• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Galatasaray taraftarı Cihan Emir, Adıyaman'da toprağa verildi
Genel
Yayınlanma: 01 Mart 2023 - 18:49
Güncelleme: 01 Mart 2023 - 18:49

Galatasaray taraftarı Cihan Emir, Adıyaman'da toprağa verildi

Genel
01 Mart 2023 - 18:49
Güncelleme: 01 Mart 2023 - 18:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Galatasaray taraftarı Cihan Emir, Adıyaman'da toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde Adıyaman'da 62 saat sonra enkaz altından çıkarılan ve tedavi gördüğü hastanede iki bacağı kesilmesine rağmen hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı Cihan Emir Parlak (12), memleketi Adıyaman'da toprağa verildi. Cihan'ın babası Nevrez Parlak, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Oğlum hep kendisi gibi Galatasaray takımını tutmamı söylerdi. Artık ben de onun için Galatasaraylıyım" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde, Adıyaman'da enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Cihan Emir Parlak, dün yaşamını yitirdi. 62 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Parlak, aynı zamanda fanatik bir Galatasaray taraftarıydı. Geçen günlerde Galatasaraylı futbolcular Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüntülü görüşen Parlak, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e İstanbul'a gelerek Fenerbahçe maçını tribünden izlemek istediğini söylemişti. Başkan Özbek de Cihan'a, "Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak" diyerek cevap vermişti.

Tanju Çolak da Cihan'ı hastanede ziyaret ederek tüm takımın imzaladığı formayı hediye etmişti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tedavi gördüğü hastanede 17 günlük yaşam savaşını kaybeden Cihan Emir Parlak, Adıyaman'da merkeze bağlı Sarıgül köyünde toprağa verildi. Depremin ilk gününde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba Nevrez Parlak, oğlu Cihan Emir'in hayata veda etmesiyle tüm ailesini kaybetmenin acısını yaşadı.

'CİHAN DA GİDİNCE ŞİMDİ BÜTÜN AİLEMİ KAYBETTİM'

Depremin yaşandığı 6 Şubat'ta köyde olduğunu ve depreme uyanıkken yakalandığını anlatan Nevrez Parlak, deprem anında tüm ailesi ile birlikte çok korktuklarını anlattı. Oğlunun hastane sürecini gözyaşları içerisinde anlatan baba Nevrez Parlak, artık Cihan Emir için Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Enkaz altında eşim Eda, kızım Ekin ve oğlum Fahri Fırat'ı kaybettim. Cihan Emir benim için teselli oldu. Cihan da gidince şimdi bütün ailemi kaybettim. Deprem gecesi ben köydeydim. Deprem anında da ayaktaydım, sarsıntı şiddetini yaşayınca kalkıp şehre baktım ışıklar kapalıydı. Duramadım arabaya bindim. Tabii Allah kimseye yaşatmasın o manzarayı da kimse yaşamasın. Savaş olsa düşman belli, bir şeyler yaparsın belki ama bunda elin kolun bağlı. Şu anda nasıl oturuyorsak biz ilk iki günde öyle oturuyorduk. Yağmurda o soğuk havada kalkıyorsun balyozla vuruyorsun, yoruluyorsun, geliyorsun, dayanamıyorsun bir daha kalkıyorsun. Senin kardeşin balyozu alıyor o devam ediyor çaresizliğin dibini yaşıyorsun. Onlar o enkazın altında sen sadece elin kolun bağlı izliyorsun" dedi.

'ARTIK BEN DE GALATASARAYLIYIM'

Umudun kendilerine sadece Cihan'ı verdiğini belirten Nevrez Parlak, "Ben enkazda dedim ki Allah'ım senden sadece bir tane istiyorum diye dua ettim. Bütün akrabalarımız ile sevindik herkes gittim ama sadece Cihan kalmış. Adıyaman'da ampute oldu. Cihan'ın iki ayağı da gitti. Sonraki gün dördüncü gün ambulans uçakla Ankara'ya götürdük. İyi idi tedavi de güzel devam ediyordu, hatta biz fizik tedaviye geçtik. Oradaki hocalarla görüşüyorduk. Her şey çok iyi idi. Gerçekleri anlatmak sürecinde psikolog sağlığı yerine kavuştu, her şeyi anlatabilirsiniz deyince üç defa içeriye girdim anlatmak için ama öyle anlatmak kolay bir şey değildi benim için. Oraya Galatasaray Kulübü geldi o gerçekleri anlattığımız gün Galatasaraylılar oraya geldi. Çocuk her şeyi öğreniyor, anlatıyoruz. Üstüne Galatasaraylılar geldi moral verdi toparladı kendini. Biz sadece moral desteği bekliyorduk. Sağ olsunlar onu da yaptılar. Muslera'ya zaten hayrandı Icardi'yi severdi. Ben Beşiktaşlıyım. Babacım sen çık enkazdan, ben de Galatasaraylı olurum. Çevresine sürekli hepimiz Galatasaraylıyız, bir tek babam Beşiktaşlı derdi. Onu bir türlü Galatasaraylı yapamadık gitti diyordu. Artık ben oğlum Cihan için Galatasaraylıyım" diye konuştu.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Cezaevi firarisi yakalandı
Cezaevi firarisi yakalandı
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türk dünyasını temsil eden devletler olarak, Hoca Ahmet Yesevi'nin 'Yoklar doymadığında, varlar ağlamıyorsa dünya tez yıkılır' hikmeti rehberliğinde, bölgemizde ve dünyada barış, refah ve huzur iklimin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türk dünyasını temsil...
Otomobil park halindeyken alev aldı
Otomobil park halindeyken alev aldı
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda nisanda 35 binin üzerinde yolcuya hizmet verildi
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda nisanda 35 binin üzerinde...
Çorum'da 997 depremzede öğrenci ders başı yaptı
Çorum'da 997 depremzede öğrenci ders başı yaptı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi