• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Fuat Oktay: '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler
Siyaset
Yayınlanma: 07 Nisan 2023 - 22:20

Fuat Oktay: '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler

Siyaset
07 Nisan 2023 - 22:20
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fuat Oktay: '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler

 CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefeti eleştirerek, "Türkiye'nin son 20 yıldaki başarılarına gem vuramayan, enerjisini tüketemeyen, hedeflerine yürümesine set çekemeyenler, şimdi bütün bu başarıların mimarı Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar. Bir '6'lı Maşa' icat ettiler. Aziz milletimizin asla icazet vermeyeceği, asla üzerinde ittifak etmeyeceği unsurlar, '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Altındağ Kültür Sarayı'nda, 'AK Parti Ankara İl Başkanlığı 28'inci Dönem Aday Adayları İftar Yemeği'ne katıldı. İftara, Oktay'ın yanı sıra AK Parti'den Ankara milletvekili aday adayları ve partililer de katıldı. İftar programında konuşan Oktay, Ankara'nın hizmetin ve yatırımın en iyisine layık olduğunu söyleyerek, "İstiklal harbimizin karargahı Ankara, Türkiye Yüzyılı'nın da karargahı olacak. 'Ankara için hemen şimdi' diyerek 20 yıldır oluşturduğumuz altyapının üzerine yenilerini koyacak, Ankara'mızı geliştirmeye devam edeceğiz. Muhalefet '7'li Masa'nın etrafında dönedursun biz ülkemizi tüm illeriyle ilçeleriyle 2053 ve 2071 vizyonlarımızla donatacağız" diye konuştu.

'KARADENİZ'DEN ÇIKARDIĞIMIZ DOĞALGAZI SİSTEME BAĞLAYACAĞIZ'

Türkiye'nin bölgesinde güçlü bir duruş sergilediğini belirten Oktay, "Doğu Akdeniz'de, Karadeniz'de doğalgaz arıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdeyi verdi, 'Arife günü çifte bayram yapacağız' diye. İnşallah, arife günü kendi imkanlarımızla, kendi gemilerimizle, kendi teknolojimizle Karadeniz'den çıkardığımız doğal gazı sisteme bağlayacağız. Bunların hepsi Türkiye Yüzyılı'nın ayak sesleri" ifadelerini kullandı.

Muhalefetin yapmanın değil yıkmanın peşinde olduğunu ifade eden Oktay, "Bu uzaktan kumandalı ittifakın gündeminde ne var? Sadece kendi küçük hesapları ve koltuk kavgaları var. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına payandalık yapmak var. Türkiye'nin son 20 yıldaki başarılarına gem vuramayan, enerjisini tüketemeyen, hedeflerine yürümesine set çekemeyenler, şimdi bütün bu başarıların mimarı Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar. Bir '6'lı Maşa' icat ettiler. Aziz milletimizin asla icazet vermeyeceği, asla üzerinde ittifak etmeyeceği unsurlar, '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler" dedi.

'YİNE BAŞARAMAYACAKLAR'

Muhalefetin seçimlerde başarısız olacağını söyleyen Oktay, "Bundan önceki seçimlerde nasıl hüsrana uğradılarsa, bu seçimde de hüsrana uğrayacaklar. Kürsülerini FETÖ'ye, PKK'ya kiralayıp örgütlerin sözcülüğünü yaptılar, ama başaramadılar. Şimdi ülke ülke gezip Türkiye düşmanlarına bel bağlıyorlar. Millete kaos, belirsizlik ve tıkalı bir sistem vadediyorlar. Yine başaramayacaklar. Bu milletin gözünün içine, gönlündeki muradına bakmayan başaramaz" diye konuştu.

'ANKARA'NIN TÜM NEFERLERİNİ 14 MAYIS İÇİN ARAZAİYE DAVET EDİYORUM'

Oktay, yaklaşan seçimler öncesi partililere de seslenerek, "Bu tarihi seçime yaklaşırken aday adayı olarak bu kutlu yarışta yer aldıktan sonra belirlenen adaylarımızın etrafında hep birlikte kenetleneceğiz. Bu yolda biz, nefsini her şeyin önüne koyanlarla değil; gerçek dava erleriyle, sizlerle yürüyeceğiz. 'Ben yoksam bir eksiğiz' anlayışıyla mahalle komisyonundan ilçe teşkilatına her kademeden 'AK Dava'yı omuzlayarak Ankara'da birlikte destan yazacağız. Buradan, sandık yönetim kurulu üyelerimizden mahalle temsilcilerimize, il, ilçe yönetimlerimizden önceki dönem milletvekillerimize kadar Ankara'nın tüm neferlerini 14 Mayıs için araziye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Son Haberler
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
İslami Cihad: İsrail ateşkese bağlı kaldığı kadar biz de bağlı kalacağız
İslami Cihad: İsrail ateşkese bağlı kaldığı kadar biz de bağlı kalacağız

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi