden çok uzaktayız. Bizim takımın kadro kalitesi, her şey vasat gitseydi bile 5. olacak seviyedeydi." diyen Hurma, şu ifadeleri kullandı:

"Biraz üstüne koyabilseydik ilk 3'te olabilirdik. Ancak bir sürü sebepten dolayı şu andaki sıraya razı olmak zorunda kaldık. Önümüzdeki maçlarımızdan alacağımız sonuçlara göre belki 7. ya da 8. gibi bir netice elde edebiliriz. Ama sezon başında koyduğumuz hedefin maalesef gerisindeyiz."


- "(Pirlo) Ülkemizden ve Avrupa'dan çok teklif var"

Trabzonspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Andrea Pirlo'yla yolların ayrılması hakkında da konuşan Hurma, şöyle devam etti:

"3 maç kala başarı ya da başarısızlıktan dolayı birisini gönderecek bir kulüp değiliz biz. Hocamızı çok seviyoruz. Önümüzdeki sezon da kendisiyle devam etmek istedik. Ancak kendisine ülkemizden ve Avrupa'dan çok teklif var. Bu teklifler de maalesef çalışan insanların motive olmasında sıkıntı oluşturuyor. Biz de kendisine 'Madem önümüzdeki sene çalışamayacağız. Sana da çok fazla teklif geliyor. Bu durum da seni meşgul ediyor. Zaten 3 hafta kaldı. Biz de kendi programımızı yapalım, sen de git transfer görüşmelerini yap.' dedik. Kendisine izin verdik. Aslında hala bizim teknik direktörümüz Pirlo."

Futbolun içinde bulunduğu süre boyunca her zaman genç teknik adamlara şans vermeye çalıştığının ve kalan maçlarda takımın başında 35 yaşındaki Alparslan Erdem'in olacağının da altını çizen Süleyman Hurma, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim kariyerime bakarsanız çok fazla teknik adam vardır ve bu isimler çok da başarılı oldular. Geçmişte çalıştığım kulüplerde de genç hocaların önünü açmak adına çok çalıştım, çok çabaladım hatta risk de aldım. Alparslan da 2 yabancı dil bilen, futbolun içinden gelmiş, kendisini milli takım seviyesine kadar yükseltmiş, entellektüel seviyesi yüksek bir arkadaşımız. Onu da mutlaka futbol sahnesine süreceğiz. Hazır olacağı anı bekliyoruz. Ne zaman hazır olursa, biz o fırsatı kendisine veririz ama bu süreyi kendisiyle geçireceğiz."


- "Hırsız gibi maç kazanmak istemeyen bir takım olacağız"​​​​​​​

Hurma, teknik direktör adayları arasında Flippo Inzaghi'nin isminin geçmesiyle ilgili soruya "Bu konuyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum ama bundan önce olduğu gibi kulübümüze yakışan bir teknik direktörle anlaşacağız." yanıtını verdi.

"Biz her zaman futbol oynayan, kazanırken de kaybederken de 'Niye bu maça gittik?' dedirtmeyen bir takım ortaya çıkarırız." diyen Hurma, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki sezon da hedefi olan, güçlü bir takım ortaya çıkaracağız. Biz Avrupa kupaları için yarışan, pozitif futbol oynayan, futbolu çirkinleştirmeyen, rakibine arkadan tekme atmayan, 1-0 öne geçtiğinde sürekli yerde yatıp hırsız gibi maç kazanmak istemeyen bir takım olacağız."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
Artvin'de sınır hattında termal dron dönemi
Artvin'de sınır hattında termal dron dönemi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle vatandaşlarımızdaki denetim algısını iyileştirmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle...
Silahlı saldırı sanıklarına ceza yağdı
Silahlı saldırı sanıklarına ceza yağdı
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Vezirköprü'de Engelliler Haftası etkinliği
Dayı arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğenini öldürdü
Dayı arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğenini öldürdü
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi