• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda hedef 3 kupayı da kazanmak
Spor
Yayınlanma: 06 Kasım 2023 - 11:06

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda hedef 3 kupayı da kazanmak

Sarı-lacivertli kulübün voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Simla Türker Bayazıt: "Sarı Melekler'imiz, Avrupa'da yine armamızı başarıyla temsil etmek adına mücadele edecektir" - "Fenerbahçe, her zaman ifade ettiğimiz gibi Ata'mızın tuttuğu takım değil onun yolundan giden takım olmuştur"

Spor
06 Kasım 2023 - 11:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BOZHAN MEMİŞ - Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley'de zafere ulaşacağına inanıyor.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarın Slovenya'nın Calcit ekibiyle oynayacağı maçla sezonu açacak Fenerbahçe'de voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Simla Türker Bayazıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon 3 kupayı da müzelerine götürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Fenerbahçe Opet'in her kulvarda şampiyonluk hedeflediğini vurgulayan Simla Türker Bayazıt, "Fenerbahçe Opet Voleybol Takımımız katıldığı her kulvarda şampiyonluk hedefi olan, donanımlı ve kaliteli bir takım olmuştur. Bu takım, tarihimiz boyunca da hep böyle oldu." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın 29 Ekim 2022'de VakıfBank'ı 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Kupası'nı müzesine götürdüğünü hatırlatan Simla Türker Bayazıt, "Cumhuriyetimizin 100. yılından gün aldığımız 29 Ekim 2022 tarihinde müzemize kupayı getirmesi bilen takımımız; bugün, yarın ve daima Ata'mızın izinde ilerlerken örnek bir duruş sergilemeye devam edecektir. Sarı Melekler'imiz, Avrupa'da yine armamızı başarıyla temsil etmek adına mücadele edecektir." açıklamasını yaptı.


- "Fenerbahçe için Cumhuriyet, sözlüktekinden çok daha fazla anlam ifade ediyor"


CEV Şampiyonlar Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley'de Fenerbahçe Opet'in tek hedefinin kupa olduğunu yineleyen Simla Türker Bayazıt, "Hocamız ve sporcularımızın tek amacı yolun sonuna dek bu yürüyüşü sürdürmek ve armamızı kupalarla taçlandırmaktır. Taraftarlarımızdan ricamız, her maçımızda takımımızın yanında ve hedeflerimiz yolunda en önemli destekçimiz olmalarıdır." diyerek taraftarları da tribünlere davet etti.

Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe'nin sloganı olan 'Ata'mızın izindeyiz, Cumhuriyet'in Feneriyiz' sloganıyla sezonu açtıklarının da altını çizen sarı-lacivertli kulübün yöneticisi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe Spor Kulübü, kuruluşunda dahi halkın takımı olarak bilinmiş, Cumhuriyet tarihinde de önemli alanlarda rol almıştır. Türk tarihinin kritik dönemlerinde yeri geldiğinde milli mücadeleye destek olmuş, yeri geldiğinde ülkesinin iradesini, işgalci kuvvetlere karşı bir futbol müsabakasından kupayla galip gelerek göstermiş ve Türk milletine ilham kaynağı olmuştur. Cumhuriyet tarihinde Ata'mızın takdir ettiği bir kulüp olan Fenerbahçe, her zaman ifade ettiğimiz gibi Ata'mızın tuttuğu takım değil onun yolundan giden takım olmuştur. Bu sebeple kulübümüz için Cumhuriyet, bulunduğu her yerde sporcularıyla, yönetimiyle, çalışanlarıyla her zaman aynı duruşu sergilemiştir. Özetle ülkesinin değerlerini her zaman benliğinde hisseden Fenerbahçe için Cumhuriyet, sözlükte ifade edildiğinden çok daha fazla anlam ifade ediyor."


- "Eda, Türk spor tarihinin en ikonik sporcularından biri"


A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ın genel kurulda heykelinin dikilmesine karar verilmesi hakkında da konuşan Simla Türker Bayazıt, "Türk kadınının gücünü tüm dünyada temsil eden, tarihimizde çok önemli isimler var ve bu kıymetli isimlerden de heykelleri ile anıtlaştırılanlar oldu." diyerek, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Mesela, Ata'mızın manevi kızı olan ve ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, profesör doktor Türkan Saylan, yazar Halide Edip Adıvar, Türk astrofizikçi Dilhan Eryurt gibi daha niceleri ve Türk sporcu Eda Erdem Dündar... Hepsini saygı ve sevgi ile anıyoruz. Bizim için Eda Erdem her zaman çok özel bir yere sahip. Sadece voleybol şubesi için değil Fenerbahçe için de çok özel bir isim. Taraftarın saygınlığını kazanmış, 15 yıl boyunca çubuklu için daima elinden geleni yapmış ve genç kızlarımıza örnek olmayı kendine görev edinmiş gerçek bir sporcu ve büyük bir karakter Eda Erdem. Kariyeri boyunca çok önemli başarıları olan kaptanımız, geçtiğimiz yaz Milletler Ligi final maçında servis atarken gözyaşlarını tutamazken biz de tüm ülke olarak kaptan ile duygulandık. Bu, bir kulüp sporcusu olmaktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Eda, Türk spor tarihinin en ikonik sporcularından biri. Hayali voleybol oynamak olan binlerce kız çocuğunun da kahramanı. Heykel ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, biz de çok heyecanlıyız. Çok yakında bu konuda atılan adımlarla ilgili camiamızı ve spor kamuoyunu bilgilendiriyor olacağız."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheli tutuklandı
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele...
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
DOSYA HABER - Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde 64. sezonun grup mücadelesi başlıyor
DOSYA HABER - Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde 64. sezonun grup mücadelesi başlıyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi