• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Futbol dünyasından 'Omuz Omuza' projesi
Spor
Yayınlanma: 25 Şubat 2023 - 15:37
Güncelleme: 25 Şubat 2023 - 15:38

Futbol dünyasından 'Omuz Omuza' projesi

Futbol dünyası tarafından organize edilen '85 Milyon Tüm Dostlarıyla Omuz Omuza' projesi, 1 Mart Çarşamba günü başlıyor.

Spor
25 Şubat 2023 - 15:37
Güncelleme: 25 Şubat 2023 - 15:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Futbol dünyası tarafından organize edilen '85 Milyon Tüm Dostlarıyla Omuz Omuza' projesi, 1 Mart Çarşamba günü başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında; A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayın gerçekleştireceği "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasının startını 1 Mart'ta vereceğini açıkladı. Kampanya, 15 Haziran'a kadar devam edecek. Federasyonun konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

"1 Mart 2023 Çarşamba günü 20.00'da başlayarak televizyon ve radyolardan gerçekleştirilecek ortak canlı yayınla, yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren ve deprem felaketleri sonrasında kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Söz konusu yayını, Kulüp Başkanlarımız, futbolcularımız, milli takım oyuncularımız, teknik direktörlerimiz, sanat dünyası ve spor basını başta olmak üzere camiamızın önde gelen isimleri ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu dönemde desteğini yakın bir şekilde hissettiren FIFA, UEFA, yabancı Futbol Federasyonlarının yöneticilerinin ve uluslararası yıldız futbolcuların da organizasyona katılımını bekliyoruz.

Uzun soluklu kampanya süresince elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Büyük afet sonrasında yaraları sarmak ve toparlanma döneminde halkımıza futbol dünyası olarak desteğimizi güçlü şekilde hissettirmek adına omuz omuza veriyor; hep birlikte milletimizin geleceğe yönelik kaygılarını azaltmak, umutlarını yeniden yeşertmek için çalışıyoruz.

1 Mart'ta takımlarımızın bütün renklerini kırmızı-beyaz altında buluşturuyor ve futbolun iyileştirici gücüyle büyük bir sinerji oluşturmayı umuyoruz. Biz 85 milyonluk dev bir aileyiz. Acımız da gözyaşımız da bir. Futbol sadece futbol değil, yardımlaşmak ve omuz omuza vermek demek. İşte bu yüzden; her bir ferdimizi omuz omuza verip "iyiliğe" davet ediyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok. 1 Mart'ta herkesi ekranların başında kampanyamıza destek olmaya bekliyoruz. Gelin, yaralarımızı hep birlikte saralım."

"Tek yürek oluyor, yaralarımızı birlikte sarıyoruz"

"Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasına destek veren herkese teşekkür ettiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Futbolun ülke tarihimizde çok önemli bir yeri var. Akıllarımıza kazınan, kalplerimizde yer etmiş, milletimizi gururlandırmış bir çok başarının yaşandığı bir branş futbol. "Yüzyılın Felaketi" süresince gördük ki spor; dayanışmanın da önemli sembollerinden biri. Güzel anılar biriktirmemize vesile olmuş, bizi tüm dünyada onurla temsil etmiş futbol dünyamızın bu zor günlerde bir araya geliyor olması çok anlamlı. Bir tarafında rekabet olan futbolun, ihtiyaç duyulduğu zaman camia fark etmeden birleşiyor ve tek amaç uğrunda ele ele veriyor olması milletimizin ve bu toprakların asil duruşunun da bir ispatı. Bizim sevincimiz de, acımız da bir. Bu vesileyle "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasına destek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Sadece iyi günde değil, zor günde de bir olduğumuzu gösteren Türk milletinin her bir ferdine saygılarımı sunuyorum. 1 Mart'ta tek yürek oluyor, yaralarımızı birlikte sarıyoruz" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
FIFA'dan 3 Türk kulübüne transfer yasağı geldi
FIFA'dan 3 Türk kulübüne transfer yasağı geldi
Trendyol Süper Lig'de 34. ve son hafta heyecanı
Trendyol Süper Lig'de 34. ve son hafta heyecanı
ERVA Sporcusu Avrupa Şampiyonu oldu
ERVA Sporcusu Avrupa Şampiyonu oldu
Erciyes Üniversitesi atletlerinden 4 madalya
Erciyes Üniversitesi atletlerinden 4 madalya
Son Haberler
AFAD: "Su baskınlarının yol açtığı olumsuzlukları bertaraf etmek üzere bin 513 personel ve 196 AFAD gönüllüsü ile müdahale hizmetleri yerine getirilmiştir"
AFAD: "Su baskınlarının yol açtığı olumsuzlukları bertaraf...
AKUT'tan Mekap'a teşekkür ziyareti
AKUT'tan Mekap'a teşekkür ziyareti
ABD'li yargıçtan tarihi karar: İsrail karşıtı avukata yaptırımları engelledi
ABD'li yargıçtan tarihi karar: İsrail karşıtı avukata yaptırımları...
Nazilli Belediyesi'nden çölyak farkındalığına anlamlı etkinlik
Nazilli Belediyesi'nden çölyak farkındalığına anlamlı etkinlik
Avcılar'da hırsızlara operasyon: 16 yaşındaki çocuğun 40 adet suç kaydı çıktı
Avcılar'da hırsızlara operasyon: 16 yaşındaki çocuğun 40 adet...
Hatay Kırıkhan'da hastane tahliye edildi
Hatay Kırıkhan'da hastane tahliye edildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi