• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko - Panathinaikos: 83-69
Spor
Yayınlanma: 17 Ekim 2023 - 22:04

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos: 83-69

Spor
17 Ekim 2023 - 22:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fenerbahçe Beko - Panathinaikos: 83-69



SALON: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Sreten Radovic, Carmelo Paternico, Gentian Cici

FENERBAHÇE BEKO: Calathes 12, Guduric 12, Pierre 4, Hayes-Davis 7, Motley 14, Wilbekin 7, Papagiannis 15, Sestina, Biberovic 6, Madar 6,

PANATHINAIKOS: Sloukas 4, Grant 6, Grigonis 5, Hernangomez, Lessort 19, Vildoza 10, Kalaitzakis 2, Guy 13, Balcerowski, Mantzoukas 6, Antetokounmpo 4

1'İNCİ PERİYOT: 27-9

İLK YARI: 43-28

3'ÜNCÜ PERİYOT: 67-45

5 FAUL: 38.33 Motley (Fenerbahçe Beko)

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 3'üncü hafta karşılaşmasında Yunan ekibi Panathinaikos'u sahasında 83-69 mağlup ederek 2'nci galibiyetini elde etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe, Nick Calathes, Marko Guduric, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis, Johnathan Motley ilk 5'iyle başladı. Panathinaikos'un ilk 5'i ise Kostas Sloukas, Jerian Grant, Marius Grigonis, Juancho Hernangomez, Mathias Lessort'tan oluştu. Dengeli başlayan karşılaşmanın ilk 4 dakikası 6-6 eşitlikle geçildi. Bu dakikanın ardından Pierre ve Guduric'ten bulduğu sayılarla 5-0'lık seri yakalayan Fenerbahçe, periyodun bitimine 4.46 gelen televizyon molasına 11-6 önde girdi. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü tamamen eline geçiren sarı-lacivertli ekip, rakibine sadece 3 sayı şansı tanıdı ve bulduğu 16 sayıyla ilk periyodu 27-9 önde kapattı.

İkinci periyoda Kyle Guy'ın etkili oyunuyla başlayan Panathinakos, bu oyuncudan 10 sayı buldu. Periyodun bitimine 6.02 kala Grant'ın 2 sayılık basketiyle Yunan ekibi farkı 12'ye düşürdü ve rakibine molayı aldırdı: 33-21. Bu dakikanın ardından iki takım da hücumda sayı bulmakta zorlandı. Periyodun bitimine 34 saniye kala Biberovic'ten 3 sayılık isabet bulan sarı-lacivertli ekip, ilk yarıyı 15 sayı farkla 43-28 önde tamamladı.

Üçüncü periyoda pota altında Motley'in etkili oyunuyla başlayan Fenerbahçe, periyodun bitimine 6.11 kala Pierre'den bulduğu 2 sayılık basketle farkı 22'ye kadar çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 54-32. Kalan bölümde farkı koruyan sarı-lacivertli ekip, son periyoda 67-45 önde girdi. 

Dördüncü periyot Papagiannis ve Lessort'un karşılıklı sayılarıyla başladı. Periyodun ilerleyen bölümünde Lessort'tan katkı almaya devam eden Yunan ekibi, bitime 4.23 kala farkı 14'e kadar indirdi: 72-58. Kalan bölümde farkı korumayı başaran sarı-lacivertliler, parkeden 83-69 galip ayrıldı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 3'üncü haftasında evinde Yunanistan ekibi Panathinaikos'u ağırladı. Sarı-lacivertliler sahadan 83-69 galip ayrılırken Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmanın oynandığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli basketbolseverler, maç boyunca verdikleri destekle galibiyette önemli rol oynarken tribünler ufak boşlukların dışında tamamen doldu.

ITOUDIS-ATAMAN DÜELLOSUNDA KAZANAN FENERBAHÇE

Fenerbahçe Beko, sahasında Yunan ekibi Panathianikos'u 83-69 yenerek EuroLeague'deki 2'nci galibiyetini alırken müsabaka Türk ve Yunan başantrenörlerin tarihi karşılaşmasına sahne oldu. Tarihte ilk kez bir Yunan başantrenör Türk takımıyla Yunan takımına, bir Türk başantrenör ise Yunan takımıyla bir Türk takımına aynı maçta rakip oldu. Türk-Yunan düellosunda kazanan ise sahasında üstün bir oyun sergileyen Itoudis'in çalıştırdığı Fenerbahçe Beko oldu.

FOTOĞRAFLI


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Lübnan: İsrail'in işlediği suç nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti
Lübnan: İsrail'in işlediği suç nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi