• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci: "Süper Lig'de tek hedefimiz şampiyonluk"
Spor
Yayınlanma: 03 Ekim 2023 - 17:44

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci: "Süper Lig'de tek hedefimiz şampiyonluk"

"Biz de taraftar gibi şampiyonluğa hasretiz"

Spor
03 Ekim 2023 - 17:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli takımın şampiyonluk hasretinin bu sene sona ereceğini düşündüğünü söyledi.

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci, "Fenerbahçe mücadele ettiği her kulvarda en iyisini ister, hep şampiyonluk ister. Bizim de Süper Lig'de tek hedefimiz şampiyonluk. Biz de taraftar gibi şampiyonluğa hasretiz. Zaten biz de Fenerbahçe taraftarıyız. İnşallah bunun bu sene geleceğini düşünüyorum. Karakterli, tecrübeli ve çok kaliteli futbolcular var. Camiayı da çok sahiplendiler. İnşallah sonu mutlu biter. Hepimizin isteği bu. Konferans Ligi’nde önce gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Sonrası adım, adım. Nereye kadar giderse. Her kulvarda şampiyonluğa oynamayı istiyoruz." diye konuştu.

İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli takımın Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı bütün maçları kazanmasından dolayı ekip olarak mutlu olduklarını vurguladı.

İyi bir hava yakaladıklarını ve bunu devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getiren Kahveci, şöyle devam etti:

"Biz, önümüzde hangi maç varsa onu kazanmaya odaklanıyoruz. İnşallah böyle kazanarak devam ederiz. Hocamızı önceden tanıyoruz. Bir önceki gelişinde de güzel bir serüven, güzel bir gidişat yakalamıştık. Bunu da devam ettiriyoruz. Sakatlıklarım geçtikten sonra hep kendime iyi bakmaya özen gösterdim, çalışmaya devam ettim. Kötü zamanlarımda bile çalışmaya, Fenerbahçe için her şeyi yapmaya devam ettim. Bu dönemin geleceğini biliyordum dersem yalan olur ama bu zamanların gelmesi için çok çalıştım, çok mesai harcadım. Bu sene sadece ben değil, takım olarak çok istiyoruz. Her maç öncesi konuşuyoruz. Alanyaspor maçında ilk yarıyı 1-0 tamamladık, sonrasında 1-0 bitti maç. Bazı maçları böyle 1-0’lık skorlarla da kazanabiliriz ama içeride hep konuşulan şey, '1-0 yetmez, 2-0, 3-0, 4-0 yapalım' oluyor."

5-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçı öncesinde kasığında yırtık olduğunu ancak oynamak istediğini teknik ekibe ilettiğini bildiren İrfan Can Kahveci, "Maçtan önce biraz tedirgindim çünkü biraz da sakatlığı düşünüyordum. Ama hocamızla, doktorumuzla toplantı yaptıktan sonra denemek istediğimi söyledim. Hocanın, takımın bana ihtiyacı olduğunu biliyordum. Isınmada deneyecektim. Isınmaya çıktıktan sonra kendimi daha iyi hissettim ve devam ettim. Maç başladıktan sonra sakatlık zaten aklımdan çıktı. Sonuçta da güzel bir performans sergiledim ve mutluyum." açıklamasında bulundu.

Sarı-lacivertli takımdaki her oyuncunun gol katkısı vermek istediğini kaydeden İrfan Can, "Takımdaki herkes gol atmak, asist yapmak istiyor. Herkes iştahlı, herkes katkı vermek istiyor. Bunun yanında o katkıyı verirken bencil de davranmıyor kimse. Saha içinde herkes birbirine pas veriyor. Öyle ki bazı anlarda gol atmak istiyor bir oyuncu, pas vermiyor ama bizde öyle bir şey de yok. Bunun sonucunda da güzel asistler, goller geliyor. Takıma daha Cengiz de katılacak. Onun gelmesiyle daha da güçleneceğiz. İnşallah böyle devam ederiz. Takım ve her oyuncu, her zaman kazanmak ister. Kazanmak istiyoruz zaten ve daha fazlasını yapmak istiyoruz. 1-0 yetmiyor, 2-0, 3-0’ı zorluyoruz. Topun daha fazla biz de kalması da bunun sebeplerinden. Sürekli top bizde ve oynuyoruz. Defans hattı da sürekli öne çıkıyor, bu sayede. Sürekli oynuyor ve topun yönünü değiştiriyoruz. Dönen topları tekrar alıyoruz. Maç içinde bunun avantajını yaşıyoruz. Çalışmalarımız oldu ve devam ediyor. Herkes takıma yardım etmeye çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Destek hissettiğinde daha fazla motive olduğunu söyleyen İrfan Can, "Son maçta oyundan çıkarken 'İrfan, İrfan' diye tezahürat ettiklerinde tüylerim diken diken oldu. Herkese destek vermelerini istiyorum. Onlar destek verdiği sürece biz daha da güçleneceğiz. Her ne olursa olsun destek bekliyoruz." dedi.



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Alem.AI Yapay Zeka Merkezi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Alem.AI Yapay Zeka Merkezi'ni...
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Tekirdağ'da suya yüzde 50 indirim müjdesi
Tekirdağ'da suya yüzde 50 indirim müjdesi
Rusya'nın Kiev'e yönelik saldırısında ölü sayısı 8'e yükseldi
Rusya'nın Kiev'e yönelik saldırısında ölü sayısı 8'e...
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında ara karar: 4 sanığın tahliyesine karar verildi
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında ara karar: 4 sanığın tahliyesine...
TCMB Başkanı Erkan: 2026 yılında enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz
TCMB Başkanı Erkan: 2026 yılında enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi