• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Fethi Yaşar, CHP'den Yenimahalle Belediye Başkan Adayı oldu
Siyaset
Yayınlanma: 29 Aralık 2023 - 12:45

Fethi Yaşar, CHP'den Yenimahalle Belediye Başkan Adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın adaylığı düzenlenen törenle açıklandı.

Siyaset
29 Aralık 2023 - 12:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın adaylığı düzenlenen törenle açıklandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 31 Mart 2024'de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde partisi tarafından 4'üncü kez Yenimahalle Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Yaşar'ın adaylığı, CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen törenle açıklandı. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi yaşar ve ilçe sakinleri katıldı.

"Girdiği her seçimde Fethi başkanımız büyük farkla seçimi kazanıyor"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, yaptığı konuşmada Fethi Yaşar ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek, "Girdiği her seçimde Fethi başkanımız büyük farkla seçimi kazanıyor. En önemli özellikleri hiç kimseyi ayırmaması, hiç kimseyi ötekileştirmemesi, herkesin her türlü derdine kimliğini ve hiçbir şeyini sormadan koşması ve belediyenin parasını da hiçbir zaman çarçur etmemesi, kendi parası gibi harcamasıdır. Bu, bizim ortak bir özelliğimizdir. Bizler de seçimden önce iş başına gelirken aynı Fethi başkanım gibi belediyenin parasını harcarken bu paranın Ankaralının tertemiz alın teriyle harcanan ve belediyeye gelen para olduğunu, kendi cebimizdeki parayı vermediğimiz hiçbir yere belediyenin parasını harcamayacağımızı, yaptığımız bütün harcamaları kentin asli ihtiyaçları için harcayacağımızı söylemiştik. Aynen devam ediyoruz ve uyguluyoruz. Yine şeffaf katılımcı ve hesap verebilir bir belediyecilik sürmüştür" dedi.

"Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye adayım"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise dördüncü defa neden aday olduğunu açıklayarak, "Yenimahalle ile ilgili hayallerimi tamamlamış olsaydım ben de yeterli derdim. Bir kente belediye başkanı olmak süreyle ilgili değil, beceriyle, hayata geçirilen ve halkın yararlandığı işlerle ilgilidir. Tecrübe ile ilgilidir. Bir belediye başkanının kenti tanıması, sorunlarını, ihtiyaçlarını, insanların beklentilerini ve devleti tanıması bir dönem demektir. Ben 15 yıllık belediyecilik tecrübemiz heba olmasın ve Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye adayım. 15 yıldır TÜİK verilerine göre Türkiye'de gelişmişlik endeksinde 200'üncü sıralarda olan Yenimahalle'yi ilk 5'e sokmuşken; Yenimahalle'yi özgürlüğün, sanatın, kültürün, eğlencenin, huzurun, çağdaşlığın merkezi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yürekten bağlı insanların yaşadığı bir kent haline getirmişken geriye düşmesin diye adayım. Belediye başkanlığı süre ile değil, iddia işidir. Ben bugüne kadar verdiğim her sözü tuttum. Yenimahalle'yi önümüzdeki dönem birinci sıraya yükseltmek için adayım" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
Son Haberler
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın "Doğunun kızı" adlı romanı çıktı
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın...
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
Ünlü turizm merkezi yeni yıla karsız girecek
Ünlü turizm merkezi yeni yıla karsız girecek

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi